stavi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 τελικά δεν είναι μύθος... είστε αναίσθητοι, ε τότε κι εμεις πρέπει να σας γράψουμε στ' αρ.. αν και έχω γνωρίσει και καλά παιδιά, που διαφέρουν. κι επίσης σας αρέσει να σας φτύνουν αντε ρε απο δω κάθομαι και σας πιστεύω... ο άλλος κατουρούσε αίμα όταν τον άφησε η κοπέλα του... ο άλλος ξερνούσε σαν το γατί ότι κι αν έτρωγε... κατα τ'άλλα δεν πονάτε.... και ξαναλέω (οι άντρες δεν κλαίνε, μονάχα πονάνε) και πολύ μάλιστα
otherside88 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 απολαμβάνω το γεγονος οτι οι γυναικες φαντάζονται οτι μας εχουν καταλάβει απολαμβάνω γιατι ρε??? δεν ειστε ετσι!??! η πλειοψηφια τουλαχιστον... πες μου τωρα πως καθεστε και βλεπετε το "the notebook" και σκεφτεστε την κοπελα σας να πηδηχτω απο το παραθυρο να'ουμε!!!
-nick- Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 κι επίσης σας αρέσει να σας φτύνουν Να μας φτυνουν πού ?
Lucifer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 γιατι ρε??? δεν ειστε ετσι!??! η πλειοψηφια τουλαχιστον... πες μου τωρα πως καθεστε και βλεπετε το "the notebook" και σκεφτεστε την κοπελα σας να πηδηχτω απο το παραθυρο να'ουμε!!! Εγώ πάντως είχα συγκινηθεί με αυτή τη μαλακία. Και με το Fountain. Όχι τόσο όσο με την παράδοση των στρατευμάτων στο Untergang, αλλά.
-nick- Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Καλα το Fountain ειναι ταινιαρα. Το Notebook δεν το χω δει νομιζω.
Lucifer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Και ο νονός ταινιάρα είναι, αλλά δεν μυξόκλαιγα σαν μαθητριούλα.
-nick- Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Και ο νονός ταινιάρα είναι, αλλά δεν μυξόκλαιγα σαν μαθητριούλα. Ο αρρονοφσκι γενικα υπερ-μελοδραματοποιει.
slygeo87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Όταν θα σταματήσει το Χ γκομενάκι να θεωρεί τη σχέση της ρομαντική ταινία και όταν θα σταματήσει ο χ άντρας να απαιτεί cumshots και μαζοχισμούς από τη σχέση του, τότε κάτι θα γίνει. Ας αλλάξει η γυναίκα τουλάχιστον!
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 τελικά δεν είναι μύθος... είστε αναίσθητοι, ε τότε κι εμεις πρέπει να σας γράψουμε στ' αρ.. NOPE αν και έχω γνωρίσει και καλά παιδιά, που διαφέρουν. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ κι επίσης σας αρέσει να σας φτύνουν PRIDE & ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ αντε ρε απο δω κάθομαι και σας πιστεύω... ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΗΕΙΣ? ο άλλος κατουρούσε αίμα όταν τον άφησε η κοπέλα του... ΨΕΜΜΑΤΑ. ΑΠΛΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΙΧΕ ο άλλος ξερνούσε σαν το γατί ότι κι αν έτρωγε... ΙΩΣΗ κατα τ'άλλα δεν πονάτε.... και ξαναλέω (οι άντρες δεν κλαίνε, μονάχα πονάνε) και πολύ μάλιστα SENCE THIS MAKES NONE γιατι ρε??? δεν ειστε ετσι!??! η πλειοψηφια τουλαχιστον... πες μου τωρα πως καθεστε και βλεπετε το "the notebook" και σκεφτεστε την κοπελα σας να πηδηχτω απο το παραθυρο να'ουμε!!! τους πηρες ολους και ξερεις την πλειοψηφια? το σημειωματαριο αναφεροταν σε αλλες εποχες δεν ειναι συγκρισιμο απο την αλλη ομως το Tristan und Isolde ειναι timeless love/drama story Όταν θα σταματήσει το Χ γκομενάκι να θεωρεί τη σχέση της ρομαντική ταινία και όταν θα σταματήσει ο χ άντρας να απαιτεί cumshots και μαζοχισμούς από τη σχέση του, τότε κάτι θα γίνει. Ας αλλάξει η γυναίκα τουλάχιστον! expectations is a bitch
stavi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 - Πως τρομάζεις έναν άντρα; - Κρύβεσαι πίσω του και του πετάς ρύζι.. ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥ ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥ πατάτες?
pournaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 - Πως τρομάζεις έναν άντρα; - Κρύβεσαι πίσω του και του πετάς ρύζι.. ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥ ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥ πατάτες? Πως τρομαζεις μια γυναικα; Απλα κανεις για 1-2 λεπτα τον αφηρημενο (μετα αφηνεις το ανεκδοτο με το γρυλο να μπει σε λειτουργια)
stavi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Πως τρομαζεις μια γυναικα; Απλα κανεις για 1-2 λεπτα τον αφηρημενο (μετα αφηνεις το ανεκδοτο με το γρυλο να μπει σε λειτουργια) πώς να κάνεις έναν άντρα να χεστεί πάνω του? απλά κοζάρεις έναν άλλον
pournaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 πώς να κάνεις έναν άντρα να χεστεί πάνω του? απλά κοζάρεις έναν άλλον Αυτο ειναι κοινο χαρακτηριστικο... Αμα δηλαδη ενας αντρας κοζαρει μια αλλη γυναικα, εσεις καθεστε αγερωχες και δε συμβαινει τιποτε ε; Ακομη και τη Σκλεναρικοβα να κοιταει ο γκομενος σας μπορει να κανετε σκηνη. Το πρώτο απόσπασμα είναι από το ημερολόγιο της γυναίκας. Το δεύτερο από το ημερολόγιο του άντρα. 1.. Aπόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΗΣ: Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξ αιτίας μου...επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σ'ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό.. Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο.. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα. Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά, χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα,δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός.....δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη! Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο. Δε θα 'χαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος.. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος. Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο. 2.. Απόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΟΥ: Xασαμε στη μπαλα... αλλά τουλάχιστον γάμησα.
Lucifer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 PRIDE & ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ τύλιξέ τη λίγο ρε βάηπερ, μου κλείνεις το γκαράζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα