tr3quart1sta Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ΑΑν και ξέρω ότι οι περισσότεροι απο σας, απλά θα διακωμοδίσετε το θέμα, θα τολμήσω να ρωτήσω, και ποντάρω στους λίγο πιο ευαίσθητούς και ρομαντικούς άντρες για μια απάντηση.... {αν και οι περισσότεροι γουστάρετε να το παίζετε σκληροί (boys don't cry, οι άντρες δεν κλαίνε μονάχα πονάνε και τα σχετικά...)}. Λοιπόν, έχω την εξής απορία και θα παρακαλούσα θερμά τα αγοράκια του φόρουμ να μου απαντήσουν. Όταν βλέπουμε, εμείς οι γυναίκες, στην τηλεόραση ή τέλος πάντων σε ταινίες ζευγαράκια που είτε κάνουν έρωτα, είτε μαλώνουνε, είτε κάνουν ναζάκια ή τέλος πάντων ότι και να κάνουν, το μυαλό μας πάει to someone special και κείνει την ώρα αντί να βλέπουμε τους ηθοποιούς βλέπουμε εμάς με αυτόν... Τέλος παντων, δεν ξέρω αν το κάνουν όλα τα κοριτσάκια, εγώ πάντως το κάνω, οπότε ρωτάω και τα κοριτσάκια του φόρουμ, εσείς το κάνετε αυτό;; of course we do
pournaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Που είναι ο Aledjo γαμώ το χριστό μου; Εχει χαθει μεσα στο αποτυχημενο επαγγελμα του τεχνικου η/υ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα