Spt92 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) εχω: Intel i5 650 3.2GHz Gigabyte H55M-D2H KINGSTON KVR1333D3N9K2 (2x2GB) Dual Channel Win7 64bit ------------------- Bus Clock 140 -> 160MHz Core Speed 4GHz Vcore (turned off auto leveling) 1.264V Green Power etc. all turned off Intel Turbo Boost OFF Memory Frequency 1333 -> 1600 CoreTemp=76C Max (intelburn test) CPU Cooler STOCK ολα αυτα μετα απο καποια guides που διαβασα. ειμαι καινουριος στο OC και θα ηθελα να μαθω περισσοτερα. εχω κανει 1 ωρα Prime(success) και 10 loops IntelBurn Test(success) το θεμα ειναι οταν ανεβαζω κιαλλο το bclock δν ξεκιναει το λειτουργικο καν. Σκεφτηκα μηπως εφταιγαν οι μνημες και κατεβασα το multiplier τους απο x10 -> x8 και επευταν παλι στα 1360(bclock 170MHz) αλλα και παλι δεν ξεκιναγε το λειτουργικο. δεν εχω πειραξει τπτ ακομα απο VTT, PPL, DRAM voltage καποιος? EDIT: Επισης, τι ειναι το QPI speed? Διαβασα ειναι κατι παρομοιο με το παλια συστηματα FSB. Εκανα update το bios της motherboard και για καποιο λογο λειτουργει το x8 multiplier στη RAM.. τωρα ισχυουν τα εξης: Vcore: 1.296V CPU Multiplier: x24(Turbo=x25 αλλα ειναι OFF) CPU Speed: 4.08GHz BCLOCK: 170MHz RAM Multiplier: x8 Max Temp: 80C STABLE Σκοπος μου ειναι να πετυχω ενα καλο OC με το stock cooler. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2011 από Spt92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spt92 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Έχει 4.1GHz με ~1.3V και αποδεκτές temps. Δεν νομίζω να θέλεις να πας παραπάνω. QPI είναι το ένα "uncore" κομμάτι και υπολογίζεται και αυτό με πολλαπλασιαστή πάνω στο bclk. To βλέπεις και στο cpuz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spt92 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Το QPI μου εχει ταχυτητα οσο ακριβως και ο επεξεργαστης (same multiplier).. Ειναι σωστο αυτο? δεν ξερω τπτ περι QPI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα