Intruder7s Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα. Πηρα προσφατα εναν ssd και εβαλα win7. Ακολουθησα καποιες συμβουλες εδω μεσα για βελτιωση των επιδοσεων του δισκου αλλα οταν εφτασα στο σημειο να αλλαξω το συστημα σε ahci...προβλημα.... Αλλαξα το registry key που πρεπει απο 3 σε 0 και ολα οκ. Κλεινω το pc, το ανοιγω, αλλαζω απο το bios την ρυθμιση απο IDE σε AHCI και μου βγαζει BSOD.... ( 0x0000007b ). Το εψαξα και ουσια οσοι εχουν αυτο το προβλημα δεν εχουν αλλαξει το reg key. Το τσεκαρα και ειναι αλλαγμενο. Καμια συμβουλη? Thanks
cuprakatos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 (ελπίζω να το επανέφερες στις ρυθμίσεις που ήταν πρίν) Δοκίμασε αυτό τον οδηγό http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?63273-*-Windows-7-Ultimate-Tweaks-Utilities-*&p=442151&viewfull=1#post442151 Στο : general windows 7 performance tweaks στις δυο πρότελευταίες ρυθμίσεις , αν δεν τα καταφέρεις το καλύτερο ,νομίζω, είναι η καθαρή, απο την αρχή ,εγκατάσταση με ahci mode απο την αρχή στα bios
overpower Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ειτε θα επαναφερεις τις αρχικες ρυθμισεις ειτε θα κανεις καθαρη εγκατασταση απο την αρχη
Intruder7s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αυτο εχω κανει με το πειραγμα στη registry και μου βγαζει το προβλημα. Τωρα να καθομαι να κανω παλι φορματ δεν παιζει οποτε το αφηνω ως εχει. Ευχαριστω παιδια. Υ.Γ. Ναι τις επανεφερα αν και οχι την ιδια μερα. Δεν ειχα καποιο προβλημα παντως....
georger_volos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 TESTED by ME!!! Όταν ενεργοποιούμε το ahci mode στο bios στα windows 7 οταν μπαίνουμε στα windows το pc κρασάρει. Πως γίνεται να ενεργοποιήσουμε λοιπόν το ahci ωστε να δουλεύει σωστά. 1. Κλείνουμε όλα τα προγράμματα που τρέχουν στον υπολογιστή μας . 2. Ανοίγουμε την Registry των Windows για να την βρούμε γράφουμε regedit στην αναζήτηση των Windows. 3. Ανοίγουμε το ακόλουθο path: HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services \ Msahci 4. Πηγαίνουμε δεξιά στο πεδίο Start 5. Πατάμε δεξί κλικ στο πεδίο Start --> Modify --> Και βάζουμε μηδέν 0. 6. Σώζουμε την αλλαγή και κάνουμε επανεκκίνηση. 7. Πάμε στο Bios και στην επιλογή του storage controller, επιλέγουμε ahci mode. 8. Μόλις μπουμε στα Windows, θα ειδοποιηθούμε για την εγκατάσταση του AHCI Driver. 9. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του driver, κανουμε άλλη μια επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι.
Intruder7s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αυτο το λεει και το λινκ απο πανω ειναι γνωστο και το εχω ηδη κανει σε καποιους υπολογιστες. Στον δικο μου δεν γινεται!
georger_volos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αυτο το λεει και το λινκ απο πανω ειναι γνωστο και το εχω ηδη κανει σε καποιους υπολογιστες. Στον δικο μου δεν γινεται! τότε ή μένεις έτσι ή εγκατάσταση από τν αρχή.
Intruder7s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ε ναι αναγκαστικα μενω ετσι. Θα αναβαθμισω το συστημα σε κανενα διμηνο και θα κανω τοτε format μια και καλη!
overpower Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 αν το κανς αυτο δεν νομιζω να χανονται δεδομενα ετσι? γιατι δεν εχω ορεξη να κανω φορματ.
overpower Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 μετα που το εκανε μου ωγαζει οτι ενα προγραμμα σταματησε να λειτουργει...ειναι το xinside.exe ααα και κατι αλλο.εψαξε drivers μεσω τα windows update, δεν νομιζω να τα ενεργοποιησε? γιατι τα εχω απο θειο για αυτο το λεω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα