liakinen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά!!! Μετά από 6 χρόνια έφτασε η ώρα για αγορά νέας μονάδας.Η χρήση θα είναι παιχνίδια,ταινίες(1080p-REMUXES)και όλα τα άλλα καθημερινά που κάνουμε με το pc. Αυτά που υπάρχουν : Πληκτρολόγιο (Microsoft SideWinder X6), Ποντίκι (Razer Mamba), Οθόνη 24αρα (1920x1200) Ηχεία (Creative Gigaworks T40 II Black). Αυτά που σκέφτομαι να πάρω και θέλω τα σχόλια σας: Θήκη: Corsair Obsidian 650D Επεξεργαστής: Intel Core i5 2500K (Εδώ να τονίσω ότι δεν ενδιαφέρομαι για AMD) Μητρική: Έλεγα να πήγαινα σε maximus iv gene-z/GEN3 αλλά επειδή μάλλον θα αργήσει, αλλά και δεν έχει τρομερές διαφορές σε OC από τις P8Z68-V PRO/GEN3 και DELUXE είμαι ανάμεσα στις δυο. Αξίζει η DELUXE τα παραπάνω ευρώ? Μνήμη: Link Νομίζω είμαι εντάξει από μέγεθος και χρώμα . Στο OC θα έχουμε θέμα? Κάρτα Γραφικών: Θα πήγαινα σε 570 ή 6970 αλλά μιας και έχουν χρονίσει και σε ένα τρίμηνο θα έχουμε νέες από ATI και κατά το Πάσχα από Nvidia λέω να πάω σε αυτήν Linkκαι καλή υλοποίηση διάβασα ότι είναι και 100 ευρώ γλιτώνουμε και όταν θα φτάσουμε στο παιχνίδι που δεν θα το παίζει αυτή δεν θα το παίζουν και οι άλλες δυο. Ψήκτρα: Corsair Hydro H100 Τροφοδοτικό: Έλεγα για το Corsair AX850 αλλά μάλλον θα πάω στο εξίσου κορυφαίο και φθηνότερο HX850. Κάρτα Ήχου: Ο λόγος που θέλω κάρτα είναι για το χόμπι μου τις ταινίες. Με ενδιαφέρει 100% η ποιότητα που θα βγάζει στα ακουστικά που έχω (Sennheiser HD555 κ' HD 598). Μετά από διάβασμα αυτό που κατάλαβα είναι ότι κορυφαία ακόμα και μετά από δυο χρόνια παραμένει η LinkΕίμαι σωστός? Σκληροί Δίσκοι: Για το λειτουργικό τα προγράμματα και κάποια παιχνίδια που πρέπει να υπάρχουν στον SSD πιστεύω καλή επιλογή είναι ο Crucial 128GB M4. Για τις ταινίες έχω 10TB σε εξωτερικούς (4ΤΒ είναι free) και θα πάρω 3Χ Samsung 2TB EcoGreen F4 όταν οι τιμές γίνουν normal. Εδώ που τα έχασα ρε παιδιά είναι δεν θα χρειαστώ έναν “γρήγορο” SATA σαν βιβλιοθήκη για τα υπόλοιπα παιχνίδια? Να πάρω 1TB δεν είναι υπερβολή? Να τονίσω ότι download κάνω πάντα σε εξωτερικό, εκεί έχω και τα mp3 και τα λοιπά. Άρα τι κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω βοήθεια από όλους και όλες (karmen) . (ΥΓ.) 1. Αν αργώ να απαντάω στα post σας είναι λόγω δουλειάς. 2. Επειδή η τιμή (που βγαίνουν τα παραπάνω) μπορεί να φαίνεται κάπως για τις μέρες μας στους περισσότερους και για να προλάβω σχόλια του τύπου λεφτά υπάρχουν αρκεί μόνο να πω ότι έκανα το σκατ@ μου παξιμάδι για να υπάρχουν.
karmen1983 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Προβλέπω τέρας να προκύπτει από αυτό το θέμα Για πόσα μιλάμε σύνολο; Μια χαρά τις βρίσκω τις επιλογές σου πάντως. Ποια οθόνη έχεις;
liakinen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Οθόνη HP w2408h υπερευχαριστημένος. Όριο οικονομικό ας πούμε δεν υπάρχει σε λογικά πλαίσια πάντα.
karmen1983 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ρε μη λες σε γυναίκα όριο χρημάτων δεν υπάρχει. Θα σου κατεβάσω καμία σύνθεση και θα μείνεις
liakinen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Όχι σπάταλες γυναικα λογικά πλαίσια είπαμε πχ δεν πάω σε i2600k σε μεγαλύτερο SSD σε 6970,570,580 αν κάτι αξίζει για αλλαγή τότε βάλτο στο τραπέζι.
karmen1983 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Και για να σοβαρευτώ. Αφού το όριο είναι λάσκα πάρε τον i7 2600k μόνο και μόνο για να σου κρατήσει παραπάνω και για το γαμώτο. Εγώ αυτό θα έκανα edit: Ας σοβαρευτώ Σε θέμα μητρική θα ήμουν σε αυτή http://www.skroutz.gr/s/394642/Asus-P8Z68-V-PRO-GEN3.html ή αυτή όπως είπες http://www.skroutz.gr/s/394645/Asus-P8Z68-DELUXE-GEN3.html Αν αντέχει η τσέπη τόοοοοσο πολύ πας εδώ http://www.skroutz.gr/s/364177/Asus-Maximus-IV-Extreme-Z.html (Πλακίζω ) Μνήμες αν δεν είσαι του Bench κλπ καλές οι Vengeance αλλά ανάλογα που θα πέσεις θα κλοκάρουν ή όχι Σε hdd μια και έχεις τόσους μην πάρεις τώρα το θεωρώ κοροιδία. Κάνε υπομονή. Στο θέμα κάρτας γραφικών. Γιατί να μην πας σε 6970? http://www.skroutz.gr/s/303329/Gigabyte-Radeon-HD6970-2GB.html Επίσης στο θέμα Psu. Μπορείς να πάρεις και ένα πιο μικρό. Εκτός αν μελλοντικά σκέφτεσαι το cf. Απλά με την ανάλυση που είσαι δε χρειάζεται.
liakinen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Σας αφήνω τώρα (σε μάλλον αφού δυο είμαστε μέχρι τώρα ) και τα λέμε το βραδάκι πάω για το άλλο χόμπι μου 10χλ τρέξιμο.
Orpheas1992 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 τα λέμε το βραδάκι πάω για το άλλο χόμπι μου 10χλ τρέξιμο. Τιιι λεεειιιιιιι :P Αφου μπορεις, καλα κανεις, μακαρι να το καναμε κι εμεις για την πλακα μας... Οσο για το μηχανημα, τα κομματια που εχεις καταληξει ειναι ενα κι ενα, μην το σκεφτεσαι καν. Πηγαινε σε αυτα που ειπε και η karmen (παρε μια 6970, θα εισαι υπερκαλυμμενος κι ας βγουν καινουριες του χρονου...) Σκληρο δισκο μην παρεις τωρα, μην κανεις κανεναν μαγκα...χρησιμοποιησε τους δικους σου, θα εχεις μια χαρα αποθηκαρες και τον Crucial να οργωνει.
liakinen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Όλοι μπορείτε βρε χρόνο και θέληση θέλει(μακριά από τις καφετέριες). Μια φορά πήγα για περπάτημα πριν 3 χρόνια με την τότε κοπελιά στο γυμναστήριο και κατέληξα δρομέας. 4 με 7 πήγα σήμερα και τώρα που σας γράφω είμαι μια χαρά ξεκούραστος. Για τον i7 2600k ούτε λόγο όμορφη (karmen)τσάμπα λεφτά για την χρήση που θα κάνω (Games). Για την 6970 αρχίζω να το σκέφτομαι. Tην ASUS Radeon 6970 DirectCU II ένα μαγαζί στην πόλη μου την έχει 320 αξίζει? εκτός από το θέμα των slots που πιάνει σαν υλοποίηση είναι πολύ καλή σωστά? Την κάρτα ήχου ρε παιδιά έχει κάποια καλύτερη που δεν ξέρω στα λεφτά αυτά. Μνήμες karmen πες και κάτι καλύτερο μιας και με την βοήθεια σας OC θα φάει στα σίγουρα. Σκληρό SATA ρε παιδάκια εδώ τι κάνουμε αν πάει έτσι η κατάσταση κανα 2 μηνο τα παιχνιδάκια που θα τα βάλουμε στους my book . Δες τιμή οι κοπρίτες για αυτόν που ήθελα Link
karmen1983 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Στις μνήμες μείνε σε αυτές. Διαφορές θα δεις μόνο σε bench και η χρηματική διαφορά είμαι μεγάλη Imho Για τον i7 εχω να πω ότι πρώτη φορά τον προτείνω σε άτομο και μου λέει όχι. Niceee Η 6970 που λες μια χαρά υλοποίηση είναι. Go for it Για τους δίσκους ειλικρινά κάνε υπομονή ή ψάξε σε καμιά αγγελία μπας και πετύχεις κανέναν. Οσο για το τρέξιμο. No comments
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα