Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά αρχίζω να εξοργίζομαι...

Σε οποια εταιρία πάω για συνέντευξη , που ζητάει Account Managers δεν δίνουνε μισθό /ΙΚΑ / Ενσημα. :mad:

Δεν καταλαβαίνω με τι λογική περιμένουνε να συμβιβαστούμε , όταν θέλω 10 Ευρώ πήγαινε - έλα στην δουλεια , κανα διόδιο στην Αττική οδό και λοιπά έξοδα.

Επίσης , δεν πληρώνουνε την βενζίνη για τα ραντεβού που πας.

Το μόνο που πληρώνουνε είναι ένα ποσοστό έναντι των πωλήσεων / διαφημίσεων της τάξης του 10%. Δηλαδή εαν βγάλεις μια πώληση 1000 Ευρώ να βγάλεις 100 Ευρώ. Σε μια πεθαμένη αγορά....

Έτσι , πρεπει να πληρώνεις τις βενζίνες σου στο τρέξιμο περα - δώθε , διόδια , να πληρώνεις το ΤΕΒΕ σου , και το μόνο

που θα πέρνεις , που δεν θα το παίρνεις είναι 10% επι των πωλήσεων , που να λέμε την αλήθεια , πάνω απο 3-4 δεν θα κάνεις τον μήνα σε μια πεθαμένη αγορά.

Τι λέτε για όλα αυτά? Μόνο σε μένα συμβαίνουνε αυτα|? :mad: :mad:

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αφού υπάρχει κόσμος που δέχεται να δουλεύει έτσι...

Ναι , αλλά όλες (οι περισσότερες) εταιρίες σήμερα αυτό κάνουνε , τί να κάνεις....

Δημοσ.

Ναι , αλλά όλες (οι περισσότερες) εταιρίες σήμερα αυτό κάνουνε , τί να κάνεις....

έχει απόλυτο δίκιο ο Pablo_Hasan.

και μιλάω από προσωπική εμπειρία.

μόνοι μας (εργαζόμενοι) βγάζουμε τα μάτια μας και μετά λέμε μας φταίει το κράτος.

τι να κάνεις; να μη δεχτείς.

ξέρω θα πάει σε άλλον. αμά δεν δεχτεί και ο άλλος όμως και πάει λέγοντας... τι θα κάνουν οι εταιρίες;

αυτό όμως προϋποθέτει εργαζόμενους με @ρχίδι@ και όχι @ρχίδι@ εργαζόμενους.

κάποιος θα βρεθεί να κάνει το μ@λ@κ@.

εγώ γύρω μου, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, βλέπω μόνο ανθρωπάκια που για να μη χάσουν τη δουλειά τους δουλεύουν 12ωρα, Σάββατα, αργίες, χωρίς ένσημα και λένε και ευχαριστώ.

τέτοια βλέπουν οι εργοδότες και τους ανοίγει η όρεξη.

διότι να ξέρετε κάτι. όσα περισσότερα δίνεις σε κάποιον τόσο ποιο πολλά ζητάει.

Δημοσ.

Τι λέτε για όλα αυτά? Μόνο σε μένα συμβαίνουνε αυτα|? :mad: :mad:

Κάτι μας είπες τώρα. Έχω βλαστημήσει πόσες φορές ακόμα και για το έξοδα των εισιτηρίων πήγαινε - έλα για τέτοιες συνεντεύξεις σε μούφα δουλειές.

Να θυμηθώ το τραγελαφικό που είδα αγγελία που ζητούσαν τυλιχτή σουβλακιών με ποσοστά :shock:

• Moderators
Δημοσ.

έχει απόλυτο δίκιο ο Pablo_Hasan.

και μιλάω από προσωπική εμπειρία.

μόνοι μας (εργαζόμενοι) βγάζουμε τα μάτια μας και μετά λέμε μας φταίει το κράτος.

τι να κάνεις; να μη δεχτείς.

ξέρω θα πάει σε άλλον. αμά δεν δεχτεί και ο άλλος όμως και πάει λέγοντας... τι θα κάνουν οι εταιρίες;

αυτό όμως προϋποθέτει εργαζόμενους με @ρχίδι@ και όχι @ρχίδι@ εργαζόμενους.

κάποιος θα βρεθεί να κάνει το μ@λ@κ@.

εγώ γύρω μου, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, βλέπω μόνο ανθρωπάκια που για να μη χάσουν τη δουλειά τους δουλεύουν 12ωρα, Σάββατα, αργίες, χωρίς ένσημα και λένε και ευχαριστώ.

τέτοια βλέπουν οι εργοδότες και τους ανοίγει η όρεξη.

διότι να ξέρετε κάτι. όσα περισσότερα δίνεις σε κάποιον τόσο ποιο πολλά ζητάει.

Υπάρχει και κόσμος που δεν έχει πολυτέλειες. Κόσμος που έχει παιδιά, χρέη, άρρωστα άτομα να θρέψει κλπ.

Δεν είναι οι πάντες ανθρωπάκια.

Φιλικά.

Δημοσ.

Υπάρχει και κόσμος που δεν έχει πολυτέλειες. Κόσμος που έχει παιδιά, χρέη, άρρωστα άτομα να θρέψει κλπ.

Δεν είναι οι πάντες ανθρωπάκια.

Φιλικά.

ήξερα ότι κάποιος θα το έλεγε αυτό.

δεν το παίζω έξυπνος, ίσως να είμαι κι εγώ "ανθρωπάκι". απλά λέω τα πράγματα ως έχουν.

σκέψου όμως αν γίνοταν αυτό απ όλους

Δημοσ.

βέβαια για να λείπουν αυτές οι συμπεριφορές πρέπει να υπάρχει οργάνωση του κόσμου, πολιτική παιδεία και συνείδηση της θέσης και της τάξης. Κάτι που δεν υπάρχει πλέον...

Δημοσ.

να το θέσω κάπως αλλιώς.

το θέμα είναι ότι γενικώς ανεχόμαστε πολλά και δεν αντιδρούμε.

είμαστε της λογικής ότι αφού παίρνουμε κάτι ψίχουλα.. πάλι καλά. ας κάτσουμε στα αυγά μας μη τα χάσουμε.

βέβαια για να λείπουν αυτές οι συμπεριφορές πρέπει να υπάρχει οργάνωση του κόσμου, πολιτική παιδεία και συνείδηση της θέσης και της τάξης. Κάτι που δεν υπάρχει πλέον...

σωστός.

είμαστε ο καθένας για τον εαυτό του.

ή αλλιώς... μακριά από τον κώλο μου κι ας είναι και στου γείτονα

• Moderators
Δημοσ.

ήξερα ότι κάποιος θα το έλεγε αυτό.

δεν το παίζω έξυπνος, ίσως να είμαι κι εγώ "ανθρωπάκι". απλά λέω τα πράγματα ως έχουν.

σκέψου όμως αν γίνοταν αυτό απ όλους

Φυσικά, αυτό θα ήταν το ιδανικό. Καλώς ή κακώς, όμως, δεν γίνεται να γίνει από όλους.

Αυτό που λέω είναι ότι δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός "ανθρωπάκι". Γιατί το "ανθρωπάκι" μπορεί να είναι ανήλικο ορφανό που να πρέπει να δουλέψει αντί να πάει σχολείο, μπορεί να είναι ανύπαντρη μητέρα ή μπορεί να είναι άτομο που μαζεύει τα ευρώ με το σταγονόμετρο για να τα στείλει στην οικογένειά του στο Πακιστάν.

Με σιχαίνομαι που λαϊκίζω, αλλά νομίζω ότι έχω δίκιο. :Ρ

Δημοσ.

Μαλθαδώρ συμφωνώ μ' αυτά που λες, αλλά, μας αρέσει δε μας αρέσει, όταν ζούμε στον μικρόκοσμο μας, η κοινωνία μας είναι διαλυμένη και το κεφάλι μας σκυφτό, είναι πολύ δόκιμο να αποκαλούμαστε ανθρωπάκια. Αν θέλουμε να γίνουμε «άνθρωποι» θα πρέπει να αλλάξουμε.

Δημοσ.

Επίσης , δεν πληρώνουνε την βενζίνη για τα ραντεβού που πας.

Αυτό είναι κάτι που μου έκανε εντύπωση έξω. Έκανα αίτηση σε μια εταιρία η οποία οργανώνει κάποια τεστ για το στάδιο πριν τις συνεντεύξεις σε διπλανή πόλη και μου έστειλε mail ζητώντας μου να κρατάω μαζί μου την ημέρα της εξέτασης το απόκομμα του εισιτηρίου και τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας για να μου καταθέσει το αντίτιμο του εισιτηρίου. Τρελάθηκα, δεν το είχα ξανασυναντήσει να πω την αλήθεια. Και δεν είμαι καν στο στάδιο της συνέντευξης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...