JohnVani18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 σε παιχνίδια που έχουν GFWL δεν είναι τόσο απλό το restore πχ. το gsm το κάνει αυτόματα. Σε GFWL παιχνίδια απλά παίρνεις και το προφίλ μαζί.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Σε GFWL παιχνίδια απλά παίρνεις και το προφίλ μαζί. κ επειδη δεν το εχω πετυχει ουτε εγω ποτε το συγκεκριμενο(πχ με το dirt 3)αν θες πες μου πως το κανω τουτο η σε Pm δεν εχω θεμα(μη βγουμε offtopic εδω)
JohnVani18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δεν είμαι στο PC μου τώρα για να σου πώ με σιγουριά.. :S Οταν γυρίσω σπίτι θα σου πώ πού βρίσκεται. Πάντως είναι ένας φάκελος που κρατάει τις πληροφορίες (όπως ακριβώς και το save των παιχνιδιών).
Xristaras12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 για παραδειγμα το save του dirt 3 βρισκεται μεσα στα εγγραφα οπου και εχει φακελο με το ονομα profile. οταν τον αντεγραψα απ το alienware στο dell δεν επαιζε το save(δε θυμαμαι κατι μου εγραφε)γ αυτο ρωταω.
JohnVani18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ναί, κατάλαβα. Πρέπει να πάρεις το προφίλ απο το Games for Windows Live που δημιούργησες. Τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν GFWL, τα save είναι "δεμμένα" με τον λογαριασμό στον οποίο δημιουργήθηκαν, και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άλλο λογαριασμό. Θα πρέπει να περάσεις και τον λογαριασμό σου απο το GFWL για να λειτουργήσει και στο dell το save σου.
Greygore Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 για παραδειγμα το save του dirt 3 βρισκεται μεσα στα εγγραφα οπου και εχει φακελο με το ονομα profile. οταν τον αντεγραψα απ το alienware στο dell δεν επαιζε το save(δε θυμαμαι κατι μου εγραφε)γ αυτο ρωταω. Εκτός απο το save του παιχνιδιού θέλει και αντίγραφο του προφίλ (GFWL ID ή πως το λένε - γενικά αποφεύγω παιχνίδια με το συγκεκριμένο DRM), το οποίο βρίσκεται κάπου στον φάκελο AppData. Σε Win 7 τουλάχιστον είναι στο \...\Users\[username]\ΑppData\Local\Microsoft\Xlive - με bold το profile name με το οποίο μπαίνεις Windows. Υπ'όψιν οτι απο default ο φάκελος AppData είναι hidden. Αντιγράφεις τον φάκελο Xlive εξ'ολοκλήρου στο αντίστοιχο folder του νέου PC. Τέλος, αυτή η μέθοδος ισχύει σίγουρα για τα offline profile του GFWL - τα online έχω την εντύπωση κρατάνε saves σε cloud οπότε συγχρονίζουν σε οποιοδήποτε PC παίξεις μέσω internet (αν και δεν είμαι 100% σίγουρος). Σχετικές οδηγίες (απο BioShock forum - η διαδικασία είναι λογικά η ίδια με μόνη αλλαγή το path του παιχνιδιού που σε ενδιαφέρει αντί του My Documents\BioShock2.)
naruto14 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ναί, κατάλαβα. Πρέπει να πάρεις το προφίλ απο το Games for Windows Live που δημιούργησες. Τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν GFWL, τα save είναι "δεμμένα" με τον λογαριασμό στον οποίο δημιουργήθηκαν, και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άλλο λογαριασμό. Θα πρέπει να περάσεις και τον λογαριασμό σου απο το GFWL για να λειτουργήσει και στο dell το save σου. Και πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό? Μπορείς να μας πεις λίγο αναλυτικά? εγώ πάντως μιλάω κυρίως για offline account αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω και τι γίνεται με τα online accounts.
JohnVani18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Παιδιά δεν είμαι στο PC μου για να δώ πού ακριβώς βρίσκονται. Και ο Greygore έδωσε οδηγίες, οι οποίες απ' οτι βλέπω είναι παρόμοιες (αν όχι ίδιες) με αυτές που θα σας έδινα κι εγώ. Όπως και να 'χει, οταν θα κάτσω στο PC μου θα σας στείλω που βρίσκεται το προφίλ.
naruto14 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εκτός απο το save του παιχνιδιού θέλει και αντίγραφο του προφίλ (GFWL ID ή πως το λένε - γενικά αποφεύγω παιχνίδια με το συγκεκριμένο DRM), το οποίο βρίσκεται κάπου στον φάκελο AppData. Σε Win 7 τουλάχιστον είναι στο \...\Users\[username]\ΑppData\Local\Microsoft\Xlive - με bold το profile name με το οποίο μπαίνεις Windows. Υπ'όψιν οτι απο default ο φάκελος AppData είναι hidden. Αντιγράφεις τον φάκελο Xlive εξ'ολοκλήρου στο αντίστοιχο folder του νέου PC. Τέλος, αυτή η μέθοδος ισχύει σίγουρα για τα offline profile του GFWL - τα online έχω την εντύπωση κρατάνε saves σε cloud οπότε συγχρονίζουν σε οποιοδήποτε PC παίξεις μέσω internet (αν και δεν είμαι 100% σίγουρος). Σχετικές οδηγίες (απο BioShock forum - η διαδικασία είναι λογικά η ίδια με μόνη αλλαγή το path του παιχνιδιού που σε ενδιαφέρει αντί του My Documents\BioShock2.) Πολύ κατατοπιστικές οι οδηγίες σου σε ευχαριστώ! Μετά το format θα έχουμε αυτούς τους φακέλους στο app data για να μπορέσουμε να κάνουμε επικόλληση το Χlive? Και αυτό θα το κάνουμε πριν βάλουμε τα save games στην θέση τους ή μετά? Παιδιά δεν είμαι στο PC μου για να δώ πού ακριβώς βρίσκονται. Και ο Greygore έδωσε οδηγίες, οι οποίες απ' οτι βλέπω είναι παρόμοιες (αν όχι ίδιες) με αυτές που θα σας έδινα κι εγώ. Όπως και να 'χει, οταν θα κάτσω στο PC μου θα σας στείλω που βρίσκεται το προφίλ. Δεν το είχα δει όταν έκανα το σχόλιο μου
Greygore Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μετά το format θα έχουμε αυτούς τους φακέλους στο app data για να μπορέσουμε να κάνουμε επικόλληση το Χlive? Και αυτό θα το κάνουμε πριν βάλουμε τα save games στην θέση τους ή μετά? Κανονικά αυτοί οι φάκελοι δημιουργούνται ή όταν κάνεις εγκατάσταση το GFWL client ή όταν το τρέξεις πρώτη φορά (δεν θυμάμαι να πω σίγουρα). Η σειρά με την οποία περνάς τους φάκελους των save και του Xlive δεν νομίζω να παίζει ρόλο (μια και βρίσκονται σε διαφορετικά directories), αρκεί να έχουν περαστεί και οι 2 πριν τρέξεις το παιχνίδι.
naruto14 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Κανονικά αυτοί οι φάκελοι δημιουργούνται ή όταν κάνεις εγκατάσταση το GFWL client ή όταν το τρέξεις πρώτη φορά (δεν θυμάμαι να πω σίγουρα). Η σειρά με την οποία περνάς τους φάκελους των save και του Xlive δεν νομίζω να παίζει ρόλο (μια και βρίσκονται σε διαφορετικά directories), αρκεί να έχουν περαστεί και οι 2 πριν τρέξεις το παιχνίδι. Ωραία σε ευχαριστώ!
JohnVani18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Οκ, λοιπόν, το προφίλ βρίσκεται στην παρακάτω διαδρομή >C:\Users\UserName\AppData\Local\Microsoft\XLive Μέσα στον φάκελο XLive υπάρχουν κάποιοι φάκελοι, απλά κάνε backup οτι περιέχεται στον φάκελο XLive, και οταν κάνεις φορμάτ τους ξαναπερνάς. Έτσι έκανα και τα save μου δουλεύουν κανονικά. Τώρα όσον αφορά για αυθετνικούς τίτλους και GFWL, παρόλο που έχω αυθεντικά παιχνίδια με την παρόν υπηρεσία, δεν ασχολήθηκα καθόλου και δεν ξέρω τι γίνεται..
naruto14 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Οκ, λοιπόν, το προφίλ βρίσκεται στην παρακάτω διαδρομή >C:\Users\UserName\AppData\Local\Microsoft\XLive Μέσα στον φάκελο XLive υπάρχουν κάποιοι φάκελοι, απλά κάνε backup οτι περιέχεται στον φάκελο XLive, και οταν κάνεις φορμάτ τους ξαναπερνάς. Έτσι έκανα και τα save μου δουλεύουν κανονικά. Τώρα όσον αφορά για αυθετνικούς τίτλους και GFWL, παρόλο που έχω αυθεντικά παιχνίδια με την παρόν υπηρεσία, δεν ασχολήθηκα καθόλου και δεν ξέρω τι γίνεται.. Αυτό το αρχείο αλλάζει κάθε φορά που κάνουμε save ή ξεκινάμε άλλο παιχνίδι με windows live?
JohnVani18 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ποιό αρχείο? Το προφίλ? Ναί, ενημερώνεται με όποιο παιχνίδι προστεθεί στη πορεία.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 αυτο θα ρωτουσα κ εγω. το να μεταφερεις save απο 2-3 παιχνιδια(σε διαφορετικα pc)προφανως θα ειναι δυσκολο,αρα στην ουσια θα πρεπει ο καθε χρηστης να κραταει και το Profile και το save. αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μπορω να δωσω σε φιλο το save του arkham city που εκανα στο alienware οταν στον δικο του υπολογιστη το εχει ξεκινησει με αλλο προφιλ(αυτο και αλλα 2 παιχνιδια στο ιδιο προφιλ) ελπιζω να γινομαι κατανοητος ε :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα