Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι ιδιοκτητες του σπιτιου μου μου ανακοινωσαν σημερα οτι θελουν να αφησω το σπιτι μεχρι τον ιανουαριο γιατι το θελουν για ιδιοχρηση ....

Μπορει να γινει κατι τετοιο?το συμβολαιο μου ληγει τον σεπτεμβριο....τα ενοικια ειναι ολα κανονικα πληρωμενα.....

Παρακαλω απαντηστε μονο σοβαρα και αμα ξερετε σιγουρα γιατι ειναι σοβαρο το ζητημα μου.....σας ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Αν το θέλει για ιδιοχρήση, τότε ναι, μπορεί να σε βγάλει.

Αν όμως σε βγάλει επικαλούμενος ιδιοχρήση και μετά το μισθώσει σε τρίτο, τότε μπορείς να τον ξεσκίσεις νομικά.

Δημοσ.

σε ποσο διαστημα μπορει να με βγαλει αμα το θελει για "ιδιοχρηση"????

Αυτος με ειπε οτι και καλα θελει να μεινει ενας ξαδερφος της γυναικας του....αυτο ομως δεν αποκαλειται ιδιοχρηση απο οσο ξερω...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως δεν μπορεί να σου κάνει έξωση για ιδιοκατοίκηση και να το νοικιάσει σε ξάδερφο. Επίσης 1.5 μήνας διορία μου φαίνεται λίγος. Εντελώς εμπειρικά αυτά, δεν έχω να σου παραθέσω κάποιον νόμο.

• Moderators
Δημοσ.

σε ποσο διαστημα μπορει να με βγαλει αμα το θελει για "ιδιοχρηση"????

Αυτος με ειπε οτι και καλα θελει να μεινει ενας ξαδερφος της γυναικας του....αυτο ομως δεν αποκαλειται ιδιοχρηση απο οσο ξερω...

Κατ' αρχάς αυτό δεν είναι ιδιοχρήση.

Κατά δεύτερον πρέπει να συμβουλευτείς δικηγόρο, γιατί ισχύουν κι άλλα. Π.χ. από τότε που υπογράφηκε το συμβόλαιο δεν μπορεί να σου κάνει με τίποτα έξωση για τρία χρόνια, εκτός κι αν δεν ήσουν τυπικός στις συμβατικές υποχρεώσεις σου.

Ψάξ' το πριν του απαντήσεις οτιδήποτε.

Δημοσ.

Οι ανθρωποι μενουν στην ιδια πολυκατοικια.....πως ειναι δυνατον να το θελουν για ιδιοκατοικηση...ελεοσ.......

Δημοσ.

Όπως και να έχει...και να μπορέσεις να παραμείνεις δηλαδή, θα σου πρίξουν τα @@, οπότε θα έλεγα να αρχίσεις να ψάχνεις νέο σπίτι.

Δημοσ.

Το ότι μένουν στην ίδια πολυκατοικία δε λέει κάτι. Μπορεί να θέλαν να μετακομίσουν στο σπίτι που μένεις για να νοικιάσουν το άλλο.

Καλό θα είναι να συμβουλευτείς άτομο του οποίου τα λεγόμενά μπορείς να εμπιστευθείς.

Δημοσ.

μπορεί να είπαν σε σένα ιδιοκατοικηση.

μπορεί να βρήκαν καλύτερο ενοικιαστή, μπορεί να θέλουν να κάνουν εξυπηρέτηση σε συγγενή....

καλύτερα να πάρεις απάντηση από δικηγόρο όμως.

εγώ στη θέση πάντως θα έριχνα και ματιές για άλλο σπίτι. από τη στιγμή που θέλει να φύγεις και να καταφέρεις να παραμείνεις, σίγουρα το κλίμα δε θα είναι και το καλύτερο. αν μένει κιόλας στην ίδια πολυκατοικία δίνω πολλές πιθανότητες να σου δυσκολέψει τη ζωή.

εξαρτάται βέβαια και από το άτομο.

Δημοσ.

προκειμένου να σε διώξουν από το σπίτι για ιδιοκατοίκηση πρέπει να

σου κοινοποιήσουν χαρτί μέσω δικηγόρου και έχεις περιθώριο μέχρι 6 μήνες

αρκεί να μην έχεις οικονομικες εκκρεμότητες με τους ιδιοκτήτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...