alximistis_82 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μπορείς να τεσταρεις μόνο την μητρική?????? Είχα πάρει την μητρική της υπογραφής μου πριν 15 μήνες από στοκ κι θα ήθελα να την τεστάρω.......Δεν μου έχει κάνει ποτέ ο υπολογιστής τίποτα περίεργο, απλά θέλω να την τεσταρω. Τώρα για ποιο λόγο ήταν στο στοκ ποτέ δεν έμαθα. Ευχαριστώ πολύ!!!
mikevchq Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δε μπορω να σκεφτω καποια εφαρμογη που να κανει test-αρισμα στην mobo αλλα μπορεις να κανεις τα εξης: 1) Stress test με OCCT, Orthos, Prime σε stock clock και voltages 2) Να check-αρεις οτι ολα τα υποσυστηματα υπαρχουν στον device manager των windows και ειναι λειτουργικα (usb/firewire controllers, LAN adapters, onboard audio κτλ) Παντως αφου POST-αρει και δουλευει κανονικα δε νομιζω οτι εχει καποιο προβλημα!
alximistis_82 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Thanks, φίλε μου! Αυτά τα έχω κάνει και τα βγάζει μια χαρά! Όπως και όλες τις συσκευές μου τις αναγνωρίζει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Και στα παιχνίδια επίσης δεν μου έχει κάνει ποτέ τίποτα. Μια χαρά τα παίζει. Άρα η μητρική δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα παρόλο που την πήρα από στοκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα