solarsoul Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 java δουλεύει; να μπορώ να ρίχνω κανά στοίχημα online θέλω.
naruto14 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 java δουλεύει; να μπορώ να ρίχνω κανά στοίχημα online θέλω. Άμα θες έναν καλό browser πάρε ένα 5 ή 10 μέτρα hdmi καλώδιο να συνδέσεις την τηλεόραση με το pc σου. Αν έχει υποδοχή hdmi το pc σου.
vassilis_pap Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Για τον browser μην έχεις και τρελές απαιτήσεις. Σκέψου πως το λειτουργείς με χειριστήριο και δεν έχεις καν keyboard για να πληκτρολογείς γρήγορα εκτός αν αγοράσεις εσύ ένα μετά. Flash δεν υποστηρίζει έτσι? Keyboard/mouse μπορεί εύκολα να βάλει αφού κάνει οποιοδήποτε usb από PC είτε ενσύρματο είτε ασύρματο. Για flash δε ξέρω σίγουρα ίσως έχει αλλά παλαιότερη έκδοση. Youtube πάντως παίζει...
naruto14 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Keyboard/mouse μπορεί εύκολα να βάλει αφού κάνει οποιοδήποτε usb από PC είτε ενσύρματο είτε ασύρματο. Για flash δε ξέρω σίγουρα ίσως έχει αλλά παλαιότερη έκδοση. Youtube πάντως παίζει... Α δεν θέλει περιφερειακά του ps3? Εγώ απλά το είπα σε περίπτωση που έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον browser όπως flash κλπ
solarsoul Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Βασικά έχω συνδεδεμένο τον υπολογιστή στην 42" σαλόνι.Αλλά αυτό είναι που θέλω να αποφύγω.Πληκτρολόγια, ποντίκια κτλ.Θέλω μια πιο minimal κατάσταση.
naruto14 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Κοίτα αν σε ενδιαφέρει το browsing το πληκτρολόγιο ποντίκι βολεύει πιο πολύ. Κάτι άσχετο: browsing με move γίνεται?
solarsoul Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ρε να βολέψει το ποντίκι, αλλά να μπαίνει και σε καμιά σελίδα.Αν δε μπαίνει ούτε fb τι να μπεις.
solarsoul Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Το πηρα σημερα με gta και pro 12.Τι να λεμε ρε παιδια.πρωτη φορα σε κονσολα κ επαθα σοκ.παρατας το pc με δαυτο. Οποιος θελει ας με προσθεσει. partali1908
naruto14 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Το πηρα σημερα με gta και pro 12.Τι να λεμε ρε παιδια.πρωτη φορα σε κονσολα κ επαθα σοκ.παρατας το pc με δαυτο. Οποιος θελει ας με προσθεσει. partali1908 Με γεια φίλε! Καλό κάψιμο!
mtzs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Το πηρα σημερα με gta και pro 12.Τι να λεμε ρε παιδια.πρωτη φορα σε κονσολα κ επαθα σοκ.παρατας το pc με δαυτο. Οποιος θελει ας με προσθεσει. partali1908 Φυσικα και παρατας το πισι. δεν ξαναγυρνας σε αυτο για gaming ασε που δεν συμφερει κιολας απο οικονομικης αποψης να το δεις. (ειδικα γιαυτο το καιρο μιλαω) Μη ξεχασεις να παρεις God of War 3 και τα παλια uncharted 1,2 σε προσφορες που ευκολα βρισκεις με 20 ευρω. Εκει να δεις σοκ που θα παθεις!!!!! Μεγειες, καλοριζικο και καλο λιωσιμο
solarsoul Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα παίδες. Ευχαριστώ για τα καλορίζικα.Βασικά έπαθα πλάκα και με την εικόνα.1080p μαγεία.Δεν ξέρω αν πέφτω έξω αλλα μου φάνηκε πιο καθαρή και πιο ζωντανή από οθόνη pc.Τραβάω ζόρι με τον στόχο μόνο(είχα συνηθίσει mouse), αλλά θα το παλέψω. Κάποιες απορίες. 1. Υπάρχει περίπτωση να μπει κάμερα ωστε να συνομιλήσεις με κάποιον δικό σου; 2. Γίνεται να αγοράσω game με κάρτα άλλου προσώπου από αυτό που έκανα sign up;με της κοπέλας μου π.χ. ντεν έχω κάρτα καρντιά μου. 3.Υπάρχει περίπτωση με 3.72 να βάλω linux; 4. Πότε περίπου περιμένουμε νέα αναβάθμιση; A ρε Sony αρρώστεια.Τώρα κατάλαβα γιατί μαχαιρωνονται στην <αμερική ποιος θα πάρει το last piece και τετοια.
naruto14 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα παίδες. Ευχαριστώ για τα καλορίζικα.Βασικά έπαθα πλάκα και με την εικόνα.1080p μαγεία.Δεν ξέρω αν πέφτω έξω αλλα μου φάνηκε πιο καθαρή και πιο ζωντανή από οθόνη pc.Τραβάω ζόρι με τον στόχο μόνο(είχα συνηθίσει mouse), αλλά θα το παλέψω. Κάποιες απορίες. 1. Υπάρχει περίπτωση να μπει κάμερα ωστε να συνομιλήσεις με κάποιον δικό σου; 2. Γίνεται να αγοράσω game με κάρτα άλλου προσώπου από αυτό που έκανα sign up;με της κοπέλας μου π.χ. ντεν έχω κάρτα καρντιά μου. 3.Υπάρχει περίπτωση με 3.72 να βάλω linux; 4. Πότε περίπου περιμένουμε νέα αναβάθμιση; A ρε Sony αρρώστεια.Τώρα κατάλαβα γιατί μαχαιρωνονται στην <αμερική ποιος θα πάρει το last piece και τετοια. Για το πρώτο μπορώ να σου πω Playstation Eye Camera. Ή μπορείς να πάρεις το πακέτο με το move με 20 ευρώ παραπάνω: http://www.plaisio.gr/Gaming/Accessories/Sony-Playstation-3/SONY-PS3-Move-Starter-Pack-PS719149576.htm
solarsoul Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Thanks naruto14. Βασικά δε με ενδιαφέρει με κάποιον άλλον που έχει ps3 η συνομιλία, όσο το αν θα καταφέρω να κάνω video κλήση με ξεκάρφωτο άτομο.Π.χ με τους δικους μου που είναι εξωτερικό, με κάποιο τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα