astymagos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Πηρα 2 για δωρακι στις γιορτες.. Στο Μediamarkt τα εχει 5 Ε.. στην Λ.αθηνων ειχε αλλα 4-5.. λογικα σε ολα τοσο θα παίζει.. σε καταστήματα τα βρηκα εδω skroutz και εδω.. ouaou
panosno1com Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) ok λαθος δικο μου Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2011 από panosno1com
astymagos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 στο mediamarkt λεω τα εχει 5 ευρω.. αυτα ειναι απλα link που εβαλα για να δειξω για ποιο προιον μιλαω..
solution1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Η εταιρία που το παράγει (ελληνική) μάλλον έκλεισε. Δοκιμάστε να μπείτε στον ιστότοπο της: http://www.ipigworld.com/ Δε θα υποστηρίζονται τα extra χαρακτηριστικά του. (updates :Ρ)
astymagos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 το ανοιξα για να το δοκιμασω..δικιο εχει ο φίλος και η εφαρμογη ipig που εχει μεσα δεν ανοιγει..δουλευει κανονικά σαν ρολοι και ηλεκτρονικος κουμπαρας.. αλλα ακομα συμβαίνει κατι περιεργο που δεν περιμενα.. μολις το συνδεσα με usb το βλεπει σαν εξωρερικο σκληρο με 500Μb χωρητικότητα.. ειναι δυνατόν ?? ok λιγα ειναι τα 500 αλλα και τα 5Ε
ipal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 και εγω εχω παρει ip camera 40€ στα saturn που εκανε 100+ στο σκρουτζ. Οταν θελουν να σουταρουν κατι το δινουν ξεφτιλα. αλλιως θα γεμιζαν αρχαιολογιες οπως τα μικρομαγαζα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα