Panos.Powers Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 http://www.ftinapota.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 το τηνιακο ειναι καλο για πιοτο, για φαι δε θα το προτεινα η λαδοκολλα στη δαφνη ειναι σταθερη αξια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Yπαρχει ενα καφε-ρακομελαδικο στον Κορυδαλλο, κοντα στην πλατεια Ελευθεριας, σε ενα πεζοδρομο διπλα απο την πιτα του παππου.. Λεγεται DREAMER'S. Τωρα χμ τι αλλο, με νορμαλ σχετικα τιμες, Τριφασικό στον Κεραμεικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Έχει στο Αιγάλεω 2, που έχω πάρει καλό feedback γενικά... εδώ χάρτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Λιγο παρακμη μου φενεται ετσι οπως το βλεπω...αλλα ειδα μπυρα 500μλ 1,80??????!!!!!! έλα ρε που σε χαλάει να πούμε, αφραγκίδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazak-hool Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μεζεδοπωλείο Λαϊκόν Διευθ.: Γουδί, Πλατεία Ελευθερίας 10 λεπτά με τα πόδια από την έξοδο των Νέων Εστιών, 4 στάσεις με το 140 πολυ καλη επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nazlos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 έλα ρε που σε χαλάει να πούμε, αφραγκίδη χαχαχαχαχχααχα δεν ειμαι αφραγκος,απλα ψαχνω ενα μαγζι οικονομικα κ ωραια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Πολύ καλό ρακομελάδικο είναι η Μπιέλα (Κορυτσάς και Πέλλης) στο Βοτανικό. Μπορεί να μην έχει τεράστιο μενού (γύρω στα 8-10 πιάτα, μεζέδες) αλλά οι τιμές και η ατμόσφαιρα γενικά είναι καλές. Στα μείον του ότι είναι λίγο απόμερο. Για καλή ταβέρνα θα σου προτείνω το Ραέτι (Πουλίου και Αμαλιάδος) στους αμπελόκηπους. Κρητική κουζίνα, μεγάλες μερίδες και καλές (αντιπροσωπευτικές) τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nazlos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Κ απο μεζεδοπολεια οτι παιζει,παντως η αληθεια ειναι οτι δυσκολα θα παω μακρια,αφου υπαρχουν τοσα εδω τρυγυρω!Πηγα σκνιπα στο περαμα ρακομελαδικο ειναι,χαλια μουσικη απο μαρουν 5 αλλαγη σε αρβανιτακη κ τα παιδια που δουλευαν εκει κοιταζαν ποσα πιατα ειχαμε παρει ελεος....κ απο αποδειξη ουτε λογος αλλο ενοειται πως την ζητησα κ μολις την ζητησα κοιταξε ενας σερβιτορος καλα καλα....απο φαι δεν τρελαθηκα φυσιολογικο ηταν,δεν προκειται να ξανα δωσω τα λεφτα μου σε αυτους!!!!πηγα κ στο μοναστηρακι ταρατσα νομιζω λεγεται ωραια ηταν ωραια φαι αλλα λιγο κρυο ειχε μονο με κατι σομπουλες υγραεριου αλλα θα ξαναπαω να δω τι παιζει,γτ ωραιο φαι ειχε κ φυσιολογικες τιμες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ! τι στον πέτσο είναι το ρακομελάδικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelwitch_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Παλιο thread αλλα μιας και ειμαι φαν του ειδους και μιας και η λεξη "φθηνα" ειναι η πιο hot την περιοδο αυτη, θα προτεινα ενα μαγαζι στο Βυρωνα που ανοιξε προσφατα και πηγα μιας και ειμαι της γειτονιας. Λεγεται Na maste και ειναι Αγιας Σοφιας 98, προς Τσιρακοπουλου, κοντα στον Βασιλοπουλο. Πινω κυριως οινομελο, τα 500ml εχουν 6 ευρω. Μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο γευστικα που εχω πιει (και εχω πιει αρκετα ) Και οι μεζεδες επισης καλοι και σε καλες τιμες, το πιο ακριβο πιατο ειναι το σπετζοφαι που εχει 4 ευρω. Θεωρω οτι ειναι καλη λυση για οποιον ψαχνει ενα μερος με καλες τιμες, σπιτικο μεζε και ευκολοπιοτο ρακομελο και οινομελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 ενα καλο ρακομελλο θελει περα απο το καλο ρακι-τσιπουρο και καλο μελι.αυτα δεν ειναι φτηνα.... εχω πιει απο διαφορα μαγαζια με φτηνες ή ακριβες τιμες...συνηθως απλα πετανε λιγο ρακομελο κ λιγο μελι(ουτε γαρυφαλλο,καννελα) και τα ζεσταινουν στον ατμο της μηχανης του καφε.... 1.8ε μισο λιτρο μπυρα απο ποτε ειναι ακριβο?αν και νομιζω καποιος θα εχει πειραξει την αναλογια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelwitch_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο που λες cage ισχυει. Αλλα μπορεις να χεις κερδος ριχνοντας τις τιμες και κερδιζοντας μεσα απο την καταναλωση. Οντως οι περισσοτεροι τα φτιαχνουν πολυ απλα, θυμαμαι ενα αθλιο οινομελο που ειχε μονο μελι και πορτοκαλι! Παντως στο μαγαζι που περιγραφω ειχε της παναγιας τα ματια. Επειδη πειραματιζομαι με οινομελο σπιτι μου τους ρωτησα τι βαζουν και ειναι τοσο μυρωδατο και περα απο μελι μου ειπαν οτι φτιαχνουν χειροποιητο σιροπι με 18 μπαχαρικα και το βραζουν στη χοβολη!!! Το μονο που μου αποκαλυψαν ηταν φυσικα μονο το μοσχοκαρυδο που τριβουν απο πανω πριν το σερβιρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archsatan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 ενα καλο ρακομελλο θελει περα απο το καλο ρακι-τσιπουρο και καλο μελι.αυτα δεν ειναι φτηνα.... εχω πιει απο διαφορα μαγαζια με φτηνες ή ακριβες τιμες...συνηθως απλα πετανε λιγο ρακομελο κ λιγο μελι(ουτε γαρυφαλλο,καννελα) και τα ζεσταινουν στον ατμο της μηχανης του καφε.... 1.8ε μισο λιτρο μπυρα απο ποτε ειναι ακριβο?αν και νομιζω καποιος θα εχει πειραξει την αναλογια... Μπουκάλι είναι φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 φιξ ή αλφα 500αρα να υποθεσω? ακομη καλυτερη τιμη...στο βαρελι παει και ερχεται αλλα και μπουκαλι μονο 1.8?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα