Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αντι να αναλωνομαστε σε ανουσια ego trips θα μπορουσαμε να φτασουμε μαζι την καταλυση του εγω μας και τη θεωση μέσω μιας μεγάλης παρτούζας
evabb Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Εντάξει, σε δικαιολογώ εν μέρει. Σε καμία δεν αρέσει κάποιος αγχώδης και ντροπαλός τύπος. Γι' αυτό και ανέφερα προηγουμένως ένα προφίλ δυναμικού άντρα. Σε γενικές γραμμές να ξέρεις πάντως, πως κάποιος αγχώδης άνθρωπος με τα "κουταβίσια" μάτια όπως λες, μπορεί να συνάψει πιο δυνατούς δεσμούς από αυτόν που θα σου σκάσει και το χαστουκάκι του. Η αξιοπρέπεια και ο δυναμισμός υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους αρκεί να μην έχουν "ξεφύγει" κατά κάποιο τρόπο ώστε να μπορέσουν να τον εξωτερικεύσουν. Ένας αυταρχικός ΚΑΙ υποτακτικός νομίζω είναι WIN, αρκεί αυτός ο τύπος να έχει βρει την ισορροπία του. Anyway.. Άκου γουστάρω να μου λέει όχι. TO YOUR KITCHEN. ωπα δεν μιλαμε για χαστουκια. μιλαω για απλη αξιοπρεπεια. το καμια φορα οχι που λεω ενωω να μην γυριζει ολη του η ζωη γυρω απο μενα. πως να αλλιως να στο δωσω; φαντασου μια γκομενα που τρεχει απο πισω σου σαν σκυλακι, την γουσταρεις; εσυ οχι ο εγωισμος σου.
-nick- Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Το προβλημα εινια οτι προσπαθειτε να γενικευσετε με βασει το φυλο. Καθε γενικευση ομως, παρολη την πιθανη χρησιμοτητα της, ειναι απλα μια προσεγγιησ καποιας αληθειας, συνηθως οχι και τοσο ακριβης. Επομενως ας κρινουμε τον καθενα ως ατομικοτητα και οχι βασει του γκρουπ που ανηκει. Ναι υπαρχει μαζοποιηση αλλα ας ζουμε για τις εξαιρεσεις.
evabb Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Εγώ ναι. τι να πω, γουστα εινια αυτα, εγω δεν θελω να βλεπω οτι ο αλλος ζει και αναπνεει για μενα. δεν σου λεω να μην δειχνει ενδιαφερον,αγαπη, τρυφεροτητα, αλλα ας κραταει κι ενα κομματι του εαυτου του για την παρτη του. βεβαια με τα χρονια αυτο αλλαζει, οταν αναπτυσεται οικειοτητα και πεφτουν οι αναστολες. μετα απο 4 χρονια πλεον πεταω στον δικο μου διαφορα μελοδραματικα που σκεφτομουν στις αρχες τις γνωριμιας και δεν τρεχει καστανο. παντως αυτο το πραμα που δειχνουν στις ταινιες οτι οταν δυο ατομα ειναι σε σχεση κανενας απο τους δυο δεν κλανει, δεν χεζει, δεν κατουραει, δεν ροχαλιζει, δεν τραβαει μυτη, δεν εχει χλεπες, το στομα τους δεν μυριζει το πρωι που ξυπναν, οι γκομενες σηκωνονται πιο νωρις και βαφονται για να μην τις δει ο γκομενος αγουροξυπνημενες και πολλα αλλα, ειναι τοσο πραγματικοτητα οσο το avatar και ο χαρι ποτερ. μαλακιες εις το τετραγωνο, για αυτο δεν αντεχω να βλεπω χαζομελο, γιατι ολα ειναι ειτε ψεματα ειτε χαζα.
pournaras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι το θέμα πως θα το πει. Μπορούμε να ξεχωρίσουμε λίγο τον άνθρωπο από μία ταινία με τον άνθρωπο έξω στη ζωή;Σε μια ταινία ο άντρας θα κάτσει σε ένα εστιατόριο να φάει ρομαντικά με το γκομενάκι.Στη ζωή ο άντρας πριν πάει στο εστιατόριο θα ρίξει και ένα χέσιμο ρε παιδί μου.ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ;;;; Για αυτο η απολυτη σειρα ειναι το "Two and a half men". Για να καταλάβω.Τον θέλουν δυναμικό, ΑΝΤΡΑ, μάγκα και όχι γυναικούλα, αλλά να φοβάται να πει την λέξη κωλόχαρτο;Τον θέλουν ρομαντικό, ευαίσθητο και με μεγαλη καρδιά αλλά τώρα πια το να είσαι ερωτευμένος είναι ντεμοντέ.Το όλο concept μου θυμίζει σχόλιο που είχα διαβάσει σε βίντεο μιας λαικούρας... ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικα νύχια, ψεύτικα μάτια, ψεύτικα μεμέ (μην πούμε και βυζά και παρεξηγηθεί κανείς), όλα έξω και να αναρωτιέται που πήγαν οι 100% άντρες. Meh. Κλασικη κατασταση. Η γυναικα βρισκει τον αντρα το δυναμικο, αλλα και παραλληλα αρκετα brutal και ξεκινα μια μεθοδευμενη προσπαθεια να τον αλλαξει, και να τον κανει πιο "εκλεπτυσμενο". Μολις το καταφερει τοτε τον χωριζει γιατι πλεον δεν ειναι ο αντρακλας που γνωρισε... αβυσσος. δε θα ξεχασω ποτε το οτι μου ειπε γκομενα, με πολλες γαλυφιες και ναζακια βεβαια, οτι καλο θα ηταν να μην κατουραω ορθιος αλλα να καθομαι στη λεκανη... ουτε να απαντησω δεν μπορεσα απ' τα γελια, τωρα κατουραει μονη της στη λεκανη της και την εχει πεντακαθαρη.
-nick- Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 δε θα ξεχασω ποτε το οτι μου ειπε γκομενα, με πολλες γαλυφιες και ναζακια βεβαια, οτι καλο θα ηταν να μην κατουραω ορθιος αλλα να καθομαι στη λεκανη... !!!!!!!!!!!!!!!
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μην το γελατε. Φιλος (πρωην φιλος, μαλακα πανο) το εκανε αυτο.
freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Το άκρον άωτον του ευνουχισμού και της παντόφλας.
NickTG Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 δε θα ξεχασω ποτε το οτι μου ειπε γκομενα, με πολλες γαλυφιες και ναζακια βεβαια, οτι καλο θα ηταν να μην κατουραω ορθιος αλλα να καθομαι στη λεκανη... ουτε να απαντησω δεν μπορεσα απ' τα γελια, τωρα κατουραει μονη της στη λεκανη της και την εχει πεντακαθαρη. Απλό. Κάθεσαι στη λεκάνη και σημαδεύεις απέναντι...
KilliK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Καλα ολα αυτα.Στην ουσια τωρα.Ποσοι ποντοι ειναι το στανταρ μινιμουμ για εσας;
bluesattack Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Κλασικη κατασταση. Η γυναικα βρισκει τον αντρα το δυναμικο, αλλα και παραλληλα αρκετα brutal και ξεκινα μια μεθοδευμενη προσπαθεια να τον αλλαξει, και να τον κανει πιο "εκλεπτυσμενο". Μολις το καταφερει τοτε τον χωριζει γιατι πλεον δεν ειναι ο αντρακλας που γνωρισε... αβυσσος. δε θα ξεχασω ποτε το οτι μου ειπε γκομενα, με πολλες γαλυφιες και ναζακια βεβαια, οτι καλο θα ηταν να μην κατουραω ορθιος αλλα να καθομαι στη λεκανη... ουτε να απαντησω δεν μπορεσα απ' τα γελια, τωρα κατουραει μονη της στη λεκανη της και την εχει πεντακαθαρη. + Οποιος παιρνει στα σοβαρα τα λογια μιας γυναικας δεν ειναι σοβαρος (κλεμμενο απο υπογραφη συμφορουμιτη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα