Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΑν και ξέρω ότι οι περισσότεροι απο σας, απλά θα διακωμοδίσετε το θέμα, θα τολμήσω να ρωτήσω, και ποντάρω στους λίγο πιο ευαίσθητούς και ρομαντικούς άντρες για μια απάντηση.... {αν και οι περισσότεροι γουστάρετε να το παίζετε σκληροί (boys don't cry, οι άντρες δεν κλαίνε μονάχα πονάνε και τα σχετικά...)}.

Λοιπόν, έχω την εξής απορία και θα παρακαλούσα θερμά τα αγοράκια του φόρουμ να μου απαντήσουν. Όταν βλέπουμε, εμείς οι γυναίκες, στην τηλεόραση ή τέλος πάντων σε ταινίες ζευγαράκια που είτε κάνουν έρωτα, είτε μαλώνουνε, είτε κάνουν ναζάκια ή τέλος πάντων ότι και να κάνουν, το μυαλό μας πάει to someone special και κείνει την ώρα αντί να βλέπουμε τους ηθοποιούς βλέπουμε εμάς με αυτόν...

αν εννοεις να βλεπεις (ως κοπελα) κατι στην οθονη και να το συγκρινεις με τη δικη σου κατασταση , πχ του στυλ : ω πως τσακωνονται ετσι χμμ πλακα πλακα καμια φορα τσακωνομαι κ εγω με τον Χ ετσι .... Δεν ξερω μου τυχαινει μερικες φορες και μενα βλεποντας καποια ταινια να συγκρινω δικες μου καταστασεις/βιωματα με αυτα που γινονται στην οθονη εκεινη τη στιγμη. Αν εννοεις κατι αλλο πλιζ διευκρινησε :unsure: :rolleyes:

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ταυτίζομαι με ρεαλιστικές ταινίες. Για παράδειγμα αυτές του woody allen.

Με τις ξενέρωτες χολυγουντιανές σαν αυτές με την Julia Roberts απλά ξερνάω... αλλά και με όλες τις ελληνικές σειρές.

Έχουν δημιουργήσει ένα μη ρεαλιστικό πρότυπο άντρα... ο οποίος δεν έχει αξιοπρέπεια και κάνει τα πάντα για την γυναίκα. Ακόμη και οι γυναίκες παρουσιάζονται ως αφελείς και ως άβουλα όντα, οι οποίες περιμένουν ακόμη και την τελευταία στιγμή... 1 λεπτό προτού παντρευτούν να έρθει ο άντρας της ζωής τους και να διακόψει τον γάμο :rolleyes:

Δημοσ.

Ακόμη και οι γυναίκες παρουσιάζονται ως αφελείς και ως άβουλα όντα, οι οποίες περιμένουν ακόμη και την τελευταία στιγμή... 1 λεπτό προτού παντρευτούν να έρθει ο άντρας της ζωής τους και να διακόψει τον γάμο :rolleyes:

Οποιαδήποτε γυναίκα αν την καταφέρεις στο συναίσθημα θα κάνει ότι θες(κυριολεκτικά ότι θες).

ο άντρας θα κάνει ότι θες όσο θα είναι καυ...νος, μετά επανέρχεται στην λογική.Το συναίσθημα της γυναίκας όμως μπορεί να κρατήσει και χρόνια :P

Γενικά μιλάμε γενικότητες θα λέω, μην πιάσετε και λέτε "αα εγώ δεν είμαι έτσι κλπ".Είπαμε οι παρόντες πάντα εξαιρούνται"

Δημοσ.

Ταυτίζομαι με τους πορνοστάρ. Ειδικά με αυτούς που έχουν αλογίσια ψωλή.

μλκα με πέθανες :-D

ontopic εγω παντως ταυτίζομαι με την ταινία horibble boses δλδ ψάχνω για καμμια γυναίκα να με γ@μήσει.όπως η οδοντίατρος (tzenifer anniston) που ήθελε να γ@μήσει τον βοηθό της.Αχ που θα βρω τέτοιες γυναίκες..

Δημοσ.

μλκα με πέθανες :-D

ontopic εγω παντως ταυτίζομαι με την ταινία horibble boses δλδ ψάχνω για καμμια γυναίκα να με γ@μήσει.όπως η οδοντίατρος (tzenifer anniston) που ήθελε να γ@μήσει τον βοηθό της.Αχ που θα βρω τέτοιες γυναίκες..

ψάξε για 32-33+ είναι πολλές :P

Δημοσ.

Το ότι τα κοριτσόπουλα σκέφτονται τον καλό τους αντί για τον ηθοποιό όταν βλέπουν μία τρυφερή σκηνή είναι επειδή δεν είναι έμπειρες (λόγω ηλικίας, κοριτσόπουλα γαρ) και φοβούνται να σκεφτούν κάποιο ξένο να τις πασπατεύει.

Τα αγοράκια από την άλλη... ακριβώς αυτό θέλουν. Κάποια. Όποια να 'ναι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα ήθελα πολύ να ήμουν στη θέση αυτού του γελοίου, του Justin Timberlake στο "Friends with benefits". Αχ ρε Mila, έχεις καταστρέψει τη σχέση μου...

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα ήθελα πολύ να ήμουν στη θέση αυτού του γελοίου, του Justin Timberlake στο "Friends with benefits". Αχ ρε Mila, έχεις καταστρέψει τη σχέση μου...

Πες τα χρυσόσοστομε

Δημοσ.

ΑΑν και ξέρω ότι οι περισσότεροι απο σας, απλά θα διακωμοδίσετε το θέμα, θα τολμήσω να ρωτήσω, και ποντάρω στους λίγο πιο ευαίσθητούς και ρομαντικούς άντρες για μια απάντηση.... {αν και οι περισσότεροι γουστάρετε να το παίζετε σκληροί (boys don't cry, οι άντρες δεν κλαίνε μονάχα πονάνε και τα σχετικά...)}.

Λοιπόν, έχω την εξής απορία και θα παρακαλούσα θερμά τα αγοράκια του φόρουμ να μου απαντήσουν. Όταν βλέπουμε, εμείς οι γυναίκες, στην τηλεόραση ή τέλος πάντων σε ταινίες ζευγαράκια που είτε κάνουν έρωτα, είτε μαλώνουνε, είτε κάνουν ναζάκια ή τέλος πάντων ότι και να κάνουν, το μυαλό μας πάει to someone special και κείνει την ώρα αντί να βλέπουμε τους ηθοποιούς βλέπουμε εμάς με αυτόν...

Τέλος παντων, δεν ξέρω αν το κάνουν όλα τα κοριτσάκια, εγώ πάντως το κάνω, οπότε ρωτάω και τα κοριτσάκια του φόρουμ, εσείς το κάνετε αυτό;;

οι αντρες ειναι απλα θηλαστικα

του τεστιν οτι βλεπουν, αυτο είναι

δλδ δεν αρχιζουν να φανταζονται πραγματα οταν βλεπουν κατι

αντιθετως αν τους αρεσει κανουν αναλυσεις [στην καλυτερη]

του τεστιν τον ρομαντισμο τον μοιραζομαστε

δεν μπορουμε να τον δουμε

τωρα για τις ταινιες

τα πραγματα ειναι ποιο απλα

δλδ αν το εχουμε ξαναζησει το σκηνικο που βλεπουμε

ισως μπουμε σε καποιο mood [οχι απαραιτητα ρομαντικο]

αλλα

u get the picture

in other news

αντρες γυναικες ειναι δυο διαφορετικες οντοτητες

και στην επικοινωνια και στην βιοχημεια

απλα πραγματα

Δημοσ.

οι αντρες ειναι απλα θηλαστικα

του τεστιν οτι βλεπουν, αυτο είναι

δλδ δεν αρχιζουν να φανταζονται πραγματα οταν βλεπουν κατι

αντιθετως αν τους αρεσει κανουν αναλυσεις [στην καλυτερη]

του τεστιν τον ρομαντισμο τον μοιραζομαστε

δεν μπορουμε να τον δουμε

τωρα για τις ταινιες

τα πραγματα ειναι ποιο απλα

δλδ αν το εχουμε ξαναζησει το σκηνικο που βλεπουμε

ισως μπουμε σε καποιο mood [οχι απαραιτητα ρομαντικο]

αλλα

u get the picture

in other news

αντρες γυναικες ειναι δυο διαφορετικες οντοτητες

και στην επικοινωνια και στην βιοχημεια

απλα πραγματα

διαφωνώ! εγώ πάντα ταυτίζομαι με τον jigsaw όσες και φορες και να το δω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...