geotrian Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Οι ιδιοκτητες του σπιτιου μου μου ανακοινωσαν σημερα οτι θελουν να αφησω το σπιτι μεχρι τον ιανουαριο γιατι το θελουν για ιδιοχρηση .... Μπορει να γινει κατι τετοιο?το συμβολαιο μου ληγει τον σεπτεμβριο....τα ενοικια ειναι ολα κανονικα πληρωμενα..... Παρακαλω απαντηστε μονο σοβαρα και αμα ξερετε σιγουρα γιατι ειναι σοβαρο το ζητημα μου.....σας ευχαριστω
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Αν το θέλει για ιδιοχρήση, τότε ναι, μπορεί να σε βγάλει. Αν όμως σε βγάλει επικαλούμενος ιδιοχρήση και μετά το μισθώσει σε τρίτο, τότε μπορείς να τον ξεσκίσεις νομικά.
geotrian Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 σε ποσο διαστημα μπορει να με βγαλει αμα το θελει για "ιδιοχρηση"???? Αυτος με ειπε οτι και καλα θελει να μεινει ενας ξαδερφος της γυναικας του....αυτο ομως δεν αποκαλειται ιδιοχρηση απο οσο ξερω...
xri_ni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι.Αφου σου το εχει πει νωρις ψαξε και βρες αλλο.
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Έχω την εντύπωση πως δεν μπορεί να σου κάνει έξωση για ιδιοκατοίκηση και να το νοικιάσει σε ξάδερφο. Επίσης 1.5 μήνας διορία μου φαίνεται λίγος. Εντελώς εμπειρικά αυτά, δεν έχω να σου παραθέσω κάποιον νόμο.
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 σε ποσο διαστημα μπορει να με βγαλει αμα το θελει για "ιδιοχρηση"???? Αυτος με ειπε οτι και καλα θελει να μεινει ενας ξαδερφος της γυναικας του....αυτο ομως δεν αποκαλειται ιδιοχρηση απο οσο ξερω... Κατ' αρχάς αυτό δεν είναι ιδιοχρήση. Κατά δεύτερον πρέπει να συμβουλευτείς δικηγόρο, γιατί ισχύουν κι άλλα. Π.χ. από τότε που υπογράφηκε το συμβόλαιο δεν μπορεί να σου κάνει με τίποτα έξωση για τρία χρόνια, εκτός κι αν δεν ήσουν τυπικός στις συμβατικές υποχρεώσεις σου. Ψάξ' το πριν του απαντήσεις οτιδήποτε.
geotrian Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Οι ανθρωποι μενουν στην ιδια πολυκατοικια.....πως ειναι δυνατον να το θελουν για ιδιοκατοικηση...ελεοσ.......
ZAKKWYLDE Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Όπως και να έχει...και να μπορέσεις να παραμείνεις δηλαδή, θα σου πρίξουν τα @@, οπότε θα έλεγα να αρχίσεις να ψάχνεις νέο σπίτι.
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Το ότι μένουν στην ίδια πολυκατοικία δε λέει κάτι. Μπορεί να θέλαν να μετακομίσουν στο σπίτι που μένεις για να νοικιάσουν το άλλο. Καλό θα είναι να συμβουλευτείς άτομο του οποίου τα λεγόμενά μπορείς να εμπιστευθείς.
cyber_katsarida Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 μπορεί να είπαν σε σένα ιδιοκατοικηση. μπορεί να βρήκαν καλύτερο ενοικιαστή, μπορεί να θέλουν να κάνουν εξυπηρέτηση σε συγγενή.... καλύτερα να πάρεις απάντηση από δικηγόρο όμως. εγώ στη θέση πάντως θα έριχνα και ματιές για άλλο σπίτι. από τη στιγμή που θέλει να φύγεις και να καταφέρεις να παραμείνεις, σίγουρα το κλίμα δε θα είναι και το καλύτερο. αν μένει κιόλας στην ίδια πολυκατοικία δίνω πολλές πιθανότητες να σου δυσκολέψει τη ζωή. εξαρτάται βέβαια και από το άτομο.
zografop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 προκειμένου να σε διώξουν από το σπίτι για ιδιοκατοίκηση πρέπει να σου κοινοποιήσουν χαρτί μέσω δικηγόρου και έχεις περιθώριο μέχρι 6 μήνες αρκεί να μην έχεις οικονομικες εκκρεμότητες με τους ιδιοκτήτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα