ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχουν κάποια πράγματα που προσπαθείτε να παίρνετε πάντα μαζί σας στα ταξίδια σας? Από ρούχα/ηλεκτρονικά/αντικείμενα τι έχετε στάνταρ στην τσάντα που κρατάτε μαζί σας? Εγώ ας πούμε δεν πάω πουθενά χωρίς κάποιο μαξιλαράκι ταξιδίου ή κάτι άλλο που να μπορεί να πάρει τη θέση του (πχ φουλάρι, κασκόλ) και μικρές συσκευασίες από σαπούνι/σαμπουάν. Επίσης το χειμώνα παίρνω μαζί μου πάντα ισοθερμικά εσώρουχα και μια αντίσταση για να μπορώ να ζεστάνω νερό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ό,τι ώρα θέλω.
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Παντα παιρνω πιο πολλα ρουχα απο οσα θα χρειαστω Επισης παντα θελω η τσαντα που θα εχω μαζι μου στην πτηση, να ειναι οσο πιο ελαφρια γινεται.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχουν κάποια πράγματα που προσπαθείτε να παίρνετε πάντα μαζί σας στα ταξίδια σας? Από ρούχα/ηλεκτρονικά/αντικείμενα τι έχετε στάνταρ στην τσάντα που κρατάτε μαζί σας? Εγώ ας πούμε δεν πάω πουθενά χωρίς κάποιο μαξιλαράκι ταξιδίου ή κάτι άλλο που να μπορεί να πάρει τη θέση του (πχ φουλάρι, κασκόλ) και μικρές συσκευασίες από σαπούνι/σαμπουάν. Επίσης το χειμώνα παίρνω μαζί μου πάντα ισοθερμικά εσώρουχα και μια αντίσταση για να μπορώ να ζεστάνω νερό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ό,τι ώρα θέλω. 1. Διάφανη σακούλα με μίνι αποσμητικό (75ml), μίνι αφρόλουτρο, μίνι οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σφουγγάρι. 2. iPhone/iPad 3. Φορτιστή 10W για iPhone/iPad. 42. Μία πετσέτα. Ρούχα, παπούτσια κλπ ανάλογα με του πού πηγαίνω και για πόσες ημέρες πηγαίνω...
Impious Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 extra ρουχα που δεν χρειαζομαι , mp3 player και ενα καλο βιβλιο
μαφαλντα Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Το μαξιλάρι μου.Δεν μπορώ να κοιμηθώ σε άλλο μαξιλάρι,με τίποτα.
Str Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 netbook, Dslr, Cam, ενα βιβλίο και όσα λιγότερα ρούχα γίνεται... για ταξίδια πάνω από 2 μέρες και το νεσεσαιρ, αλλιώς μόνο οδοντόβουρτσα χύμα μέσα στην τσάντα...
freedubus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 imodium και αντιβιοτικό ευρέως φάσματος από δω και πέρα ΠΑΝΤΑ
insomniaK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Πάντα, μα πάντα: 2 διαφορετικές κάρτες τράπεζας. Όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν φορές που τα έχω αφήσει πίσω.
Andreas2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ιερόν Ευαγγέλιον,Αγιασμόν,Εικονίτσα και βιβλία των Αγίων Πατέρων.
μαφαλντα Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ούτε οι αρχιμανδρίτες τέτοια προσήλωση βρε Αντρέα.
Andreas2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Οι αρχιμανδρίτες πάνε για σοβαρά πράγματα,να σώσουν την οικουμένη.
μαφαλντα Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Εσύ μόνο τον εαυτούλη σου ε;Δεν είσαι καλός χριστιανός. Στο θέμα.Παίρνω πάντα μαζί μου και την φωτογραφική μηχανή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα