Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έκλαψα στο ''The Howard the duck''με συγκίνισε η αγάπη του παπιού.

Ποιά αγάπη; Η ταινία είχε μόνο ψυχρό σεξ, τις είχε ξεκωλιάσει όλες το παπί

howard_the_duck_xl_03-film-a.jpg260311howard1.jpghoward_the_duck.jpghoward-the-duck.jpg

Aρρώστια.

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν το λέω με κακία, αλλά, δεν ξέρω ρε παιδιά... οι άντρες μου φαίνεται ότι έχετε γίνει πολύ γυναικούλες

Πού είναι ο άντρας ο θαρραλέος, με την περηφάνια του, με τη μαγκιά του, να κάνεις όμορφες και έξυπνες κινήσεις, να είναι ρομαντικός, με μεγάλη καρδιά...

κάτι μίζερα όντα βλέπω που φοβόνται μη φάνε καμιά χιλόπιτα και πληγωθεί ο εγωισμός τους.

Δημοσ.

Ωραία, μη διαμαρτύρεστε λοιπόν για το "μαλακομαγνήτη" που "δήθεν" έχετε, γιατί πραγματικά το έχετε, εφόσον διαλέγετε ΕΣΕΙΣ το προϊόν σας. Είμαστε οι επιλογές μας, you know!

Αυτό το "καλό παιδί" που λιώνει για πάρτι σας παίζει αρκετά να είναι και κάτι άλλο παρά ένα "καλό παιδί" και τουλάχιστον αυτό το καλό παιδί σε γουστάρει (μάλλον πολύ περισσότερο), σε αντίθεση απο το μαλάκα που θα τρέχεις απο πίσω του, και έχει και το θάρρος να έρθει να στο πει, έστω και με το τρακ που μπορεί να έχει.

Αλλα έτσι πάει, σχεδόν όλες θέλετε έναν υπεύθυνο marketing για γκόμενο, μόνο που αυτός τις περισσότερες φορές επειδή θα πουλάει "σωστά" το προϊόν του μάλλον θα αγοράζουν κι άλλες απο αυτόν!

Μην τυχόν και διανοηθείτε να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι με κάποιο "καλό" παιδί, γιατί παίζει και να περνάτε καλά τελικά μαζί του αλλα ξέχασα, οι φίλες σας, τα "κακά κορίτσα" ίσως να μην τον εγκρίνουν γιατί είναι low profile...

ούι κάποιος έφαγε χυλόπιτα πρόσφατα :rolleyes:

δεν κατάλαβες τι εννοώ με το "καλο" παιδί. εννοώ τον looser με τα "κουταβισια" ματια που είναι έτοιμος να γίνει χαλι να τον πατήσω άνευ όρον. e όχι αυτό δεν το γουστάρω, θέλω να έχει μια γαμημένη στοιχειώδη αξιοπρέπεια ο άλλος. γουστάρουμε να ακούμε και κάνα όχι.

Δημοσ.

μονοι σας χτισατε τον μυθο "οι αντρες ειναι σκληροι, οι αντρες δεν κλαινε, το αδυναμο φυλλο ειναι η γυναικα, ο αντρας κανει οτι θελει" εμεις απλα σας εκμεταλευομαστε στην ψυχρα οπου μας συμφερει πχ στον μπατσο να μην μας κοψει κλιση.

:-(

και ολοι παλευουν για να γινουν ενα με την μαζα

δες τι παιζουν τα ραδιοφωνα για ενα καλο παραδειγμα.

true

δεν το λέω με κακία, αλλά, δεν ξέρω ρε παιδιά... οι άντρες μου φαίνεται ότι έχετε γίνει πολύ γυναικούλες

Πού είναι ο άντρας ο θαρραλέος, με την περηφάνια του, με τη μαγκιά του, να κάνεις όμορφες και έξυπνες κινήσεις, να είναι ρομαντικός, με μεγάλη καρδιά...

κάτι μίζερα όντα βλέπω που φοβόνται μη φάνε καμιά χιλόπιτα και πληγωθεί ο εγωισμός τους.

υπηρχε ποτε

ειναι η ερωτηση?

Δημοσ.

δλδ επειδη σας την πεφτουν ολοι οι μιζεροι ειμαστε γυναικουλες?ενταξει! κ γω ειμαι περιφανος για τους παπουδες μας που ειχαν τις γυναικες σαν τα ζωα! ειχαν 1 γαιδουρι με 4 ποδια να φορτωνουν κ αλο 1 με 2 ποδια! περπατα μωρηηηηηη....

Δημοσ.

δεν κατάλαβες τι εννοώ με το "καλο" παιδί. εννοώ τον looser με τα "κουταβισια" ματια που είναι έτοιμος να γίνει χαλι να τον πατήσω άνευ όρον. e όχι αυτό δεν το γουστάρω, θέλω να έχει μια γαμημένη στοιχειώδη αξιοπρέπεια ο άλλος. γουστάρουμε να ακούμε και κάνα όχι.

Εντάξει, σε δικαιολογώ εν μέρει. Σε καμία δεν αρέσει κάποιος αγχώδης και ντροπαλός τύπος. Γι' αυτό και ανέφερα προηγουμένως ένα προφίλ δυναμικού άντρα. Σε γενικές γραμμές να ξέρεις πάντως, πως κάποιος αγχώδης άνθρωπος με τα "κουταβίσια" μάτια όπως λες, μπορεί να συνάψει πιο δυνατούς δεσμούς από αυτόν που θα σου σκάσει και το χαστουκάκι του.

Η αξιοπρέπεια και ο δυναμισμός υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους αρκεί να μην έχουν "ξεφύγει" κατά κάποιο τρόπο ώστε να μπορέσουν να τον εξωτερικεύσουν. Ένας αυταρχικός ΚΑΙ υποτακτικός νομίζω είναι WIN, αρκεί αυτός ο τύπος να έχει βρει την ισορροπία του. Anyway..

Άκου γουστάρω να μου λέει όχι. TO YOUR KITCHEN.

Δημοσ.

Για να καταλάβω...

Εσύ είδες αρκετούς άντρες, ήτοι αρσενικά άνω των 18, αλλά και έχεις εμπειρίες από προηγούμενες γενιές που οι άντρες, ήτοι αρσενικά άνω των 18, ήταν διαφορετικοί.

Μά'ιστα.

Και πόσο είσαι;

16; 17; 18; 19;

Δημοσ.

Σε καμία δεν αρέσει κάποιος αγχώδης και ντροπαλός τύπος.

Εμένα μου αρέσουν οι ντροπαλοί τύποι.Τις περισσότερες φορές είναι έξυπνα,ευγενικά και με χιούμορ άτομα.Ανασφάλεια έχουν μόνο σε σχέση με τις γυναίκες στην αρχή.

Οι μπρατσωμένοι,οι και καλά ξέρω τις γυναίκες,οι "σκληροί"τύποι,είναι συνήθως ηλίθιοι, νάρκισσοι και δειλοί.

Δημοσ.

απλά η εικόνα που έχουμε για τους άντρες είναι αυτή του μεγάλου ανθρώπου που ξέρει να προσφέρει και να δίνει και εχει μεγάλη καρδιά.... και είναι ΑΝΤΡΑΣ ρε παιδί μου

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ σαν ανθρωπακι δεν ξερεις να προσφερεις και να εχεις μεγαλη καρδια μονο να παιρνεις? Ωραια ιδεα εχεις για σενα.

Δημοσ.

απλά η εικόνα που έχουμε για τους άντρες είναι αυτή του μεγάλου ανθρώπου που ξέρει να προσφέρει και να δίνει και εχει μεγάλη καρδιά.... και είναι ΑΝΤΡΑΣ ρε παιδί μου

να τος:

371115.jpg

κατά τα άλλα λυπάμαι γιατί ξέρω ότι όπου καρδιά=πορτοφόλι

Δημοσ.

Για να καταλάβω...

Εσύ είδες αρκετούς άντρες, ήτοι αρσενικά άνω των 18, αλλά και έχεις εμπειρίες από προηγούμενες γενιές που οι άντρες, ήτοι αρσενικά άνω των 18, ήταν διαφορετικοί.

Μά'ιστα.

Και πόσο είσαι;

16; 17; 18; 19;

είναι η εικόνα που έχουμε... από τις ταινίες τώρα, δεν ξέρω απο που... πάντως αυτή την εικονα έχουμε για τον άντρα.

Αλλά τώρα όσο να' ναι... κάπου χαλάει αυτή η εικόνα όταν για παράδειγμα έχεις μαλώσει με τον άλλον και του λες ότι σήμερα δε θες να τον δεις και αυτός περνάει παρόλαυτά από το σπίτι για να πάρει το μαρούλι που είχε αγοράσει. Πάνε πάρε άλλο μαρούλι ρε μπαγλαμά, πόσο κάνει 30 λεπτά; Και πιστέψτε με, δεν ήταν πρόφαση για να με δει ή να μιλήσουμε, ήθελε να πάρει το μαρούλι.. μια και το είχε πληρώσει, να χάσει και το μαρούλι;;; ε όχι πάει πολύ!

Τούφα εγώ δεν είπα ότι είμαι playmobil, ή πόκεμον, και μεις πρέπει να δίνουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...