marksk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας έχω αναβαθμίσει το pc μου και έχω βάλει intel 2500k.το κουτί μου είναι corsair 600t white και θέλω να αλλάξω ψύκτρα στο cpu. το βασικό που με απασχολεί είναι να μην κάνει πολύ φασαρία.. αξίζει να πάρω μια έτοιμη υδρόψυξη πχ corsair hydro series κτλ ή να βάλω μια καλή απλή ψύκτρα Noctua NH-D14 από θέμα χρημάτων πάνω κάτω τα ίδια είναι
Vaggelovich Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Αν εχεις καλη κυκλοφορια αερα στο κουτι η Noctua εχει καλυτερες θερμοκρασιες απο τα κιτ υδροψυξης.Το μονο κακο ειναι οτι ειναι τεραστιες οι ψυκτρες.. Για Sandy Bridge αρκει μια Η212 plus,αντε και μια Ninja3,δεν ζεσταινει αρκετα η cpu σου.Μονο φροντισε να εχεις καλη κυκλοφορια στο εσςτερικο του κουτιου πραγμα ευκολο με το κουτι που εχεις..
Thanos1972 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Τοπ αεροψυξη Thermalright Silver Arrow RT
karmen1983 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μη βάλεις αυτό το κτήνος μέσα στο κουτί σου. Σου μιλάει παθούσα Διάλεξε μια Η100 ή Η80 να είσαι ήσυχος να είναι και άνετο. Κάθε φορά που θα θες να βγάζεις κάτι θα τραβάς τα μαλλιά σου!!! Δες αυτό και θα καταλάβεις για πόσο μεγάλη ψύχτρα μιλάμε
Vaggelovich Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Απο αυτο σε Νοκτουα η υδροψυξη ειναι μεγαλο βημα,τι ταση εχεις στον επεξεργαστη,κανεις οβερκλοκ?? edit:Ενα καλο μερος να δεις για αποδοση ψυκτρων Λινκ
marksk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ας τα πάρουμε από την αρχή το κουτί έχει πολύ καλή κυκλοφορία αέρα. το ότι είναι κτήνος δεν με πειράζει. έχει κανείς H100 ή H80. δεν κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο; τασή έχω την κανονική προς το παρόν και η ταχύτητα του επεξεργαστή είναι στα 4,3 θα προτιμούσα μία ψύκτρα που να μην κάνει φασαρία
karmen1983 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν σε πειράζει κάθε φορά που θες να βγάλεις μνήμες ή κάρτα γραφικών να βγάζεις και μια ψύχτρα σα τη Noctua ή την Silver Arrow οκ Είχα και την Η70 στο κουτί. Απλά είχα αλλάξει τα ανεμιστήρια της με 2 τέτοια http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/609 edit: Και για να έχουμε καλό ερώτημα ποιες μνήμες έχεις; Γιατί αν έχεις αυτές http://www.skroutz.gr/s/300458/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit-2x4GB-PC3-12800-9-9-9-24.html ξέχνα τη Noctua ή την Arrow
marksk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 χμμμ το πρόβλημα με τις hydro είναι τα fan; αν αλλάξω θα είναι οκ ; αν είναι έτσι τότε αυτό είναι καλό.. οι μνήμες ναι αυτές είναι αλλά η μητρική λέει πως είναι compatible δεν θα έχει χώρο; + στην photo που έβαλες οι μνήμες δεν είναι ίδιες;
karmen1983 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μωρέ ότι είναι συμβατή είναι με τη Noctua το θέμα είναι ότι θα βρίσκουν οι μνήμες. Εγώ για να την βάλω στη φώτο που βλέπεις πιο πάνω, αφαίρεσα την ψύχτρα από τη μία μνήμη. (Αν δεις φαίνεται. Η μία έχει την κόκκινη ψύχτρα) Εγώ θα σου προτείνω το εξής. Πάρε μία hydro δοκίμασέ την με τα μαμά ανεμιστήρια και ΑΝ σου φαίνεται θορυβώδης πάρε δύο αλλα και άλλαξε τα
marksk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ξέρουμε πόσο θόρυβο κάνει η stock ψύκτρα;
Vaggelovich Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ξέρουμε πόσο θόρυβο κάνει η stock ψύκτρα; Stock Core 2 Duo 36.7 dB πανω κατω το ιδιο πρεπει να ειναι και του Σαντυ
marksk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Link 37 έχει μόνο η αντλία ... οι αεροψυκτρες είναι πολύ ποιο αθόρυβες..
Navu Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Link 37 έχει μόνο η αντλία ... οι αεροψυκτρες είναι πολύ ποιο αθόρυβες.. ΌΛΑ είναι σχετικά, φίλε μου... Η καλή αερόψυξη μπορεί να είναι ultra silent, αλλά τα όριά της είναι πολύ περιορισμένα. Αν πας σε κάνα μπαούλο τύπου D14 αλλάζει το πράμα, αλλά και πάλι μία προσεγμένη υδρόψυξη (που να μη φοράει αντλία-μπετονιέρα, σαν αυτές που είναι της μοδός και φοράει όλος ο κόσμος, ασχέτως αν έχει να ψύξει ΜΟΝΟ ένα CPU-block... ) κάνει σαφώς καλύτερη δουλειά! Κακά τα ψέμματα... Επειδή τα πέρασα όλα τα στάδια: - για απλότητα και σοβαρή ησυχία (με σαφείς περιορισμούς στην απόδοση), πας σε high-end αερόψηξη - για σοβαρές επιδόσεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, πας σε καλή υδρόψηξη (πακέτο με τη σχετική πολυπλοκότητα και κόστος που τη συνοδεύουν) Οπότε, αν τα ρολόγια σου μείνουν μαμά, πας σε καλή αερόψηξη. Αν το σκαλίζεις το μηχανάκι, δες τις επιλογές σου σε custom υδρόψυξη. Φιλικά, Ε.
marksk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 δεν προτείνεις και κάτι συγκεκριμένο για να ξέρουμε που βαδίζουμε... η κάρτα γραφικών είναι αυτή οπότε για αρχή αν βάλω υδρόψυξη θα βάλω μόνο στον επεξεργαστή
karmen1983 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Marksk χαλάρωσε και άσε τις custom υδροψύξεις εκτός αν οικονομικά βγαίνεις. Επίσης θα κάνεις τρελό o/c ή όχι; Γιατί δεν κοιτάς μία Η100 ή μία Η80? Η Noctua και η Arrow για το λόγο που σου είπα δε σου κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα