Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι είναι αυτό το τόσο ιδιαίτερο που κάνει στο notebook ο τύπος και δεν το κάνει κανείς σήμερα;

Αληθεια τι κανει ? Πεστε να μαθουμε και εμεις που δεν το εχουμε δει :D

Δημοσ.

Αληθεια τι κανει ? Πεστε να μαθουμε και εμεις που δεν το εχουμε δει :D

μια γυνακα που τρελαθηκε

τα γνωστα

:mrgreen:

οχι αυτο!??! θα με τρελανεις?!?!

κανε quote οτι εγραψες, ξαναδιαβασετα

και μετα πες μας που το εγραψες

εκτος αν ηταν το κλασσικο

οτι επρεπε να το ειχαμε καταλαβει

Δημοσ.

μια γυνακα που τρελαθηκε

τα γνωστα

:mrgreen:

κανε quote οτι εγραψες, ξαναδιαβασετα

και μετα πες μας που το εγραψες

εκτος αν ηταν το κλασσικο

οτι επρεπε να το ειχαμε καταλαβει

χαχαχα!!! οκ οκ... ναι πρεπει να τα κανω πιο ξεκαθαρα... oooh well next time! :P

Δημοσ.

Ας δουμε μια ταινια που η πρωταγωνιστρια θελει καποιον μαλακα και στο τελος θα καταλαβει πως η αγαπη τελικα ηταν διπλα της και οχι εκει που εψαχνε και θα ειναι μαζι του.

Τα εργα δειχνουν τις γυναικες σαν αβουλα οντα που ειπε καποιος αλλος, και τους αντρες σαν αναισθητους ουνους.

Δημοσ.

Τα εργα δειχνουν τις γυναικες σαν αβουλα οντα που ειπε καποιος αλλος,

και που νόμιζα οτι το διάβασα στα βιβλία μου αυτό.

οτι να ναι.

εχω καεί τελειως. :/

Δημοσ.

να εδω τα λεει πιο καλα γαμω το a.d.d. μου

Ταυτίζομαι με ρεαλιστικές ταινίες. Για παράδειγμα αυτές του woody allen.

Με τις ξενέρωτες χολυγουντιανές σαν αυτές με την Julia Roberts απλά ξερνάω... αλλά και με όλες τις ελληνικές σειρές.

Έχουν δημιουργήσει ένα μη ρεαλιστικό πρότυπο άντρα... ο οποίος δεν έχει αξιοπρέπεια και κάνει τα πάντα για την γυναίκα. Ακόμη και οι γυναίκες παρουσιάζονται ως αφελείς και ως άβουλα όντα, οι οποίες περιμένουν ακόμη και την τελευταία στιγμή... 1 λεπτό προτού παντρευτούν να έρθει ο άντρας της ζωής τους και να διακόψει τον γάμο :rolleyes:

Μαλλιαρα τι διαβαζεις εσυ?

Δημοσ.

Ας δουμε μια ταινια που η πρωταγωνιστρια θελει καποιον μαλακα και στο τελος θα καταλαβει πως η αγαπη τελικα ηταν διπλα της και οχι εκει που εψαχνε και θα ειναι μαζι του.

Τα εργα δειχνουν τις γυναικες σαν αβουλα οντα που ειπε καποιος αλλος, και τους αντρες σαν αναισθητους ουνους.

Αγαπητε Τουφα- και οχι μονο εσυ,ολοι οι αντρες-κατσε δες το "P.s I love you" και μετε πειτε μου αν κλάψετε....

ΑΙΝΤΕ

Δημοσ.

Αγαπητε Τουφα- και οχι μονο εσυ,ολοι οι αντρες-κατσε δες το "P.s I love you" και μετε πειτε μου αν κλάψετε....

ΑΙΝΤΕ

εδω ναι,εκλαψα. στην θεα του γυμνου morgan.

Δημοσ.

Κυνικός, μηδενιστής και πρόστυχος όπως εδέησε η αδυσώπητη μοίρα να είμαι, με αφήνουν παγερά αδιάφορο όλα αυτά τα συναισθηματικά ουτοπικά πουστριλίκια των ταινιών.

Η ζωή είναι εκεί έξω, δυστυχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...