giannis22k Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Allen & Heath XD 40 vs AKG K450 ποιο απο τα δυο θα προτιμουσατε και γιατι.να κοιταω περισσοτερο τα omhs η την ευαισθησια στα ακουστικα?
Stefanos-Markos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Mε αυτά που βλέπο ειναι δύο ίδια ακουστικά με πάνω κάτω ίδια ίσως τα akg λίγο καλύτερα λόγο μεγαλύτερου φάσματος ήχου που καλύπτουν αλλά κυρίος λόγο του καλοδίου που έχουν το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί άμα χαλάσει κάτι που είναι πααααααάρα πολυ συματικό για τον χρόνο αντοχής. Το κακό είναι ότι δεν έχουν noise canceletion το οποίο σε χώρους με πολύ θόρυβο είναι πολύ χρήσιμο. Καλό θα ήταν προτού τα πάρεις να πάς να τα δοκιμάσεις.
giannis22k Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 μπορεις να μου προτεινεις σε αυτο το στυλ και τιμη ιδια περιπου ακουστικα με noise cancel
plpapadopoulos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Για τί είδος μουσικής τα θες και για τί χώρο τα θες?
giannis22k Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ποιο πολυ mainstream και τετοια,, για καφετερια αλλα παρασκευη σαββατο παιζω δυνατα απο ενταση.επισης τα Denon DN-HP500 ειναι καλα?
Stefanos-Markos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Κοίταξε εδώ είναι λίγο πιο πάνω από το budget σου αλλά είναι από τα καλύτερα ακουστικά όλων των εποχών.
potis1980 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Κοίτα τα Aerial7. Εξαιρετική ποιότητα, κορυφαίο design. Ρίξε μία ματιά εδώ αν ακόμα ψάχνεις για ακουστικά dj: http://www.3-s.gr/result.php?maincat_id=10&subcat_id=68
vasilis123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 είχα τα Allen&Heath για ένα τρίμηνο, σαν ήχος, πολυ καλός και απο ένταση σε καλύπτει να παίξεις και σε club. Αλλα εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος που καθόντουσαν στο κεφάλι, μετα απο κανένα δίωρο με κούραζαν...
Akiss1968 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Να σας πω κι εγω την αποψη μου εγω εχω συνηθισει να τα εχω στο λαιμο μονιμα χρησιμοποιω αυτο... http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200006123 απο το 1998 που τα αγορασα δεν εχω ακουμπησει αλλο ζευγαρι παναλαφρα δυνατα και με ελαχιστες φθορες αλλαξα καλωδιο 3 φορες και μαξιλαρακια αλλες τοσες... αλλα δεν βολευουν οσους τα φορανε πανω στο κεφαλι αλλα κανεις δεν ειναι τελειος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα