Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες και καλή εβδομάδα,

Θα ήθελα κάποια συμβουλή σχετικά με το ποια κάρτα γραφικών (καινούργια) να αγοράσω για τον σταθερό υπολογιστή μου,

τα χαρακτηριστικά του οποίου παραθέτω παρακάτω, κατά κύριο λόγο για παιχνίδια,

όπως Dota->Dota2, The Witcher, Elder Scrolls, ίσως Diablo 3, Call of Duty, Lego Indiana Jones 2 κ.α., και ελπίζω να βγούνε και άλλα ωραία στο μέλλον!

Με ενδιαφέρει πολύ να φτάνει υψηλά FPS, μέχρι τα 75, όπου είναι δυνατό,

για να συμβαδίζει με την οθόνη μου στα 75Ηz, σε ανάλυση 1280x1024,

χωρίς τρελά εφέ του στυλ antialiasing, motion blur, bloom κτλ, όταν υπάρχει δυνατότητα επιλογής.

Μέχρι τώρα είχα την GeForce 8800GTS και δούλευε άψογα, μέχρι πριν λίγες μέρες που κάτι της κάηκε.

Όταν την είχα πάρει, αν θυμάμαι καλά, είχα δοκιμάσει την αντίστοιχη ATI της εποχής εκείνης

και μου φάνηκε κατά πολύ καλύτερη από την ΑΤΙ. Ανέκαθεν προτιμούσα τις NVidiα. Βασικά πάντα αυτές μου πρότειναν και αυτές είχα.

Μετά από τόσο καιρό, όμως δεν έχω ιδέα. Απ' ότι βλέπω, εσείς παραέχετε ιδέα! :-D

Διατίθεμαι να πληρώσω μέχρι 150 πείτε ευρώ.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου είναι:

CPU: Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB)

RAM: 2x KINGSTON KVR667D2N5/1G (667MHz, 1GB, DDR2) [βλέπω είναι πλέον πάμφθηνες οπότε μάλλον θα προσθέσω έξτρα]

Motherboard: GA-P35-DS3L (rev. 2.0)

Τροφοδοτικό: THERMALTAKE W0101 TR2 POWER 550W

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ εκ των προτέρων όποιους μου χαρίσουν κάποια λεπτά από το χρόνο τους για να με συμβουλέψουν.

Δημοσ.

Δες αυτή. Στα χρήματα που βάζεις και ο συνδυασμός EVGA και Nvidia είναι ότι καλύτερο στην αγορά σήμερα! (το λέω επειδή είσαι της Nvidia μη παρεξηγηθείτε οι της Ati :P)

Δημοσ.

Πολύ καλή! Ευχαριστώ! θα την έχω πολύ σοβαρά υπόψην!

Ίσως με παρεξήγησες βέβαια, δεν είπα ότι "είμαι" της NVidia, είπα ότι "τουλάχιστον μέχρι την τελευταία αγορά μου, ήμουν" της Nvidia!

Θέλω να πω, μην αποκλείεις τις ΑΤΙ γενικά.

Δημοσ.

Πολύ καλές και οι δύο. Ευχαριστώ!

Κάτι τελευταίο...

Επειδή την κάρτα θα την πάρω από "μικρομάγαζο" και δεν γνωρίζω από ποιόν κατασκευαστή θα την έχει,

υπάρχει κάποιος που ίσως θα έπρεπε να αποφύγω ή κάποιος να προτιμήσω;

Δημοσ.

Οχι απλα να κοιταξεις το συστημα ψυξης που εχει και την εγγυηση.

Αλλα εαν την παρεις απο μικρομαγαζο,εκει θα διαφοροποιηθει η τιμη της και εχουμε αλλες επιλογες μετα.

Ας πουμε μπορει να βρεις την 6850 στα 170 οποτε καλυτερα να παρεις απο μεγαλο μαγαζι την 6870 στα ιδια λεφτα.(σχεδον).

Δημοσ.

Για να σας παρει λιγο απο κατω κοιταχτε τιμες Ιταλιας 6850

ρε συ φερνει ελλαδα?μπορω να παραγειλω parts για ολοκληρομενο συστημα?μεταφορικα κλπ?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά καινούργιας κάρτας γραφικών. Μέχρι στιγμής έχω την Asus en8600gts , η οποία με έχει βγάλει κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπο.

Το σύστημα μου αποτελείται από μητρική πλακέτα Asus p5n-d, επεξεργαστή Intel core 2 duo e8200 @2.66, και 4x1gb μνήμη ram στα 800mHz .

Δεν είμαι πολύ απαιτητικός gamer έτσι διαθέτω 85-120 ευρώ για μία κάρτα η οποία θα κρατήσει καιρό. Αν πάλι πιστεύετε ότι αξίζει να δώσω τα +30 ευρώ και να προτιμήσω κάποια κάρτα όπως ο φίλος που άνοιξε το θέμα, θα σας παρακαλούσα να μου πείτε για πιο λόγο να το κάνω;

Κοιτούσα κάτι φθηνές σχετικά με chipset gt440 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει, μετά σκεφτόμουν να ανεβώ σε τιμή για το gts450. Μετά αν ανεβώ και άλλο σε chipset μεγαλώνει και η τιμή και δεν γνωρίζω αν αξίζει να το κάνω. Βλέπεται λοιπόν στρέφομαι λίγο προς της nVidia και εγώ, γεγονός που δεν αποκλείει τις προτάσεις που αναφέρονται σε ATI.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω να με διαφωτίσετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...