Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ.

Σύνδεσα τον υπολογιστή με την 42" tv μεσω dvi νομίζω.Η εικόνα που πήρα στα games ήταν καλή, αλλά στο desktop σε ζαλίζει.Γίνεται να την συνδέσω με hdmi; θα δω διαφορά;

Επίσης η tv λέει στο manual υποστηρίζει 1920χ1080.Οταν όμως στο desktop ανεβάζω πάνω από 1366 μου λέει εκτος ορίων.

Η tv μου είναι ακριβώς αυτή. Sharp τηλεόραση

Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για επωφεληθώ στο έπακρο;

Ανυπομονώ να με βοηθήσετε.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα δεις μεγάλες διαφορές από το monitor σου στην tv ίσα ίσα που μπορεί να ανέβει και ο χρόνος απόκρισης. Όλα αυτά τα λέω χωρίς να έχω τσεκάρει τον σύνδεσμο με την τηλεόραση σου οπότε επιφυλάσσομαι.

Δημοσ.

http://www.tvcables.co.uk/images/items/5m-dvi-to-vga-cable.jpg

Αυτό είναι αλλά στο pc είναι προσθήκη το vga πάνω στο dvi

εχεις κανει μεγαλη πατατα

τωρα στην ουσια εχεις vga αναλογικη συνδεση.

η καρτα γραφικων σου τι εξοδους εχει?

Δημοσ.

Την κατάλαβα την πατάτα.

Πετάχτηκα Γερμανό και πήρα ένα hdmi καλώδιο.ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ.

Καθάρισε η εικόνα και μου έβγαλε και επιλογές στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών.

Ανάλυση κομπλέ 1920χ1080

60hz

Pixel το γύρισα σε full RGB

Έκανα και ένα upscale να τεντώσει λίγο.

Η επιφάνεια εργασίας είναι πεντακάθαρη.Μέσα σε μερικές σελίδες μόνο θολώνουν ελάχιστα τα γράμματα.

Επίσης ρύθμισα τα windows να τα δείχνουν όλα μεγάλα για να βλέπω από μακρυά.2m και κάτι είμαι.

Τι άλλο;

Δημοσ.

Την κατάλαβα την πατάτα.

Πετάχτηκα Γερμανό και πήρα ένα hdmi καλώδιο.ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ.

Καθάρισε η εικόνα και μου έβγαλε και επιλογές στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών.

Ανάλυση κομπλέ 1920χ1080

60hz

Pixel το γύρισα σε full RGB

Έκανα και ένα upscale να τεντώσει λίγο.

Η επιφάνεια εργασίας είναι πεντακάθαρη.Μέσα σε μερικές σελίδες μόνο θολώνουν ελάχιστα τα γράμματα.

Επίσης ρύθμισα τα windows να τα δείχνουν όλα μεγάλα για να βλέπω από μακρυά.2m και κάτι είμαι.

Τι άλλο;

τι εννοεις με το upscale?

Δημοσ.

Ειχε μια επιλογη upscale.Δηλαδη ενω εδειχνε κομπλε υπηρχε λιγο μαυρο κενο γυρω γυρω στο desktop.Με την επιλογη αυτη το τεντωσα να καλυψει ολη την οθονη.

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς ότι έκανες Overscan μέσα από τον Catalyst. Για να πιάσει το desktop σου όλο το εύρος της οθόνης.

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς ότι έκανες Overscan μέσα από τον Catalyst. Για να πιάσει το desktop σου όλο το εύρος της οθόνης.

Ναι.

Βασικά μερικές γραμματοσειρές θολώνουν.Ανάλογα το site.Windows δε σε κουράζει πουθενά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...