Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να κάνω φορματ αλλά δεν θέλω να χάσω τα saves των παιχνιδιών που έχω κάνει μέχρι τώρα. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να αποθηκεύει τα saves ή κάτι τέτοιο? Την προηγούμενη φορά που έκανα φορματ είχα αποθηκεύσει τα saves από τα έγγραφα μου στον άλλον σκληρό αλλά τελικά μόλις τα πέρασα δεν υπήρχε load για το παιχνίδι παρά μόνο new game. αυτό έγινε σε αρκετά games είτε windows live είτε όχι. Μήπως υπάρχει κανένας τρόπος για να τα κρατήσω και να τα βάλω μετά το φορματ?

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για όλα τα παιχνίδια γιατί το κάθε ένα αποθηκεύει τα saves σε διαφορετική θέση. Άλλα στα έγγραφα, άλλα στον φάκελο του παιχνιδιού και άλλα στο appdata κτλ.

Θα πρέπει να βρεις που είναι τα saves του κάθε παιχνιδιού και να τα κρατήσεις μόνος σου. Εγώ έτσι κάνω.

Δημοσ.

Και γω έτσι είχα κάνει αλλά μετά όταν έμπαινα στο παιχνίδι ήταν σαν να μην υπήρχαν saves. Και τα τοποθετούσα στην ίδια ακριβώς θέση. Μήπως πρέπει να κάνω και τίποτε άλλο?

Δημοσ.

Αυτό στο κάνει κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι ή σε όλα όσα έχεις;

Μετά το format έβαλες σαν όνομα χρήστη το ίδιο ακριβώς που είχες και πριν ή έβαλες άλλο; Ίσως το παιχνίδι που δοκίμασες να ψάχνει τα saves ε συγκεκριμένο προφιλ χρήστη, δεν ξέρω.

Εγώ τα saves που έχω δοκιμάσει τα μεταφέρω ακόμα και σε διαφορετικούς υπολογιστές και με διαφορετικά λειτουργικά και δουλεύουν κανονικά. π.χ. το titan quest το έπαιζα σε desktop με xp και σε laptop με vista μεταφέροντας τα saves μου.

Μια άλλη περίπτωση είναι να υπήρχε και κάποιο config αρχείο όπου θα ήταν αποθηκευμένα τα προφίλ των ατόμων που έπαιξαν και δεν το μετέφερες.

Τα game for windows live παιχνίδια δημιουργούν προφίλ αλλά κάπου νομίζω κρατάνε και την λίστα με τα προφίλ και αν δεν την βρουν δεν αναγνωρίζουν τα saves.

Θα έλεγα να αφήσεις το παιχνίδι να δημιουργήσει καινούργια saves και να προσπαθήσεις να περάσεις σε εκείνες τις θέσεις τα δικά σου saves.

Δημοσ.

Αυτό στο κάνει κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι ή σε όλα όσα έχεις;

Μετά το format έβαλες σαν όνομα χρήστη το ίδιο ακριβώς που είχες και πριν ή έβαλες άλλο; Ίσως το παιχνίδι που δοκίμασες να ψάχνει τα saves ε συγκεκριμένο προφιλ χρήστη, δεν ξέρω.

Εγώ τα saves που έχω δοκιμάσει τα μεταφέρω ακόμα και σε διαφορετικούς υπολογιστές και με διαφορετικά λειτουργικά και δουλεύουν κανονικά. π.χ. το titan quest το έπαιζα σε desktop με xp και σε laptop με vista μεταφέροντας τα saves μου.

Μια άλλη περίπτωση είναι να υπήρχε και κάποιο config αρχείο όπου θα ήταν αποθηκευμένα τα προφίλ των ατόμων που έπαιξαν και δεν το μετέφερες.

Τα game for windows live παιχνίδια δημιουργούν προφίλ αλλά κάπου νομίζω κρατάνε και την λίστα με τα προφίλ και αν δεν την βρουν δεν αναγνωρίζουν τα saves.

Θα έλεγα να αφήσεις το παιχνίδι να δημιουργήσει καινούργια saves και να προσπαθήσεις να περάσεις σε εκείνες τις θέσεις τα δικά σου saves.

Το χα δοκιμάσει και αυτό που είπες και το άφησα να δημιουργήσει saves. Αναφέρομαι στο Virtua Tennis 4 και Resident Evil 5 στα οποία είχα δημιουργήσει 2 offline profiles. Μόλις ξανάφτιαξα profile μετά το φορμάτ έβαλα το ίδιο όνομα και αντικατέστησα τον φάκελο του save που είχα κάνει με αυτόν που είχα πριν το φορματ. Αλλά πάλι δεν τα αναγνώριζε. Στο μεταξύ τα saves στο virtua tennis 4 νομίζω σε ένα άλλο φορμάτ είχα καταφέρει και τα είχα κρατήσει. Ή σε κάποιο άλλο παιχνίδι δεν θυμάμαι καλά. Μήπως κάνω κάποιο άλλο λάθος στην διαδικασία?

Δημοσ.

Για το RE5 βρήκα το παρακάτω:

1- Delete your save game in my Documents and copy "CAPCOM" Folder to My Documents.

2- Delete your account in Windows Live and copy "Xlive" folder to X:\Users\-username-\AppData\Local\Microsoft in Windows vista or X:\Documents and Settings\-username-\Local Settings\Application Data\Microsoft in windows Xp.

3- if my account in windowslive not signed in auto ,please sign it manualy.

4- Thats it....Have Fun

Δεν ξέρω αν σε βοηθάει η διαδικασία που αναφέρεται.

Δημοσ.

Εντάξει θα το κοιτάξω μετά το φορμάτ. Υπάρχει καμία συγκεκριμένη ιστοσελίδα που τα βρήκες αυτά και μπορώ να βρω και άλλα εκει?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

GameSave Manager

Βρήκα στο internet το παραπάνω πρόγραμμα. Είναι για να αποθηκεύεις τα saves των παιχνιδιών σου σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις format. Το έχει δοκιμάσει κανείς?

ορίστε και μία λίστα με τα παιχνίδια που υποστηρίζει:
http://www.gamesave-manager.com/?s=support&c=supported_games

Δημοσ.

και στην περιπτωση που δεν ξερεις που ειναι το save του καθε παιχνιδιου,το googlαρεις και βρισκεις απαντηση ευκολα.

Τουλαχιστον ετσι κανω εγω αντι να ψαχνω καθε φορα.Πιο γρηγορο ειναι ετσι.

Δημοσ.

Ναι ξέρω πως να βρίσκω τα saves και να τα αποθηκεύω. Το πρόβλημα είναι πως για παράδειγμα στο resident evil 5 που έχει windows live ποτέ δεν μπόρεσα να κάνω load previous save game. Και πάντα αναγκαζόμουν να το ξεκινήσω από την αρχή. Όπως και να έχει θα κάνω μία δοκιμή με αυτό το πρόγραμμα πριν το επόμενο μου format.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...