Ghost007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Καλημερα στην παρεα.μερα απο αναβαθμηση..εγινε εγκατάσταση στα παραπάνω games..αλλα δεν μπορω να βρω τα παλια saves..sos.. http://www.gosunoob.com/dark-souls-3/dks3-save-game-location/
Μαγειρας Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Το ειδα αυτο που γράφεις..πριν το γράψεις..τα βρηκα τα αρχεία αυτα στο συγκεκριμενο σημείο που αναφέρετε..αλλα δεν ηξερα που να τα ρίξω ακριβως ..τεσπα τα έριξα καπου στο folder του dark souls 3 αλλα δεν εμφάνισε τα παλια μου save..
micos000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Θα πρέπει να το βάλεις πάλι στην ίδια θέση που ήταν και πριν. Δηλαδή: C:\Users\Your-username\AppData\Roaming\DarkSoulsIII\ όπου Your-username είναι το όνομα του προφίλ του χρήστη σου. Μη μεταφέρεις τα saves, κράτα και ένα αντίγραφο για σιγουριά. Μπορείς να δώσεις στην εκτέλεση (WINDOWS+R) το %appdata%\DarkSoulsIII και να σε πάει απευθείας στον φάκελο. Το %appdata% σε πάει πάντα στο C:\users\USERPROFILE\AppData\Roeaming
Μαγειρας Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Κατσε για να καταλαβω.εγω άλλαξα μητρική -επεξεργαστή -μνήμες....τα παιχνίδια ολα τα ειχα σε HD,μετα την αλλαγή τοποθέτησα και εναν SSD και εβαλα τα Windows εκει και μετα εγκατέστησα τα παιχνίδια..τον HD δεν τον πείραξα ολα υπάρχουν εκει..εγω παω στο roaming του HD και κανω αντιγραφή και τα κολαω στο roaming dark soul 3 του SSD;συγνωμη αλλα δεν τοχω κ πολυ Τα save στον HD,δεν ξερω που ειναι.
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Εδώ... C:\Users\Your-username\AppData\Roaming\DarkSoulsIII\ όπου Your-username είναι το όνομα του προφίλ του χρήστη σου και C: το ανάλογο γράμμα που πήρε ο hd..
Μαγειρας Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Ισως δεν εξηγησα καλα εξαρχής Και που κανω έρευση του E:;(ετσι ονομάστηκε ο HD)στην έναρξη; Το βρηκα!ολα ενταξη!!το ιδιο κανω κ για τα αλλα games;;σευχαριστω παρα πολυ!!
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Στο κάθε παιχνίδι θα πρέπει να βρεις που είναι τα saves, μια και δεν είναι όλα στο ίδιο μέρος. Το google θα σε βοηθήσει.
Despotas Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μπορείς να εγκαταστήσεις το GameSave Manager που κάνει καλή δουλειά από τη δική μου εμπειρία: http://www.gamesave-manager.com/
Liakos10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Έχασα τα saves!! Βοήθεια, έχασα τα saves 25 ωρών του AC4..... Έκανα format και δεν ασχολήθηκα καν με saves διότι νόμιζα ότι θα υπήρχαν στο cloud του uplay. Οι δραστηριότητες τα rewards και τα badges είναι αποθηκευμένα κανονικά. Έχω καμιά ελπίδα;;;
Apoll Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Βοήθεια, έχασα τα saves 25 ωρών του AC4..... Έκανα format και δεν ασχολήθηκα καν με saves διότι νόμιζα ότι θα υπήρχαν στο cloud του uplay. Οι δραστηριότητες τα rewards και τα badges είναι αποθηκευμένα κανονικά. Έχω καμιά ελπίδα;;; Να υποθέσω δεν είχες βάλει το uplay να σου αποθηκεύει τα saves στο cloud;
Liakos10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Να υποθέσω δεν είχες βάλει το uplay να σου αποθηκεύει τα saves στο cloud; Το είχα βάλει γι' αυτό ήμουν ξένοιαστος. Mε το recuva δοκίμασε σε άλλο δίσκο. Βασικά δεν θέλω να επαναφέρω αρχεία. Ρωτάω αν μπορώ να τα βρω με κάποιο τρόπο από το cloud της ubi...
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Το είχα βάλει γι' αυτό ήμουν ξένοιαστος. Βασικά δεν θέλω να επαναφέρω αρχεία. Ρωτάω αν μπορώ να τα βρω με κάποιο τρόπο από το cloud της ubi... Kαλά το ίδιο δεν θα είναι αν τα τραβήξεις στοχευμένα απο τον φάκελο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα