Dark_son20 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 δεν είπα ότι μ'άρεσαν τόσο τα έργα. (τα 3 πρώτα μου άρεσαν οπότε δεν παίζει να μην τα έβλεπα όλα) όσο η βάση του χαρακτήρα και οι παγίδες του
stavi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 έτσι πως μου τα λετε, μου δίνετε την εικόνα ότι δεν το πολύκάνετε κι όλας... αλλά εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι κι εσεις όταν βλέπετε τίποτα φάσεις ψιλοχαριτωμένες στην τηλεόραση σκέφτεσαι την έτσι που την έχετε αδυναμία. εγώ ας πούμε και το σαγαπώ μαγαπάς καμία φορά αν βλέπω... ε ταυτίζομαι με κατι φασούλες που γίνονται... εσείς το βλέπετε αυτό; σε ποιους άντρες αρέσει;... γιατί ρωτάω τώρα... τον λέω τον άλλον "άντε έλα" η ώρα ήταν γύρω στις 7-8...οταν του το είπα... βλέπω η ώρα κοντεύει 10 και δεν έχει εμφανιστεί... γαμώ λεώ, θα τον σκίσω, τον περνω τηλέφωνο, άντε ρε λεώ που είσαι... ε να βλέπω μπάσκετ μου λέει.... εντωμεταξύ τον ξέρω ότι δεν είναι και τίποτα φαν να πούμε... ρε μπας και έβλεπε το σαγαπώ- μαγαπάς, αναρωτήθηκα... παίζει λέτε; βλέπετai αυτό απο άντρες; και μαυτο δεν σκέφτεστε έτσι δικές σας φάσεις με τη σχέση σας;
slygeo87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 εντωμεταξύ τον ξέρω ότι δεν είναι και τίποτα φαν να πούμε... ρε μπας και έβλεπε το σαγαπώ- μαγαπάς, αναρωτήθηκα... παίζει λέτε; βλέπετε αυτό απο άντρες; και μαυτο δεν σκέφτεστε έτσι δικές σας φάσεις με τη σχέση σας; Α εσύ πολύ προχώ. Εκπληρώνεις προφητείες από τις ταινίες.
freedubus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 τον λέω τον άλλον "άντε έλα" η ώρα ήταν γύρω στις 7-8...οταν του το είπα... βλέπω η ώρα κοντεύει 10 και δεν έχει εμφανιστεί... γαμώ λεώ, θα τον σκίσω, τον περνω τηλέφωνο, άντε ρε λεώ που είσαι... ε να βλέπω μπάσκετ μου λέει.... εντωμεταξύ τον ξέρω ότι δεν είναι και τίποτα φαν να πούμε... θα το βρείς ή να σου πούμε;
stavi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Α εσύ πολύ προχώ. Εκπληρώνεις προφητείες από τις ταινίες. τι προφητείες ρε και μαλακίες, απλά αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να έβλεπε κατι τέτοιο ναι, γιατί τα άλλα που βλέπετε είναι καλύτερα κάτι... ελένη και κατακουζινός, δε θυμάμαι πως λέγετε... ε το άλλο ευτυχισμένοι μαζί... λολα... λιτσα.κομ και μαλακίες και μη μου λέτε πως δεν τα βλέπετε γιατι σας έχω δει! A ναι, επίσης παραπέντε, και πολυκατοικία.... ολά τα είδαμε, όλα... και είχε χάρη που ήμουν στην αγκαλία τους αλλιώς σιγά να μην έβλεπα αυτές τις φλωριές. Όλες τις μαλακίες τις βλέπετε κι αφήστε τα αυτά. Κάθεστε και χαζεύετε με τις ώρες στον καναπέ.. όλες αυτές τις μπούρδες και μετά λετε ότι βλέπατε μπασκετ.
stavi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 δεν βρήκες κάποιο που να λεέι what the fuck are you saying?
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 έτσι πως μου τα λετε, μου δίνετε την εικόνα ότι δεν το πολύκάνετε κι όλας... αλλά εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι κι εσεις όταν βλέπετε τίποτα φάσεις ψιλοχαριτωμένες στην τηλεόραση σκέφτεσαι την έτσι που την έχετε αδυναμία. nope τι προφητείες ρε και μαλακίες, απλά αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να έβλεπε κατι τέτοιο ναι, γιατί τα άλλα που βλέπετε είναι καλύτερα κάτι... ελένη και κατακουζινός, δε θυμάμαι πως λέγετε... ε το άλλο ευτυχισμένοι μαζί... λολα... λιτσα.κομ και μαλακίες και μη μου λέτε πως δεν τα βλέπετε γιατι σας έχω δει! Όλες τις μαλακίες τις βλέπετε κι αφήστε τα αυτά. Κάθεστε και χαζεύετε με τις ώρες στον καναπέ.. όλες αυτές τις μπούρδες και μετά λετε ότι βλέπατε μπασκετ. το οτι καθομαστε στον καναπε και παιζει η tv δεν σημαινει οτι παρακολουθούμε μπορει απλώς να περναμε τον χρόνο μας...
stavi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 nope το οτι καθομαστε στον καναπε και παιζει η tv δεν σημαινει οτι παρακολουθούμε μπορει απλώς να περναμε τον χρόνο μας... σ' αυτό συμφωνώ... είστε σαν φυτά
Lucifer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Αν εσείς βλέπετε τσόντες, εμείς βλέπουμε Σ' αγαπώ μ' αγαπάς. Αν κλάνετε, νοιώθουμε. Αν χέζετε, δακρύζουμε άμα μπει άμμος στο μάτι μας. Engage.
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 σ' αυτό συμφωνώ... είστε σαν φυτά oh well λυπουμαστε που δεν ειμαστε οπως μας θελετε but then again ουτε και εσεις...
otherside88 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 stavi μη ζοριζεις το κεφαλακι σου... τα πραγματα ειναι απλα... αν παιζει τετοια ταινια στην τιβι θα κατσουν να χαζεψουν ΜΟΝΟ αν δεν εχει τπτ αλλο καλυτερο να δουνε ή περιμενουν να κατεβει το καινουργιο παιχνιδι που θα τους εχει κολλησει να παιξουν... επισης το να ταυτιστουν/ σκεφτουν την ετσι καθως βλεπουν μια ρομαντικη ταινια ειναι 5% (και πολυ σου λεω....) και θα ειναι για μερικα δευτερολεπτα.. μετα επανερχονται στον παλιο αναισθητο εαυτο τους... αυτα απο εμενα... ^_^
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 απολαμβάνω το γεγονος οτι οι γυναικες φαντάζονται οτι μας εχουν καταλάβει απολαμβάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα