SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα .Θα ηθελα να ξερω πως μπρορω να βαλω εναν project σε κυκλο.Δηλαδη εχω 10 slides ,αλλα οταν τελειωσει και το δεκατο θελω να ξεκιναει παλι απο την αρχη.Επιπλεον οταν βαζω ενα video μεσα,αν και στο review το βλεπω να παιζει κανονικα,οταν το τρεχω κανονικα[δηλαδη ξεκινανε τα slide κανονικα]το βιτενο δεν λεει να ξεκινησει[το εχω κλικαρει αυτο που λεει να ξεκιναει αυτοματα].Βλεπω δηαλδη ενα μαυρο πλαισιο αλλα δεν λεει να ξεκινησει το βιντεο,βεβαια στο review δουλευει..
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Kι εμείς τώρα θα πρέπει να μαντέψουμε πια έκδοση του office έχεις, έτσι; Πάντως στο 2007 που μόλις το δοκίμασα έκανε κανονικά αναπαραγωγή του βίντεο. Επέλεξα το βίντεο και πάτησα στα Εργαλεία ταινίας. Εκεί επέλεξα στο Αναπαραγωγή ταινίας=Αυτόματα. Η αυτόματη επανάληψη είναι στην καρτέλα Προβολή παρουσίασης->Ρυθμίσεις προβολής και τσεκ στο Αυτόματα επανάληψη.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 το 07 ειναι αλλα το εχω στα αγγλικα..δεν το βλεπω καπου..
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ποιο δεν βλέπεις; Το Εργαλεία ταινίας; Αν επιλέξεις την ταινία μέσα στο slideshow θα σου εμφανίσει πάνω από το menu ribbon ένα tab που θα λέει movie tools ή κάπως έτσι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Τα βρηκα ολα.Το προβλημα με τα moview ηταν οτι δεν διαβαζει .avi.Απλα τα εκανα μετανομασια σε wmv και δουλευουν αψογα,Ευχαριστω γαι τον χρονο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα