Προς το περιεχόμενο

Φθηνα ρακομελαδικα-κουτουκια-ταβερνουλες

nazlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια επειδη λεφτα δεν υπαρχουν σε αντιθεση με αυτα που ελεγε ο γαπ,μηπως ξερετε να προτεινετε φθηνα ρακομελαδικα κουτουκια?Νεανικα κυριως oxi παπουδιστικα...και με ποικιλια σε φαι κυριως ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χμ, τελικά η μαντικές μου ικανότητες δεν δουλεύουν και δε μπορώ να βρω που είσαι για να σου πω..

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σωστος κ γω μολις το σκεφτηκα κ μπηκα να το γραψω,νικαια μενω αυτοκινητο εχω,αρα παω σχεδον παντου!Εντος αττικης φυσικα :P αλλα μην μου πεις σε κανενα γκετο γτ την εχω παθει,ακομα κ σε στενο στην πειραιως μου ειχαν σπασει το τζαμι!

Καλά, απλά και φτηνά είναι "το Κελάρι του Γάτου" και "το Στέκι του Καλλίνικου" στην Καισαριανή. Γενικά απ ότι ξέρω η Καισαριανή έχει πολλά μαγαζιά τέτοιου τύπου. Επίσης μου αρέσει το Ζεμπερέκι στο Μοσχάτο.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ γενικά παιδιά. Για πείτε προτάσεις! :)

Eχει μια λαδοκολα παντως στο χαιδαρι,αλλα ειναι λογικες εως τσιμπημενες η τιμες...

Και είναι σουβλατζίδικο..

Υμητού 46 καισαριανη

επισης check : http://www.in2life.gr/delight/goingout/articles/159234/article.aspx

Ωραίο link! Λέει τα γνωστά σε Θησείο, Ψυρρή, Μοναστηράκι και έχει και 2-3 άλλες προτάσεις

Και είναι σουβλατζίδικο..

Ωραίο link! Λέει τα γνωστά σε Θησείο, Ψυρρή, Μοναστηράκι και έχει και 2-3 άλλες προτάσεις

Ολα τα λεει αλλα αμα εχει ενα 10€ τους κεφτεδες κ ενα 10αρικο το καραφακι την κατσαμε την βαρκα

Περιοχή;

Υπαρχουν σε πολλες περιοχες, εχω παει και στην Καλλιθεα και στην Δαφνη αλλα εχει και στη Καισαριανη.

Σε αυτη της Δαφνης με 20 ευρω ετρωγαν 2 ατομα.

Λοιπόν ψάχτε για τη χελώνα, πρέπει να είναι πετράλωνα. Βασικά πάτε γκάζι και περνάτε την Πειραιώς, απέναντι απο το χαμό, περνάτε κάτω απο τη γέφυρα κι ο δρόμος κάνει μία κούρμπα, στην κορυφή της υπάρχει έχει διασταύρωση, πέρνετε τον κάθετο στο αριστερό σας χέρι. Χελώνα λέγεται το μαγαζί, ψάχτε το! Ζωντανά ρεμπέτικα απο τους θαμώνες και τους ιδιοκτήτες και από όποιον άλλο θέλει να γρατζουνίσεοι το οργανό του.

Για όσους είστε Δάφνη, μπραχάμι κλπ, με την παρέα σας, διότι δε μαζεύουν νεολαία, σε ένα κάθετο στενάκι στη νικηφόρου μανδηλαρα στο μπραχάμι, έχει ένα μαγαζάκιμέσα σε μία από τις παλιές χαμοκέλες του μεσοπολέμου, μπείτε, πολύ καλό φαί.

Η μανδηλαρα έχει 3-4 κάθετες επομένως δε θέλει και πολυ ψάξιμο.

Τέλος, το κουρούμπελο στη Δάφνη, Αρκαδίας και παρκάκι , μόλις το δείτε θα καταλάβετε, γωνία ή το διπλανό του, δε θυμάμαι. Στο ίδιο παρκάκι έχει και την χασαποταβέρνα του ο τσουτσουρας, επίσημα ονομάζεται μαραθώνας. Καλό κρέας από το μαραθώνα και γαρδούμπες κοκορέτσια, είναι δικά τους τα ζώα. Αλλά οι τιμές είναι ψιλότσιμπημένες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...