pigos23 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα Θα ηθελα να με βοηθησετε στην επιλογη που πρεπει να κανω Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα Ποιο προτεινετε?? Ξερω οτι το samsung ειναι ενα πολυ καλο all around μονοπυρηνο κινητο (κ με super τιμη στα 279 euro) ανω το lg ειναι διπυρινο κ με σοβαρες πιθανοτητες να παρει κ την καινουρια android εκδοση (315 euro) Το κινητο που θα παρω να διευκρινησω οτι δεν εχω σκοπο να το σκαλιζω κ οτι θα το εχω παντα μαμα... Thanks κ περιμενω τις γνωμες σας
oldnew Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δύσκολο δηλιμα αυτό.. Αν σκοπευες να βαλεις custom, θα σου έλεγα παρε το lg. Οι 2 πυρινες είναι σημαντικοι. Αλλα όπως είναι εργοστάσιάκα δεν ξέρω.
orlox Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Σε stock κατάσταση μάλλον για το galaxy πας.Με cyanogenmod rom όμως το optimus δεν παίζεται....
pigos23 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Mεχρι 300 euro δινω κ δεν ασχολουμε με roms κτλ Δεν εχω κ το χρονο... Ας μην αναλωθουμε σε αλλα κινητα...καποιο απο τα 2 θα παρω
nikoskon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Galaxy S Plus για σίγουρα πράγματα. Απροβλημάτιστο τηλέφωνο. Αν βρεις και Galaxy S στα 250€, ακόμα καλύτερα.
salonikios_27 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 δεν πρεπει να το σκεφτεσαι καν γιατι εισαι μεταξυ ενος διπυρηνου και ενος μονοπυρηνου.εννοειτε οτι παιρνεις με κλειστα ματια το lg το οποιο θα παρει σιγουρα icecream το ανακοινωσε η ιδια η lg.πολυ ανωτερο κινητο και εξαιρετικη η τιμη του και περα απο cpu που υπρτερει το lg σε gpu ειναι ετη φωτος μπροστα.το galaxy plus φοραει adreno 205 το ιδιο δηλαδη με το ideos x5 και χειροτερο απο το 540 του galaxy s και το lg εχει tegra 2 που τα εχει για πλακα τα προηγουμενα 2.απο οπου και να το δεις ειναι μερα με τη νυχτα τα 2 κινητα σε δυνατοτητες Galaxy S Plus για σίγουρα πράγματα. Απροβλημάτιστο τηλέφωνο. Αν βρεις και Galaxy S στα 250€, ακόμα καλύτερα. ειναι εγκλημα να προτεινεις το galaxy s οταν σου λεει οτι δεν θα ασχοληθει με roms απο την στιγμη που δεν θα παρει επισημα ice-cream ενω το lg θα παρει περα απο το γεγονος οτι υπερτερει και σε ολα τα αλλα.μην παιρνουμε στον λαιμο μας ατομα προτεινωντας οτι να ναι οταν η διαφορα σαυτα που κατεληξε ειναι χαωτικη του ενος με του αλλου
pigos23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ειναι τρελο διλλημα κ μεχρι αυριο θα πρεπει να εχω αποφασισει.... (ακομα ομως δεν εχω χαχα ) Το Lg κατασκευαστικα τι λεει?? Τα υλικα του δηλαδη?? Γενικα οσους εχω ρωτησει ειναι μοιρασμενοι.
tsourakis13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 μια υπενθύμιση για τη μαμά LG...Και την Gingerbread είπε ότι θα πάρει το LG αλλά είδαμε τι έγινε...την στιγμή που όλοι περίμεναν την ICS αυτό ακόμα είχε την 2.2...Ανεπίτρεπτα πράγματα...Αλλά όλα αυτά έχουν σχέση με την υποστήριξη...Σαν κινητό δεν ξέρω τι "λέει" το 2X γιατί δεν το έχω δουλέψει...
orlox Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 εγκλημα ειναι να παρεις το lg και να μην του βαλεις custom rom Οσο για το update σε 2.3 μην τρελαινόμαστε. Κανεις δεν εχει παρει ICS ακομα και αργει officialy εκτος του nexus. Το foul της lg ηταν οι αναβολές και οχι η ημερομηνια παράδοσης. Πλεον σε 2.3 το κινητο ειναι ταχυτατο και απροβληματιστο αλλα μερικοι εχουν αναφέρει ενα προβλημα με το gps που προσωπικα δεν το ειχα. Το o2x κατασκευαστικά ειναι πολυ καλο με γομώδης(!) πλαστικο και μεταλο πισω, αλουμινενιο πλαισιο και gorilla glass. Στιβαρή κατασκευή και το νιώθεις πολυ καλα στο χερι παρολο το μεγεθος του. Παντως οτι και να παρεις το root ειναι σχεδον must. Σκεψου να εχεις αγορασει ενα pc και να μην εισαι administrator....
oldnew Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 μια υπενθύμιση για τη μαμά LG...Και την Gingerbread είπε ότι θα πάρει το LG αλλά είδαμε τι έγινε...την στιγμή που όλοι περίμεναν την ICS αυτό ακόμα είχε την 2.2...Ανεπίτρεπτα πράγματα...Αλλά όλα αυτά έχουν σχέση με την υποστήριξη...Σαν κινητό δεν ξέρω τι "λέει" το 2X γιατί δεν το έχω δουλέψει... Και για να το συμπληρώσω, το θεμα δεν είναι μονο να παρει ics, αλλα και το πως θα το τρέχει. Χλωμό το κοβω να κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά η lg, ώστε να το βελτιστοποιήσει σωστά. Εδω δεν το κανει στα καινούρια κινητά, θα το κανει σε αυτό, που περίπου είναι τραβάτε με και ας κλαίω.. Αλλα ούτε το galaxy θα την παρει επίσημα.. Αν έχει βγει η 2.3 και τρέχει σωστά όπως λέει ο orlox παραπάνω, παρε το lg.
tsourakis13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Εγώ πάντως το θεωρώ εμφανισιακά και σαν ποιότητα πολύ καλό..! μου αρέσει πάρα πολύ...αλλά νομίζω πως η οθόνη του έχει μια θαμπάδα, είναι κάπως θολή δηλαδή...έτσι μου φάνηκε όσες φορές το σύγκρινα με άλλα στα Public...αλλά πάντως το θεωρώ πολύ καλό..!
pigos23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Case closed Lg 2X white Σας ευχαριστω ολους για την συμμετοχη
salonikios_27 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Case closed Lg 2X white Σας ευχαριστω ολους για την συμμετοχη καλοριζικο φιλε.εκανες την καλυτερη επιλογη.πολυ καλο κινητο με καλη ποιοτητα κατασκευης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα