macabre_sunsets Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ψάχνω ένα τροφοδοτικό με βάση τα ακόλουθα (κατά σειρά προτίμησης): - Να είναι ποιοτικό και να αντέξει κάποια χρόνια - Να είναι όσο το δυνατόν πιο ήσυχο - Η τιμή του να κυμαίνεται γύρω στα 50€-60€ - Δεν απορρίπτω και λίγο ακριβότερα τροφοδοτικά, εάν αξίζουν, αλλά δεν θα ήθελα να ξεφύγω πολύ από το budget Εάν γίνεται θα ήθελα να είναι modular, αλλά μάλλον το παρατραβάω λίγο. Μπορώ να το αγοράσω από οποιοδήποτε κατάστημα ή από εξωτερικό, αρκεί να μην έχει υψηλά μεταφορικά. Προς το παρών, έχω ξεχωρίσει το "Corsair Builder Series CX500 V2". Το σύστημα για το οποίο προορίζεται το τροφοδοτικό αποτελείται από τα ακόλουθα: Mobo: Gigabyte GA-880GM-UD2H CPU: AMD Athlon II X4 640 RAM: 4x 2GB HDD: 320GB SATA - με σκοπό να αντικατασταθεί κάποια στιγμή από έναν SSD ODD: 1x DVD-RW Μιας και με καλύπτει η On Board κάρτα γραφικών, δεν σκοπεύω να προσθέσω κάποια άλλη άμεσα. Μελλοντικά όμως υπάρχει μια πιθανότητα να μου μείνει μια nVidia 8800, οπότε και θα μπει στο σύστημα.
Vaggelovich Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 +2 για το Corsair,σε καλυπτει μια χαρα δεν υπαρχει λογος να πετας λεφτα
macabre_sunsets Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Βρίσκω το CX600 περίπου 5€ πιο ακριβό. Να τα δώσω ή δεν έχει ιδιαίτερο νόημα; Έχετε δουλέψει ποτέ κάποιο από αυτά (CX500/CX600) για να μου πείτε κάποια γνώμη; Κυρίως όσον αφορά το θέμα του θορύβου, μιας και νομίζω πως από ποιότητα δεν έχω πολλά να φοβάμαι από την Corsair.
macabre_sunsets Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Οπότε μπορώ να πάω άφοβα στο CX430, σωστά; Απλά σκέφτομαι μήπως με τα 500W δουλεύει πιο χαλαρά το τροφοδοτικό, άρα θα είναι και πιο ήσυχο. Αλλιώς μια χαρά μου φαίνεται και το CX430 μιας και γλιτώνω και κάποια λεφτά.
Vaggelovich Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Οπότε μπορώ να πάω άφοβα στο CX430, σωστά; Απλά σκέφτομαι μήπως με τα 500W δουλεύει πιο χαλαρά το τροφοδοτικό, άρα θα είναι και πιο ήσυχο. Αλλιώς μια χαρά μου φαίνεται και το CX430 μιας και γλιτώνω και κάποια λεφτά. Αν δεν εχεις καρτα γραφικων μια χαρα ειναι,το 430 ακομα σηκωνει και μια μετρια καρτα(6850-6870),αν υπαρχει περιπτωση στο μελλον να βαλεις καρτα κατηγοριας 6950 παρε το 500αρι
macabre_sunsets Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχω σκοπό να του βάλω κάρτα γραφικών καθώς δεν προορίζεται για Gaming. Εάν του βάλω κάποια πάντως, θα είναι μια nVidia 8800 που ενδέχεται να μου περισσέψει. Λογικά δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα, σωστά; Πάω για το CX430 λοιπόν, μιας και από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιο άλλο «αντίπαλο» τροφοδοτικό σε αυτά τα χρήματα.
Vaggelovich Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Προβλημα δεν θα εχεις αλλα αν η διαφορα ειναι μικρη ριξε μια ματια και στο 500..Παντως το 430 σε καλυπτει δεν θα εχεις προβλημα απλα μηπως στο μελλον χρειαστει να το βαλεις σε αλλο συστημα..Αν βρεις πουθενα το παλιο 400CX ειναι ακομα καλυτερο απο το 430
macabre_sunsets Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Διάβασα για το CX400 πως ήταν πιο ποιοτικό από τα νεότερα μοντέλα, αλλά έχει σταματήσει η παραγωγή του αν δεν κάνω λάθος. Όπως και να έχει, ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την βοήθεια.
Vaggelovich Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Διάβασα για το CX400 πως ήταν πιο ποιοτικό από τα νεότερα μοντέλα, αλλά έχει σταματήσει η παραγωγή του αν δεν κάνω λάθος. Όπως και να έχει, ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την βοήθεια. Εβγαζε 2-3 αμπερ παραπανω στα 12Βολτ αν δεν κανω λαθος ηταν κατασκευη Seasonic.. αλλα μη φοβασε και το 430 μια χαρα ειναι,απλα αν το βρεις πουθενα το 400αρι φθηνοτερο προτιμησε το
macabre_sunsets Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Είπα να ψάξω λίγο ακόμα προτού προβώ σε παραγγελία και έπεσα πάνω σε κάποια τροφοδοτικά της OCZ (OCZ 500W ModXStream Pro, OCZ 550W Fatal1ty Series). Αξίζουν; Κάποια γνώμη για αυτά;
Vaggelovich Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Φιλε μου μην χανεις χρονο για τη περιπτωση τα corsair ειναι μια χαρα,παρε το 430 να γλυτωσεις και κανα ευρωπουλο να το χαρεις αλλου,φιλικα Ευαγγελος
Ntinaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 δες και για μεταχειρισμενο σε καμια αγγελια εδω μεσα,.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα