Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που προσπαθείτε να παίρνετε πάντα μαζί σας στα ταξίδια σας? Από ρούχα/ηλεκτρονικά/αντικείμενα τι έχετε στάνταρ στην τσάντα που κρατάτε μαζί σας? Εγώ ας πούμε δεν πάω πουθενά χωρίς κάποιο μαξιλαράκι ταξιδίου ή κάτι άλλο που να μπορεί να πάρει τη θέση του (πχ φουλάρι, κασκόλ) και μικρές συσκευασίες από σαπούνι/σαμπουάν. Επίσης το χειμώνα παίρνω μαζί μου πάντα ισοθερμικά εσώρουχα και μια αντίσταση για να μπορώ να ζεστάνω νερό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ό,τι ώρα θέλω.

Δημοσ.

Παντα παιρνω πιο πολλα ρουχα απο οσα θα χρειαστω :(

Επισης παντα θελω η τσαντα που θα εχω μαζι μου στην πτηση, να ειναι οσο πιο ελαφρια γινεται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που προσπαθείτε να παίρνετε πάντα μαζί σας στα ταξίδια σας? Από ρούχα/ηλεκτρονικά/αντικείμενα τι έχετε στάνταρ στην τσάντα που κρατάτε μαζί σας? Εγώ ας πούμε δεν πάω πουθενά χωρίς κάποιο μαξιλαράκι ταξιδίου ή κάτι άλλο που να μπορεί να πάρει τη θέση του (πχ φουλάρι, κασκόλ) και μικρές συσκευασίες από σαπούνι/σαμπουάν. Επίσης το χειμώνα παίρνω μαζί μου πάντα ισοθερμικά εσώρουχα και μια αντίσταση για να μπορώ να ζεστάνω νερό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ό,τι ώρα θέλω.

1. Διάφανη σακούλα με μίνι αποσμητικό (75ml), μίνι αφρόλουτρο, μίνι οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σφουγγάρι.

2. iPhone/iPad

3. Φορτιστή 10W για iPhone/iPad.

42. Μία πετσέτα.

Ρούχα, παπούτσια κλπ ανάλογα με του πού πηγαίνω και για πόσες ημέρες πηγαίνω...

Δημοσ.

netbook, Dslr, Cam, ενα βιβλίο και όσα λιγότερα ρούχα γίνεται...

για ταξίδια πάνω από 2 μέρες και το νεσεσαιρ, αλλιώς μόνο οδοντόβουρτσα χύμα μέσα στην τσάντα...

Δημοσ.

Πάντα, μα πάντα: 2 διαφορετικές κάρτες τράπεζας. Όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν φορές που τα έχω αφήσει πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...