jogatore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Θελω την βοηθεια σας σχετικα με ποια ρουτερ κανουν στο δικτυο της HOL. Εχω ενα USR 9108 και ενα Thomson TG585 V7 ... ποιο απο τα 2 μπορω να χρησιμοποιησω? Χρειαζοντε καποιες ρυθμησεις? αν ναι ποιες ειναι? Ευχαριστω
lefteris210 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 και εγώ έχω την ίδια απορία , έχω το νέο ρουτερ που έδωσε η HOL το λευκό Alcatel-Lucent CellPipe 7130 , ενα Thomson TG585 V8 , και linksys W200G αν δεν κάνω λάθος το μοντέλο.
Dibasic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμάστε τα όλα και δείτε με πόσο συνδέονται(broadband) και βάλτε αυτό που συνδέεται πιο καλά και πιο γρήγορα.
lefteris210 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Να πω την αλήθεια ψήνομαι να αγοράσω ενα Draytek Vigor2700VG
jogatore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμάστε τα όλα και δείτε με πόσο συνδέονται(broadband) και βάλτε αυτό που συνδέεται πιο καλά και πιο γρήγορα. Δοκιμαζω συνεχεια και τα 2 που εχω (usr9108/Thomson TG585 v7) και κανενα δεν συνδεετε. Ποια λυση προτεινεις?
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Θελω την βοηθεια σας σχετικα με ποια ρουτερ κανουν στο δικτυο της HOL. Εχω ενα USR 9108 και ενα Thomson TG585 V7 ... ποιο απο τα 2 μπορω να χρησιμοποιησω? Χρειαζοντε καποιες ρυθμησεις? αν ναι ποιες ειναι? Ευχαριστω Θεωρητικα ολα τα ρουτερ παιζουν παντου σε ολες τις γραμμες σε ολες τις εταιρειες σε ολο τον κοσμο.η μονη διαφορα ειναι οτι καποια ειναι Over pstn(annex a) ενω αλλα over isdn(annex ,κατα τα αλλα ολα παιζουν απλα αλλαζει το vpi vci. και εγώ έχω την ίδια απορία , έχω το νέο ρουτερ που έδωσε η HOL το λευκό Alcatel-Lucent CellPipe 7130 , ενα Thomson TG585 V8 , και linksys W200G αν δεν κάνω λάθος το μοντέλο. αν εχεις καλη γραμμη θα εβαζα το wag200. αν εχεις χαλια γραμμη θα εβαζα το Thomson. το alcatel θα μενε στην ακρη.γενικως δοκιμασε τα ολα και κρατα το καλυτερο και το πιο σταθερο σε αυτα που θες.πχ το linksys θα συγχρονισει παραπανω απο το Thomson αλλα το Thomson ειναι πιο σταθερο.απλα πριν τα δοκιμασεις κανε σε ολα firmware update πρωτα. Δοκιμάστε τα όλα και δείτε με πόσο συνδέονται(broadband) και βάλτε αυτό που συνδέεται πιο καλά και πιο γρήγορα. +1 η αυτο που εχει το καλυτερο wireless δεν μπουκωνει ευκολα κτλ Να πω την αλήθεια ψήνομαι να αγοράσω ενα Draytek Vigor2700VG Καλυτερο απο ολα και φτηνο. Δοκιμαζω συνεχεια και τα 2 που εχω (usr9108/Thomson TG585 v7) και κανενα δεν συνδεετε. Ποια λυση προτεινεις? δυσκολο.μηπως η γραμμη σου εχει προβλημα.το εχεις βαλει pppoe/llc vpi 8 vci 35?? Username οσο ξερω στην hol οτι και να βαλεις θα παιξει.αν ειναι arys η γραμμη θελει απλα στο username στο τελος @hol.gr .κατι τετοιο. δες για firmware και για τα 2.εεκτος οπως ειπα αν εχει κολλησει η καρτα και δεν μπαινεις net οποτε εκει πρεπει να κανει κανα Lock/unlock/reset o provider.με αλλο ρουτερ μπαινεις?? τυπικα δοκιμασε και pppoa/vcmux αλλα πλεον Pppoe/llc ειναι ολα τα dslam.απλα παιζουν και σαν Compatibility kai pppoa/vcmux
jogatore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Θεωρητικα ολα τα ρουτερ παιζουν παντου σε ολες τις γραμμες σε ολες τις εταιρειες σε ολο τον κοσμο.η μονη διαφορα ειναι οτι καποια ειναι Over pstn(annex a) ενω αλλα over isdn(annex ,κατα τα αλλα ολα παιζουν απλα αλλαζει το vpi vci. δυσκολο.μηπως η γραμμη σου εχει προβλημα.το εχεις βαλει pppoe/llc vpi 8 vci 35?? Username οσο ξερω στην hol οτι και να βαλεις θα παιξει.αν ειναι arys η γραμμη θελει απλα στο username στο τελος @hol.gr .κατι τετοιο. δες για firmware και για τα 2.εεκτος οπως ειπα αν εχει κολλησει η καρτα και δεν μπαινεις net οποτε εκει πρεπει να κανει κανα Lock/unlock/reset o provider.με αλλο ρουτερ μπαινεις?? τυπικα δοκιμασε και pppoa/vcmux αλλα πλεον Pppoe/llc ειναι ολα τα dslam.απλα παιζουν και σαν Compatibility kai pppoa/vcmux Ευχαριστω για την απαντηση σου.... το εχω βαλει pppoe 8.35 εκανε το Thomson για λιγο συνδεση αλλα τελικα κολησαν τα παντα. Σε αλλο παροχο που εχω συνδεση μπαινω κανονικα με το usr. Θα δοκιμασω και με pppoa/vcmux
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω για την απαντηση σου.... το εχω βαλει pppoe 8.35 εκανε το Thomson για λιγο συνδεση αλλα τελικα κολησαν τα παντα. Σε αλλο παροχο που εχω συνδεση μπαινω κανονικα με το usr. Θα δοκιμασω και με pppoa/vcmux δεν συγχρονιζουν η δεν παιρνουν ip?δυσκολο να μην παιζει σε Pppoe/lcc και να παιξει σε pppoa/vcmux.ριξει και firmware update στα ρουτερ καλου κακου.Username σου εχουν δωσει κατι συγκεκριμενο???τι βαζεις? στο Thomson αν δεν συνδεθει θα σου βγαλει καποιο μυνημα και το λαμπακι λογικα του ιντερνετ θα σου αναψει κοκκινο.τι μυνημα βγαζει? και πως εννοεις οτι κολλησαν τα παντα?μηπως δεν μπαινουν επειδη ειναι annex b και η γραμμη annex a?β.συγχρονιζουν και τα 2 κανονικα και βλεπεις μεσα απο το μενου οτι εχουν συγχρονισει και την ταχυτητα κανονικα??
jogatore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 δεν συγχρονιζουν η δεν παιρνουν ip?δυσκολο να μην παιζει σε Pppoe/lcc και να παιξει σε pppoa/vcmux.ριξει και firmware update στα ρουτερ καλου κακου.Username σου εχουν δωσει κατι συγκεκριμενο???τι βαζεις? στο Thomson αν δεν συνδεθει θα σου βγαλει καποιο μυνημα και το λαμπακι λογικα του ιντερνετ θα σου αναψει κοκκινο.τι μυνημα βγαζει? και πως εννοεις οτι κολλησαν τα παντα?μηπως δεν μπαινουν επειδη ειναι annex b και η γραμμη annex a?β.συγχρονιζουν και τα 2 κανονικα και βλεπεις μεσα απο το μενου οτι εχουν συγχρονισει και την ταχυτητα κανονικα?? Τελικα μετα απο επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμησεις και ξανασεταρισμα δουλευει απο χθες μια χαρα το Thomson. Απλα σαν user εβαλα [email protected] / pass guest Θα δοκιμασω και με το usr9108. Κατα την γνωμη σου ποιο ειναι καλυτερο? Ευχαριστω για την βοηθεια σου.
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Τελικα μετα απο επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμησεις και ξανασεταρισμα δουλευει απο χθες μια χαρα το Thomson. Απλα σαν user εβαλα [email protected] / pass guest Θα δοκιμασω και με το usr9108. Κατα την γνωμη σου ποιο ειναι καλυτερο? Ευχαριστω για την βοηθεια σου. το usr υπαρχει περιπτωση να συγχρονισει πιο ψηλα απο το thomson. to thomson ειναι οτι πιο σταθερο.οπως ειπα και στα 2 περνα το τελευταιο firmware.επισης κανε δοκιμη και τα 2 ρουτερ και δες ποιος σε καλυπτει περισσοτερο. καποιοι λενε οτι τα usr μπουκωνουν ευκολα αλλοι λενε οτι παιζουν σφαιρα.ο καθενας τα δικα του λεει.ειχα δει και καποια μικρα bug με το usr Που αμα επεφτε το ppp χωρις να πεσει το adsl δεν ξαναεκανε connect.διορθωθηκε με firmware Λενε
drdedus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Tο usr 9108 σε annex m δεν κλειδώνει παραπάνω από 10500 1250 ενώ με το netfaster πάω σε 12500 1850 Το usr δεν την βλέπει ως annex m την γραμμή. Μήπως πρέπει να παίξω με τους τόνους, Να αφαιρούσα μερικούς από το download μήπως και ξυπνήσει το usr?
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Tο usr 9108 σε annex m δεν κλειδώνει παραπάνω από 10500 1250 ενώ με το netfaster πάω σε 12500 1850 Το usr δεν την βλέπει ως annex m την γραμμή. Μήπως πρέπει να παίξω με τους τόνους, Να αφαιρούσα μερικούς από το download μήπως και ξυπνήσει το usr? δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι.αν δεν υποστηριζει annex m το usr9108 δεν μπορει να γινει κατι.αν συγχρονιζει και δεν πιανει καλη ταχυτητα παλι δεν μπορεις να κανεις κατι.ειναι πολυ παλιο ρουτερ.κανονικα μονο του πρεπει να κανει οτι ειναι με τους τονους εφοσον το dslam τα οριζει αυτα οτι ταδε τονοι για Up ταδε για down.
drdedus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Υποστηρίζει annex m απλά κλειδώνει πολύ χαμηλά σε σχέση με τα άλλα netfaster iad2, wlan 3, ακόμα και απο το μαύρο το baudτec Έβαλα παλιότερα firmware έβαλα το τελευταίο το beta 1,8 αλλά δεν αλλάζει κάτι Κάπου είχα διαβάσει για ενα firmware φτιαγμένο απο χρήστες και οχι απο USR να δω μήπως αλλάζει κατι γιατι το θεωρώ το πλέον αξιόπιστο ρουτερ Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τα iad2 εκτός απο κάποια θεματακια με το dhcp και το wlan ειναι οτι σε τακτά χρονικά διαστήματα χάνει το ping Αλλα ακόμα και το ping να μην χάσει αντιμετωπίζω πρόβλημα με την voip τηλεφωνία.. ξαφνικά εκεί που μιλάς δεν ακούς τον άλλον για (2sec) ενώ ο άλλος σε ακούει κανονικά και μέσα στο log των συσκευών βλέπω πολλά πακέτα χαμένα
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 αν βρεις αυτο το firmware δοκιμασε το και πες εντυπωσεις.απλα δεν ξερω αν θα πετυχεις καλυτερες τιμες.αρκετα παλιο ρουτερ.τωρα για το Netfaster δεν ξερω να σου πω κατι παραπανω.voip σε τι εχεις?το Usr δεν εχει voip θυρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα