JIMBOAthens Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Γιατί δεν κοιτάς μία Η100 ή μία Η80? Karmen από θόρυβο πως πάνε αυτές (ειδικά η 100)?
marksk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 για τρελό oc δεν το βλέπω, αλλά θα το ανεβάσω λιγάκι οι έτοιμες υδροψύξεις κάνουν φασαρία από αυτά που διαβάζω. να δώσω τόσα λεφτά και να πρέπει να modάρω κάτι;να παιδεύομαι με κάτι που το πήρα έτοιμο;
karmen1983 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Karmen από θόρυβο πως πάνε αυτές (ειδικά η 100)? Jimbo επειδή είμαι πολύ παράξενη με το θέμα των ανεμιστήρων μην με πάρεις σαν κριτήριο. Προσωπικά στην Η70 τα άλλαξα με BQ γιατί με ενοχλούσαν αλλά έχω και το κουτί στους 20 πόντους. Ο διπλανός μου με έλεγε τρελή για παράδειγμα. για τρελό oc δεν το βλέπω, αλλά θα το ανεβάσω λιγάκι οι έτοιμες υδροψύξεις κάνουν φασαρία από αυτά που διαβάζω. να δώσω τόσα λεφτά και να πρέπει να modάρω κάτι;να παιδεύομαι με κάτι που το πήρα έτοιμο; Ωραία αφού για τρελό o/c δε το βλέπεις και απλά θα τον ανεβάσεις λιγάκι custom υδρόψυξη την ξεχνάς Δες μια αερόψυχτρα σαν την Α70 και φάε τα υπόλοιπα λεφτά με καμιά κοπέλα κανένα Σάββατο βράδυ
Doc1355 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Εγώ λέω να το σκεφτείτε καλά πριν πάτε σε Η80-100..πολλά RMA παίδες!!!
marksk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 με καμιά κοπέλα αν φάω τα λεφτά θα έχω πρόβλημα με την γυναίκα μου.. απλά είπα δεν πολυκοιτάω για h100 κτλ γιατί κάνει αρκετή φασαρία από αυτά που λένε όλοι.. αν και μάλλον για κάτι τέτοιο το βλέπω
Doc1355 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 με καμιά κοπέλα αν φάω τα λεφτά θα έχω πρόβλημα με την γυναίκα μου.. απλά είπα δεν πολυκοιτάω για h100 κτλ γιατί κάνει αρκετή φασαρία από αυτά που λένε όλοι.. αν και μάλλον για κάτι τέτοιο το βλέπω Ναι οι ανεμιστήρες που δίνει η Corsair σε mid και high στροφές ακούγονται αρκετά! Για το πρώτο που είπες lolz
karmen1983 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 με καμιά κοπέλα αν φάω τα λεφτά θα έχω πρόβλημα με την γυναίκα μου.. απλά είπα δεν πολυκοιτάω για h100 κτλ γιατί κάνει αρκετή φασαρία από αυτά που λένε όλοι.. αν και μάλλον για κάτι τέτοιο το βλέπω E φάτα με τη γυναίκα σου βρε Πωπω έπεσα στη περίπτωση
Alkibiadhs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Scythe Mugen 3 link Link review Δεν προκειτε να την ακουσεις να ανεβαζει στροφες.Αλλα αν βαλεις τον ανεμιστηρα απο δεξια ισως εχει προβλημα με τις μνημες.
PETERANOS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Έχω το κουτί σου με την H100, άλλαξα τους ανεμιστήρες με δυο Nexus και δεν ακούγετε τίποτα και ταιριάζει γάντι στο κουτί αυτό εάν θέλεις αύριο σου ανεβάζω φωτογραφίες να δεις πώς είναι.
Doc1355 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Έχω το κουτί σου με την H100, άλλαξα τους ανεμιστήρες με δυο Nexus και δεν ακούγετε τίποτα και ταιριάζει γάντι στο κουτί αυτό εάν θέλεις αύριο σου ανεβάζω φωτογραφίες να δεις πώς είναι. Για την ακρίβεια ταιριάζει γάντι μόνο σε push ή pull διάταξη..γιατί για push/pull θέλει πατέντα! Να τα λέμε μην ψάχνεται αν την πάρει
PETERANOS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Για την ακρίβεια ταιριάζει γάντι μόνο σε push ή pull διάταξη..γιατί για push/pull θέλει πατέντα! Να τα λέμε μην ψάχνεται αν την πάρει Εννοείς να βάλει 4 fans?
marksk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 πολύ καλή πρόταση η Mugen και θα χωράει σίγουρα.. peteranos στείλε μου αν θέλεις photos θα βοηθήσουν.. με Stock ανεμιστήρες δεν παλευόταν η H100;
PETERANOS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Για την ακρίβεια ταιριάζει γάντι μόνο σε push ή pull διάταξη..γιατί για push/pull θέλει πατέντα! Να τα λέμε μην ψάχνεται αν την πάρει Δεν υπάρχει λόγος να βάλει 4 fans. πολύ καλή πρόταση η Mugen και θα χωράει σίγουρα.. peteranos στείλε μου αν θέλεις photos θα βοηθήσουν.. με Stock ανεμιστήρες δεν παλευόταν η H100; οκ, θα σου στείλω αύριο. Έχω αλλάξει τους ανεμιστήρες της H100 όπως είπα παραπάνω με δυο NEXUS που είχα και στο κουτί έβαλα δυο NoiseBlocker BlackSilent XL1 Fan - 120mm έναν πίσω και έναν μπροστά, εννοείτε ότι έβγαλα τους 200άριδες. Πλέον δεν ακούγετε τίποτα...
Doc1355 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει λόγος να βάλει 4 fans. Eγώ με τα 4 έχω 4-5 βαθμούς κάτω σε full load..αν clockάρεις υπάρχει λόγος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα