Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες δεν καταλάβατε το νόημα του ποστ μου και με έχετε παρεξηγήσει. Και δεν τρολλάρω αλλά είπα οτι συμφωνώ με αυτά που είπε κάποιος ποιο πρίν.

Καταρχήν το αν θα κάνει κάποιος οικογένεια ή όχι και το τι θα αποφασίσει για την ζωή του δεν θα το αποφασίσω εγώ και δεν με απασχολεί κιόλας η προσωπική ζωή του καθενός, [...]

Μετά βλέπω φίλο μου που αγόρασε αυτοκίνητο με δάνειο και του κάναν περικοπές στη δουλειά του και τώρα του φταίει η δόση του δανείου επειδή ζορίζεται οικονομικά. Ποιος πήρε την απόφαση για το δάνειο ? Το κράτος ? Επίσης τόσα και τόσα δεν έχουμε δεί στις ειδήσεις που αγοράζεις κάτι με δάνειο και μετά στα βγάζει όλα σε πληστειριασμό η τράπεζα ?

Το ίδιο ισχύει και για άνεργο φίλο μου απολυμένο με ελάχιστες αποταμιεύσεις στην τράπεζα που πλήρώσε 440 ευρώ για καινούργιο κινητό και μετά όταν του ήρθε ένας φόρος μερικα δεκάδες ευρώ γκρίνιαζε οτι δε τα βγάζω πέρα με τον φόρο του ΓΑΠ κτλπ. Το κινητό των 400 ευρώ τι το ήθελε ? Δεν υπήρχε κάτι φθηνότερο να αγοράσει ή κάποιο μεταχειρισμένο ?

Αντί αυτού βλέπω οικογένειες και ανθρώπους που για το παραμικρό τους φταίνε οι άλλοι και παρουσιάζουν "αποποίηση" ευθυνών για τα πάντα λες και δεν ήτανε κανένας προετοιμασμένος για τυχόν καταστάσεις που μπορεί να υπάρξουν, όπως το ποιό κλασσικό από όλα να μην έχεις χρήματα να πάρεις κάτι (εκτός από φαγητό μιλάω) και για αυτό να φταίνε πάντα οι άλλοι και όχι εμείς.

...

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατα τ'άλλα επι κατοχής,και παντρειές είδαμε και παιδάκια γεννηθήκανε (5-5 ζωή να χουνε) και κράτος δέν υπήρχε.Μα τι λέω...εκεί έτρωγες μολύβι απο MP40 και Luger στην ψύχρα...

Το μυαλό μας το σάπιο μας φταίει,ναι σε λέω!

Δημοσ.

τοτε δεν υπηρχε iphone, cpu 4x, ιντερνετ, αυτοκινητα, nike παπουτσια, καλοριφερ, aircondition και απειρα αλλα καλουδια....

αμα εσυ μπορεις να ζησεις ΣΗΜΕΡΑ χωρις αυτα, τοτε εισαι πλουσιος με 300ευρω μισθο

Δημοσ.

Μωρέ και σε πόλεμο και σε κατοχή και με 300 ευρώ το μήνα ας κάνει κάποιος οικογένεια, αλλά να μην λέει μετά φταίει ο πόλεμος φταίει ο κατακτητής ή φταίει ο εργοδότης, να πεί φταίω εγώ που επέλεξα να το κάνω τότε, διότι γνώριζε τι συνθήκες επικρατούσαν, αλλιώς ισχύουν αυτά που είπα πρίν.

Δημοσ.

Όποιος πιστεύει οτι οι όποιες ανάγκες καλύπτονται με 5-6 πολύ συγκεκριμένα υλικά αγαθά,πραγματικά είναι ένας πολύ ρηχός άνθρωπος.Βασικά λυπηρό θέαμα είναι, γιατί δέν ζεί για τον εαυτό του...

Το γεγονός οτι τα έχω στην κατοχή μου τα ματζαφλάρια που αναφέρεις, σημαίνει οτι είχα περιθώριο και μπόρεσα να τα αποκτήσω.Διευκόλυνση μου παρέχουν στην καθημερινότητά μου στο κάτω κάτω και θα ήταν τουλάχιστον ηλίθιο απο μέρος μου να μήν τα αξιοποιήσω.Αν βέβαια θέλεις μια απάντηση,ναι...θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτά.Your point?:rolleyes:

Δημοσ.

Αμα δεν εχεις nike παπουτσια και iphone δεν εισαι in ε? Ευτυχως που δεν τα εχω :mrgreen:

Πριν 50 χρονια παντως πιο ευκολα αποκτουσες σπιτι απο οτι σημερα που ενα σπιτι εχει 200.00 ευρω και ολοι εχουμε και σπιτι και εξοχικο απο τους γονεις μας.

Δημοσ.

Αμα δεν εχεις nike παπουτσια και iphone δεν εισαι in ε? Ευτυχως που δεν τα εχω :mrgreen:

Πριν 50 χρονια παντως πιο ευκολα αποκτουσες σπιτι απο οτι σημερα που ενα σπιτι εχει 200.00 ευρω και ολοι εχουμε και σπιτι και εξοχικο απο τους γονεις μας.

εσυ εχεις Nike και iphone

εγω εχω 50αρα πλασμα και υδροψυξη

ο αλλος εχει κανοε καγιακ

ο αλλος εξοπλισμο σκι

ο αλλος περσικο χαλί

ο αλλος 20αρες ζαντες νικελωμενες

ο αλλος παει καθε χρονο στη μυκονο

εκτος κι αν υπαρχουμε μονο για να δουλευουμε για να τα κονομανε οι αλλοι.

Δημοσ.

Εμ, πλούσιος δεν είναι αυτός που π.χ. έχει τα μύρια και παίρνει ακριβό αυτοκίνητο. Πλούσιος είναι αυτος που το κατασκευάζει..

Δημοσ.

Ενταξει,σιγουρα εχουμε περισσοτερα υλικα αγαθα απο τους παπουδες μας που ειχαν μια τηλεοραση στο καφενειο του χωριου.Αλλα παλι οι υπερβολες δεν ειναι αναγκη. Βαφτισαμε αναγκη την υπερβολη..

Δημοσ.

Ενταξει,σιγουρα εχουμε περισσοτερα υλικα αγαθα απο τους παπουδες μας που ειχαν μια τηλεοραση στο καφενειο του χωριου.Αλλα παλι οι υπερβολες δεν ειναι αναγκη. Βαφτισαμε αναγκη την υπερβολη..

δεν ειναι θεμα αναγκες η υπερβολες,ειναι θεμα προτεραιοτητων.

αν δεν εχεις να φας και πας και παιρνεις Iphone εχεις προβλημα

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα αναγκες η υπερβολες,ειναι θεμα προτεραιοτητων.

αν δεν εχεις να φας και πας και παιρνεις Iphone εχεις προβλημα

Πολυ σωστα, καποιος μου ειχε πει καποτε για ενα ζευγαρι γνωστων του που ειχαν αγορασει ενα σπιτι στα βορεια προαστια, και δεν ειχαν χρηματα να το επιπλωσουν μονο και μονο για να πουλησουν μουρη στους φιλους τους. Αυτους πως τους λεμε αραγε? :devil:

Δημοσ.

Όποιος πιστεύει οτι οι όποιες ανάγκες καλύπτονται με 5-6 πολύ συγκεκριμένα υλικά αγαθά,πραγματικά είναι ένας πολύ ρηχός άνθρωπος.Βασικά λυπηρό θέαμα είναι, γιατί δέν ζεί για τον εαυτό του...

Το γεγονός οτι τα έχω στην κατοχή μου τα ματζαφλάρια που αναφέρεις, σημαίνει οτι είχα περιθώριο και μπόρεσα να τα αποκτήσω.Διευκόλυνση μου παρέχουν στην καθημερινότητά μου στο κάτω κάτω και θα ήταν τουλάχιστον ηλίθιο απο μέρος μου να μήν τα αξιοποιήσω.Αν βέβαια θέλεις μια απάντηση,ναι...θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτά.Your point?:rolleyes:

αναφερεις οικογενεια και 5-6 παιδια.

εσυ μπορει να μην τα εχεις αναγκη ολα αυτα, αλλα δε μπορεις να πεις στο παιδι σου "δε σου περνω playstation, κινητο. ιντερεντ, φροντιστηριο κτλ"

υπαρχει και γυναικα στη μεση η οποια εχει εξοδα, μαλλια, καλλυντικα και και και

ε πηγαινε στο αγιο ορος να μονασεις αμα δεν εχεις αναγκη τιποτα απ'ολα αυτα.

Δημοσ.

Που πας αν δεν μπορεις να προσφερεις στο παιδι σου ενα playstation, ενα xbox, μια 40αρα τιβι για να παιζει παιχνιδια , και μια νοβα για να βλεπει ντισνευ. Α και ενα iphone για να μιλαει με τους συμμαθητες του.

Που παει ο κοσμος μας .. :rolleyes:

Δημοσ.

Το γεγονός οτι τα έχω στην κατοχή μου τα ματζαφλάρια που αναφέρεις, σημαίνει οτι είχα περιθώριο και μπόρεσα να τα αποκτήσω.

Αυτός εδώ είναι ο χάρτης των ηνωμένων πολιτειών:

gallery70292_1.jpg

Δημοσ.

Που πας αν δεν μπορεις να προσφερεις στο παιδι σου ενα playstation, ενα xbox, μια 40αρα τιβι για να παιζει παιχνιδια , και μια νοβα για να βλεπει ντισνευ. Α και ενα iphone για να μιλαει με τους συμμαθητες του.

Που παει ο κοσμος μας .. :rolleyes:

κανε πρωτα παιδια και μετα πες μας. μη καθεσαι και φανταζεσαι το καθε τι και ποσταρεις αν δεν εχεις καμια αλλη δουλεια να κανεις.

και αφου "που παει ο κοσμος μας" εσυ γιατι ζητησες απο το πατερα σου υπολογιστη και ιντερνετ για να ποσταρεις εδω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...