Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanks naruto14.

Βασικά δε με ενδιαφέρει με κάποιον άλλον που έχει ps3 η συνομιλία, όσο το αν θα καταφέρω να κάνω video κλήση με ξεκάρφωτο άτομο.Π.χ με τους δικους μου που είναι εξωτερικό, με κάποιο τρόπο.

Μέσω κάποιου προγράμματος εννοείς? Δεν ξέρω άμα γίνεται.. ας μιλήσουν οι πιο ειδικοί όμως! :rolleyes:

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanks naruto14.

Βασικά δε με ενδιαφέρει με κάποιον άλλον που έχει ps3 η συνομιλία, όσο το αν θα καταφέρω να κάνω video κλήση με ξεκάρφωτο άτομο.Π.χ με τους δικους μου που είναι εξωτερικό, με κάποιο τρόπο.

linux σε 3.72 δεν μπαινει. ουτε καν σε cfw3.55 απ οσο γνωριζω

video κληση γινεται μεχρι στιγμης μονο σε οσους εχεις friends στο PSN νομιζω. Συνομιλια τυπου skype δεν υποστηριζεται απ οσο γνωριζω ουτε καν σαν homebrew ουτε σε official firmware

Για το αν αγοραζεις games μεσω καρτας αλλου δε ξερω να σου πω, αλλα η καλυτερη επιλογη ειναι να παιρνεις games παλαιοτερα των 6 μηνων που τα βρισκεις σε προσφορες. ενδεικτικα ενα must game που θα παθεις πλακα με γραφικα (το gta και PES ωχριουν μπροστα του) ειναι το GOW 3

http://www.skroutz.gr/s/335580/God-of-War-III-Platinum.html

Στο zavvi.com (αγγλικο μαγαζι) βγαζουν συχνα προσφορες οποτε τα παρακολλουθεις και απο εκει

Καλες αγορες σε προσφορες ειναι τα:

Red Dead Redemption, Batman Arkham Asylum, GT5, Uncharted 1,2, Killzone 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...