solarsoul Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Χαιρετώ. Σύνδεσα τον υπολογιστή με την 42" tv μεσω dvi νομίζω.Η εικόνα που πήρα στα games ήταν καλή, αλλά στο desktop σε ζαλίζει.Γίνεται να την συνδέσω με hdmi; θα δω διαφορά; Επίσης η tv λέει στο manual υποστηρίζει 1920χ1080.Οταν όμως στο desktop ανεβάζω πάνω από 1366 μου λέει εκτος ορίων. Η tv μου είναι ακριβώς αυτή. Sharp τηλεόραση Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για επωφεληθώ στο έπακρο; Ανυπομονώ να με βοηθήσετε.
Ntinaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 το ιδιο ακριβως θα ειναι ποια τηλεοραση εχεις?
solarsoul Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Εχω λινκ παραπανω την tv μου.Με την αναλυση τι γινεται; το ιδιο ακριβως θα ειναι ποια τηλεοραση εχεις? http://hdtvorg.co.uk/news/articles/2008020201.htm
solarsoul Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 http://www.tvcables.co.uk/images/items/5m-dvi-to-vga-cable.jpg Αυτό είναι αλλά στο pc είναι προσθήκη το vga πάνω στο dvi
Dibasic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δεν νομίζω ότι θα δεις μεγάλες διαφορές από το monitor σου στην tv ίσα ίσα που μπορεί να ανέβει και ο χρόνος απόκρισης. Όλα αυτά τα λέω χωρίς να έχω τσεκάρει τον σύνδεσμο με την τηλεόραση σου οπότε επιφυλάσσομαι.
Ntinaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 http://www.tvcables.co.uk/images/items/5m-dvi-to-vga-cable.jpg Αυτό είναι αλλά στο pc είναι προσθήκη το vga πάνω στο dvi εχεις κανει μεγαλη πατατα τωρα στην ουσια εχεις vga αναλογικη συνδεση. η καρτα γραφικων σου τι εξοδους εχει?
solarsoul Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Την κατάλαβα την πατάτα. Πετάχτηκα Γερμανό και πήρα ένα hdmi καλώδιο.ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ. Καθάρισε η εικόνα και μου έβγαλε και επιλογές στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών. Ανάλυση κομπλέ 1920χ1080 60hz Pixel το γύρισα σε full RGB Έκανα και ένα upscale να τεντώσει λίγο. Η επιφάνεια εργασίας είναι πεντακάθαρη.Μέσα σε μερικές σελίδες μόνο θολώνουν ελάχιστα τα γράμματα. Επίσης ρύθμισα τα windows να τα δείχνουν όλα μεγάλα για να βλέπω από μακρυά.2m και κάτι είμαι. Τι άλλο;
adi32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 σε 1360χ768 νομιζω ειναι καλυτερα για να βλεπεις απο μακρυα τα γραμματα
Ntinaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Την κατάλαβα την πατάτα. Πετάχτηκα Γερμανό και πήρα ένα hdmi καλώδιο.ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ. Καθάρισε η εικόνα και μου έβγαλε και επιλογές στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών. Ανάλυση κομπλέ 1920χ1080 60hz Pixel το γύρισα σε full RGB Έκανα και ένα upscale να τεντώσει λίγο. Η επιφάνεια εργασίας είναι πεντακάθαρη.Μέσα σε μερικές σελίδες μόνο θολώνουν ελάχιστα τα γράμματα. Επίσης ρύθμισα τα windows να τα δείχνουν όλα μεγάλα για να βλέπω από μακρυά.2m και κάτι είμαι. Τι άλλο; τι εννοεις με το upscale?
solarsoul Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ειχε μια επιλογη upscale.Δηλαδη ενω εδειχνε κομπλε υπηρχε λιγο μαυρο κενο γυρω γυρω στο desktop.Με την επιλογη αυτη το τεντωσα να καλυψει ολη την οθονη.
ninos30 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μάλλον εννοείς ότι έκανες Overscan μέσα από τον Catalyst. Για να πιάσει το desktop σου όλο το εύρος της οθόνης.
solarsoul Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μάλλον εννοείς ότι έκανες Overscan μέσα από τον Catalyst. Για να πιάσει το desktop σου όλο το εύρος της οθόνης. Ναι. Βασικά μερικές γραμματοσειρές θολώνουν.Ανάλογα το site.Windows δε σε κουράζει πουθενά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα