naruto14 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 αυτο θα ρωτουσα κ εγω. το να μεταφερεις save απο 2-3 παιχνιδια(σε διαφορετικα pc)προφανως θα ειναι δυσκολο,αρα στην ουσια θα πρεπει ο καθε χρηστης να κραταει και το Profile και το save. αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μπορω να δωσω σε φιλο το save του arkham city που εκανα στο alienware οταν στον δικο του υπολογιστη το εχει ξεκινησει με αλλο προφιλ(αυτο και αλλα 2 παιχνιδια στο ιδιο προφιλ) ελπιζω να γινομαι κατανοητος ε :Ρ Μπορεί να το πάρει άμα διαγράψει το profile του. Άρα δηλαδή να κάνω back up το profile των windows live είναι άχρηστο μιας και θα προχωρήσω και άλλο το re5 ή μπορεί να παίξω άλλο παιχνίδι. Άμα είναι θα τα κάνω λίγο πριν το format.
darthinvader Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δεν ξερω κατα ποσο θα δουλευει αλλα γιατι να μην το χρεισιμοποιησω ευχαριστω .
L-Griever Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Το να είναι προστατευμενα κάπως τα αρχεία θυμίζει τα saves του ps3 που δεν επιτρέπονταν σε άλλους χρήστες αλλα μένα προγραμμα για το ps3 γίνεται.. Sent from my iPod touch using Insomnia
thodoris20s Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Back up των saved games Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι να μου πείτε αν γίνεται και πως... Επειδή έχω αρκετά εγκατεστημένα παιχνίδια στο pc μου θα ήθελα να σβήσω μερικά. Απλά για να μην τα ξανά ξεκινάω από την αρχή θα ήθελα να κρατήσω τα save. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Δηλαδή κάποιος φάκελος save μέσα στα program files του κάθε παιχνιδιού και να το αποθηκεύσω σε έναν εξωτερικό ας πούμε μόνο τον φάκελο και όταν θελήσω να το εγκαταστήσω πάλι, να κάνω το install και μετά να μεταφέρω το φάκελο και να είναι όπως πριν;Σόρρυ αν είμαι off topic! Αν είμαι ας μεταφερθεί! Ευχαριστώ
stratigos24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, γινεται. Συνηθως τα saves καθε παιχνιδιου, αποθηκευονται στα εγγραφα σε αντιστοιχο φακελο. Οταν ξανα εγκαταστησεις το καθε παιχνιδι, μπορει να μην υπαρχει εκει φακελος ωστε να περασεις τα saves σου. Σε αυτη την περιπτωση, ανοιγεις το παιχνιδι και κανεις ενα save οπου να ναι, ωστε να διμηουργηθει ο φακελος και μετα πας και πετας τα δικα σου παλια saves.
thodoris20s Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Βρήκα για PES, για F1, Virtual Tennis, Need for speed και το assassins creed και Far cry που με καίνε δεν βρήκα
stratigos24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Εκεινα ισως εχουν αλλου τα saves τους, στο φακελο της εγκαταστασης τους κλπ. Για δες. Eπισης μπορει να ειναι σε καποια τετοια διαδρομη: C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Namco\Puzzle Quest 2\Saves\
thodoris20s Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δυστυχώς ούτε εκεί είναι. Όπως και να χει σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου
Xristaras12 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 μιας και βλεπω Assassins creed Και far cry 3 που σωζουν αυτοματα Online θα σου ελεγα να googlαρεις το καθε παιχνιδι+save location και θα το βρεις.
thodoris20s Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Και τα 2 παιχνίδια είναι τα πρώτα που βγήκαν. Δηλαδή assassin's creed I και far cry 1
wujai Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Με ενα open source προγραμματακι Site: http://masgau.org/'">MASGAU Automatic Save Game Archive Utility
Despotas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Και αυτό το προγραμματάκι είναι πολύ καλό: Site: http://www.gamesave-manager.com/">GameSave Manager
tsioudiver Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Επιπλέον μπορείς να ελέγξεις στα Documents και στο Documents/My Games
Μαγειρας Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 save locations σε:Dark souls 3,project cars,assetto corsa,need for speed. Καλημερα στην παρεα.μερα απο αναβαθμηση..εγινε εγκατάσταση στα παραπάνω games..αλλα δεν μπορω να βρω τα παλια saves..sos..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα