stratos789 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά . Επειδή δεν ξέρω και πολλά από djing μήπως υπάρχει κανένα βιβλίο-βοήθημα στα ελληνικά? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων
vasilis123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Βιβλιο δε νομιζω να βρεισ αλλα και να βρεις δε.θα σε βοηθησει. Καλητερα δεσ μερικα.βιντεο στο youtube
aledjo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ναι δες μερικα βιντεο στο youtube και βγες εξω σε καφετεριες, μπαρ, κλαμπ για να ακουσεις πια τραγουδια ακουγονται. ασε τη τεχνικη για μετα. το παν στο dj ειναι η καλη επιλογη των τραγουδιων. για να καταλαβεις, καποτε ειχα παιξει με το Μουρατιδη. αυτος λοιπον οχι mix δεν εκανε, ουτε καν αλλαγη. με το που τελειωνε το ενα εβαζε το αλλο. σαν να εχεις μια λιστα στο winamp καπως. ε λοιπον γινοταν χαμος στο μαγαζι επειδη εβαζε καλα και σωστα τραγουδια! τις τεχνικες τις μαθενεις και μετα μονος σου.... δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. το δυσκολο ειναι τα τραγουδια
DJ_XLR8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνώ με aledjo, δε νομίζω να σε βοηθήσει κάποιο βιβλίο. Μόνο πρακτική εξάσκηση θέλει και να έχεις καλό και εκπαιδευμένο αυτί. Ποικιλία μουσικών επιλογών αλλά όχι λίγο απ' όλα. Είχα χαλάσει εκατοντάδες κασέτες μικρός ακούγοντας ράδιο και προσπαθούσα να κάνω μίξεις με το STOP και στο καπάκι REC-PLAY για να γράψει το επόμενο κομμάτι που πήγαινε. Όπως και να 'χει, αν θες να ψάξεις για βιβλία (στ' αγγλικά πάντα) δες κάτι από αυτά.
stratos789 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 εχω ανεβασει εδω δυο remix που εκανα μπορειτε να μου πειτε γνωμες? http://www.youtube.com/watch?v=jEshRao3uqs http://www.youtube.com/watch?v=nylJ4CTLmbw&feature=channel_video_title
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά . Επειδή δεν ξέρω και πολλά από djing μήπως υπάρχει κανένα βιβλίο-βοήθημα στα ελληνικά? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων ξεκινα απο το βιβλιο του μεικτη σου εχω ανεβασει εδω δυο remix που εκανα μπορειτε να μου πειτε γνωμες? http://www.youtube.c...h?v=jEshRao3uqs http://www.youtube.c...nel_video_title εχεις καποια καλα κομματια και καποια καλα μιξ αλλα στην αρχη το φοβηθηκες το volume ναι δες μερικα βιντεο στο youtube και βγες εξω σε καφετεριες, μπαρ, κλαμπ για να ακουσεις πια τραγουδια ακουγονται. ασε τη τεχνικη για μετα. το παν στο dj ειναι η καλη επιλογη των τραγουδιων. για να καταλαβεις, καποτε ειχα παιξει με το Μουρατιδη. αυτος λοιπον οχι mix δεν εκανε, ουτε καν αλλαγη. με το που τελειωνε το ενα εβαζε το αλλο. σαν να εχεις μια λιστα στο winamp καπως. ε λοιπον γινοταν χαμος στο μαγαζι επειδη εβαζε καλα και σωστα τραγουδια! τις τεχνικες τις μαθενεις και μετα μονος σου.... δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. το δυσκολο ειναι τα τραγουδια +1 αλλα παιζει και ρολος που ειναι και διασημος
aledjo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 αλλα παιζει και ρολος που ειναι και διασημος πιστεψε με δεν ειναι αυτο. απο περιεργια το εκανα και γω copy-paste με τα ιδια τραγουδια και τον ιδιο τροπο και ειχε το ιδιο αποτελεσμα.
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 E ναι γιατι ο μουρατιδης ειναι και γαμω τους dj... Ο κόσμος δεν ξέρει τι του αρέσει. Απλά θέλει να είναι στην μάζα και να ακούει ότι ακούνε και οι άλλοι. Όταν ένα όνομα είναι γνωστό, και το παπάκι στην ποταμια να παίξει θα πούνε ποπό τι παίζει γαμάτος κλπ. Τώρα αν ο μουρατίδης και ο κάθε μουρατίδης έπαιξε ότι παίζει το ραδιόφωνο, λογικό είναι να τρελαθεί το κοπάδι/κόσμος.
stratos789 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 E ναι γιατι ο μουρατιδης ειναι και γαμω τους dj... Ο κόσμος δεν ξέρει τι του αρέσει. Απλά θέλει να είναι στην μάζα και να ακούει ότι ακούνε και οι άλλοι. Όταν ένα όνομα είναι γνωστό, και το παπάκι στην ποταμια να παίξει θα πούνε ποπό τι παίζει γαμάτος κλπ. Τώρα αν ο μουρατίδης και ο κάθε μουρατίδης έπαιξε ότι παίζει το ραδιόφωνο, λογικό είναι να τρελαθεί το κοπάδι/κόσμος. +1
aledjo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 E ναι γιατι ο μουρατιδης ειναι και γαμω τους dj... Ο κόσμος δεν ξέρει τι του αρέσει. Απλά θέλει να είναι στην μάζα και να ακούει ότι ακούνε και οι άλλοι. Όταν ένα όνομα είναι γνωστό, και το παπάκι στην ποταμια να παίξει θα πούνε ποπό τι παίζει γαμάτος κλπ. Τώρα αν ο μουρατίδης και ο κάθε μουρατίδης έπαιξε ότι παίζει το ραδιόφωνο, λογικό είναι να τρελαθεί το κοπάδι/κόσμος. ειμαι σιγουρος οτι δεν τον εχεις ακουσει γι΄αυτο το λες... δε παιζει ετσι οπως λες.
viper2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 E ναι γιατι ο μουρατιδης ειναι και γαμω τους dj... Ο κόσμος δεν ξέρει τι του αρέσει. Απλά θέλει να είναι στην μάζα και να ακούει ότι ακούνε και οι άλλοι. Όταν ένα όνομα είναι γνωστό, και το παπάκι στην ποταμια να παίξει θα πούνε ποπό τι παίζει γαμάτος κλπ. Τώρα αν ο μουρατίδης και ο κάθε μουρατίδης έπαιξε ότι παίζει το ραδιόφωνο, λογικό είναι να τρελαθεί το κοπάδι/κόσμος. εχω ακουσε κατι στιγμιοτυπα και θα μπορουσα να πω οτι το κοινο του ειναι πανω απο 30 επισης το κοινο μπορει απλως να θελει αρμονια και οχι πριονιδια....
Toufas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Κοιτα, μουρατιδη ακουγα μικρος οταν ηταν στον κλικ fm (και εχει τεραστια γνωση στην μουσικη), αλλα αν μου λες οτι εβαζε το ενα τραγουδι μετα το αλλο σαν να ηταν λιστα στο winamp, δεν ειναι djing αυτο. Πως παιζει τοτε? Viper το κοινο στο 95% θελει οτι ειναι της μοδας. Δες πριν απο χρονια τι γινοταν με τον tiesto για παραδειγμα... Δες τωρα που τα μισα νεα threads εδω μεσα ειναι "παιδια καμια σελιδα να δω τι παιζουν τα μαγαζια"
viper2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 το τι παιζουν τα μαγαζια ειναι ερωτηση του αχρηστου που δεν θελει να ψαξει την μουσικη και να δωσει κατι καινουργιο στον κοσμο επισης αν τοσο πολλοι ηταν μαζα τοτε δεν θα παιζαν σταθμοι σαν τον best απο την αλλη ειναι τοσοι πολλοι που υπαρχουν σταθμοι οπως το MADTV
aledjo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 θελει πολυ αναλυση ολο αυτο το θεμα. απο το πρωτο ποστ μου θελω να πω οτι σημασια εχει η επιλογη των τραγουδιων στο dj και οχι το mixing. απο κει και περα το ΤΙ ειδος μουσικη παιζει ο καθενας, ειναι δικο του θεμα και κανεις δε μπορει να το κρινει. κοφτε επιτελους αυτο το "μαζα"! αυτα τα λογια τα λενε οι εξυπνακιδες που ειναι εξω απο το χορο και οπως παντα θελουν να εχουν γνωμη ολα. ΔΕΝ μπορει κανεις να κρινει την mainstream-εμπορικη μουσικη ως βαρετο ή ολο τα ιδια και τα ιδια γιατι η εμπορικη μουσικη ειναι η πιο ανανεωσιμη μουσικη που υπαρχει. εχετε παει σε μαγαζι που παιζουν 80'ς? εδω και 30 χρονια παιζουν τα ιδια και τα ιδια αυτα γιατι δε τα κατηγορητε ως "μαζα". αφου ΑΥΤΗ η μαζα, ακουει μονο αυτα και τιποτα αλλο? το ιδιο συμβαινει και αμα πας σε ενα κεντρο που παιζουν νησιωτικα. δεν βγαζουν καθε μερα καινουργια νησιωτικα. οποτε κοφτε επιτελους αυτη τη καραμελα με τη "μαζα" μοδα και αλλες βλακωδεις λεξεις. ΑΠ'ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ.... οσα δε φτανει η αλεπου
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 ιδιο structure τοσα χρονια ρε αλετζο, τι ανανεωσιμη μουσικη λες. Ιδια μποτα, ιδια synths ιδια βαρετα φωνητικα. Το οτι καποιος κανει μια δουλεια, δεν σημαινει οτι την κανει σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα