naruto14 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Και όπως έγραψα και εδώ το Mediamarkt έχει ακόμα κομμάτια Galaxy S στα 249€! Δεν έχω δει topic που να μην το έχεις αναφέρει!
shinigami Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Καταρχας αν δεις το Quadrant τους το ΝΕΟ V πιανει 1358 στα defaults settings και το ΙDEOS 2041...ναι ξερω θα μου πειτε και τι με αυτο,αλλα δεν παυει να ειναι ενα μετρο συγκρισης... Αυτο που σκεφτομαι ειναι γιατι να παρω το ΝΕXUS S οταν το Ideos μου προσφερει τα ιδια πραγματα με 100 ευρα λιγοτερα? :/
akalos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Απλο αλλα και συνθετο, φτηνο αλλα γεματο ευχαριστες εκπληξεις. ΤΙΜΙΟ κινητο!!! HUAWEI κανεις το κεφι σου και με το παραπανω και δεν φοβασαι οτι ειναι sony-ericsson και θα κολλησει αν συνεφιασει. Και βαλ τα απλα στο μυαλο σου. μπροστινη καμερα ποσες φορες χρησιμοποιησες για να σου γινεται απαραιτητο στο smartphone σου? και ελα τωρα μεταξυ μας ειμαστε.. σε ταξιδια εχεις την ψηφιακη μαζι σου και δεν καιγεσαι για την καμερα του κινητου γιατι εισαι ολη μερα εξω και δεν θες να τελειωσει η μπαταρια. Αρα γιατι να πληρωνεις τις ''τρομερες'' απεικονιστικες τεχνολογιες στο κινητο σου? Οθονη σουπερ το σονυ αλλα και ο κινεζος οσο κοντα και να το φερεις δεν πιξελιαζει με τιποτα ο ατιμος. Τρομαξα οταν το ειδα. Φωναξα...ΕΝΑ IPHONE ΜΕ 185 ΓΙΟΥΡΑ!!!! Αν δεν σ εχω πεισει μπορεις να παρεις το ericsson για να συνδεεις την κινηταρα σου στην 3D tv σου και να βλεπεις υπερθεαμα 3d ληψεων του κινητου Κατα την γνωμη μου λοιπον παρε Huawei με κλειστα ματια. δε χαλαει δε μαδαει. και την rom που την πας, κοντα 1gb ειναι ;ποσα εχει το επωνυμο SE? δυο-τρεις εφαρμογες να βαλεις,την εχασες
humanoid Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Καταρχας αν δεις το Quadrant τους το ΝΕΟ V πιανει 1358 στα defaults settings και το ΙDEOS 2041...ναι ξερω θα μου πειτε και τι με αυτο,αλλα δεν παυει να ειναι ενα μετρο συγκρισης... Αυτο που σκεφτομαι ειναι γιατι να παρω το ΝΕXUS S οταν το Ideos μου προσφερει τα ιδια πραγματα με 100 ευρα λιγοτερα? :/ Δεν χρειάζεται να το ψάξεις. Απλά αγοράζεις το Ideos X5. Και μιας που μιλάς για επιδόσεις κάτι μου λέει ότι με την έκδοση Android 2.3 τα πράγματα όσον αφορά τις επιδόσεις του Huawei θα είναι ακόμη καλύτερα.
shinigami Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Και πανω που ειχα πει οτι κατεληξα στο ΝΕXUS S,διαβασα καταλαθως οτι δεν εχει....ραδιοφωνο!!!!!Μα ειναι δυνατον??? ναι το nexus πιστευω οτι εχει τροποποειηται απολυτα και εχει φοβερη υποστηρηξη, απλα στα - ειναι το fingerprint magnet και δεν εχει DivX and XviD support και το ραδιοφωνο που προειπα,πραγματα τα οποια θα ηταν χρησιμα... σορυ που σας κουρασα ολους,και εγω κουραστικα μη μπορωντας να καταληξω καπου..αλλα 100Ε ειναι αυτα,θα τα αξιζει τα παραπανω το NExus S?
nikoskon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Φιλε δεν ειναι μονο το ραδιο η ελλειψη του Nexus S. Κανε κλικ στην εικονα της υπογραφης μου για να δεις και τις υπολοιπες ελλειψεις που εχει.
shinigami Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Χμμμ..τι διαφορα εχει εκδοση S PLUS και τι το SL ??? και τα δυο ειναι κατω απο 300 ευρω..αξιζουν περισσοτερο απο την απλη εκδοση? ( μου φαινεται πως το εψησα για γαλαξια να δεις...!)
panakart Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Το galaxy s ειναι πολυ καλο αλλα δεν θα σε καλυψει η καμερα του για την οποοια εχεις απαιτησεις.Εγω θα σου πρότεινα το 2x το οποιο ειναι μακραν το καλυτερο σε χαρακτηριστηκα σε αυτα τα λεφτα.Αν θες τωρα να εξοικονομισεις χρηματα και να τα εχεις παλι ολα σε μικροτερο βαθμο το χ5 pro ειναι παρα πολυ καλο και θα γλιτωσει η τσεπη σου και 100 ευρω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Και πανω που ειχα πει οτι κατεληξα στο ΝΕXUS S,διαβασα καταλαθως οτι δεν εχει....ραδιοφωνο!!!!!Μα ειναι δυνατον??? ναι το nexus πιστευω οτι εχει τροποποειηται απολυτα και εχει φοβερη υποστηρηξη, απλα στα - ειναι το fingerprint magnet και δεν εχει DivX and XviD support και το ραδιοφωνο που προειπα,πραγματα τα οποια θα ηταν χρησιμα... σορυ που σας κουρασα ολους,και εγω κουραστικα μη μπορωντας να καταληξω καπου..αλλα 100Ε ειναι αυτα,θα τα αξιζει τα παραπανω το NExus S? Να μην καταληγεις ποτε διαβαζοντας τις αποψεις fanboys. Το nexus S ειναι υποδεεστερο και ακριβοτερο απο το φθηνοτερο -λογω προσφορας- galaxy s. Ο μονος λογος να προτιμησει κανεις το nexus ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ σε καποια χαρακτηριστικα που ειναι κατωτερο απο το sgs, ειναι το φλας στην καμερα, αν του ειναι απαραιτητως απαραιτητο. Αυτα οσον αφορα την Samsung σε αυτο το ευρος τιμων. Υπαρχουν εξισου καλα κινητα και απο αλλους κατασκευαστες. Φυσικα ειναι 1-2 ατομα εδω στο ινσομνια που εχουν βαλθει να πεισουν ολους τους υποψηφιους αγοραστες οτι το nexus S συντομα θα πεταξει και στον Αρη και θα ψηνει καφε στους -100C, οποτε καταλαβαινω το γεγονος οτι μερικοι οδηγουνται σε λαθος επιλογες.
shinigami Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Απο παντου προσπαθω να μαζεψω αποψεις,ας πουμε για το optimus ξερω και απο αλλα φορουμ οτι καιει απειρη μπαταρια και δεν θα το ευχαριστιομουν στο maximum,οταν θα πρεπει να το φορτιζω καθε δευτερη μερα :/ αλλα δεν παευει να ειναι ενα απο τα top vfm κινητα! αν δεν βρω το galaxy s στα 250,ή θα παω στο ideos (ή και στο οπτιμους,θα το ψαξω καλυτερα το θεμα της μπαταριας) ευχαριστω ολους παντως που ασχοληθηκατε με το θεμα μου
salonikios_27 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Απο παντου προσπαθω να μαζεψω αποψεις,ας πουμε για το optimus ξερω και απο αλλα φορουμ οτι καιει απειρη μπαταρια και δεν θα το ευχαριστιομουν στο maximum,οταν θα πρεπει να το φορτιζω καθε δευτερη μερα :/ αλλα δεν παευει να ειναι ενα απο τα top vfm κινητα! αν δεν βρω το galaxy s στα 250,ή θα παω στο ideos (ή και στο οπτιμους,θα το ψαξω καλυτερα το θεμα της μπαταριας) ευχαριστω ολους παντως που ασχοληθηκατε με το θεμα μου στα ιδια λεφτα με το optimus υπαρχει πλεον το motorola atrix.φοβερο κινητο κορυφαια ποιοτητα κατασκευης και 1980mah μπαταρια.την μεγαλυτερη αυτονομια απο ολα εχει.δεστο αξιζει στην τιμη που εχει τωρα
humanoid Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 στα ιδια λεφτα με το optimus υπαρχει πλεον το motorola atrix.φοβερο κινητο κορυφαια ποιοτητα κατασκευης και 1980mah μπαταρια.την μεγαλυτερη αυτονομια απο ολα εχει.δεστο αξιζει στην τιμη που εχει τωρα Ναι μόνο που δεν το βρίσκεις στα 300 ευρώ, το όριο που έθεσε δηλαδή ευθύς εξαρχής ο shinigami. Προσωπικά επίσης απορρίπτω τα LG λόγω απαράδεκτης αυτονομίας και αμέτρητων bugs. Για αυτό συζητάμε για το Nexus που είναι μια πιο safe και αξιόπιστη επιλογή. Διαφορετικά μπορείς να αγοράσεις το Huawei X5 Pro και να σου μείνουν και λεφτά στην τσέπη.
salonikios_27 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Να μην καταληγεις ποτε διαβαζοντας τις αποψεις fanboys. Το nexus S ειναι υποδεεστερο και ακριβοτερο απο το φθηνοτερο -λογω προσφορας- galaxy s. Ο μονος λογος να προτιμησει κανεις το nexus ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ σε καποια χαρακτηριστικα που ειναι κατωτερο απο το sgs, ειναι το φλας στην καμερα, αν του ειναι απαραιτητως απαραιτητο. Αυτα οσον αφορα την Samsung σε αυτο το ευρος τιμων. Υπαρχουν εξισου καλα κινητα και απο αλλους κατασκευαστες. Φυσικα ειναι 1-2 ατομα εδω στο ινσομνια που εχουν βαλθει να πεισουν ολους τους υποψηφιους αγοραστες οτι το nexus S συντομα θα πεταξει και στον Αρη και θα ψηνει καφε στους -100C, οποτε καταλαβαινω το γεγονος οτι μερικοι οδηγουνται σε λαθος επιλογες. μπα φιλε κανεις λαθος.οταν η ιδια η samsung ειπε οτι το nexus εναι το κορυφαιο κινητο που εχει βγαλει σαν εταιρια πριν βγαλει το διπυρηνο το galaxy τοτε καποιοι που προσπαθουν να πεισουν οτι το galaxy s ειναι καλυτερο και οτ θα πεταξει στον αρη παραπληροφορουν τον κοσμο.το nexus s απλα παραμενει το καλυτερο και πιο γρηγορο μονοπυρηνο και φυσικα εναι υποδεεστερο απο τα διπυρηνα.απο την στιγμη που υπαρχουν διπυρηνα στα 300 τοτε απλα παιρνεις διπυρηνο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Η πλακα ειναι οτι χρησιμοποιουν και τις ιδιες φρασεις που τους λενε οσοι διαφωνουν. Λεω εγω οτι καποιοι προσπαθουν να δημιουργησουν την εντυπωση οτι το Nexus θα πεταξει στον Αρη. Απανταει ο αλλος οτι υπαρχουν καποιοι που προσπαθουν να δημιουργησουν την εντυπωση οτι το Galaxy S θα πεταξει στον Αρη. Ουτε φαντασια, ουτε τιποτα, μονο αναπραγωγη της ιδιας καραμελας/κασετας... μπα φιλε κανεις λαθος.οταν η ιδια η samsung ειπε οτι το nexus εναι το κορυφαιο κινητο που εχει βγαλει σαν εταιρια πριν βγαλει το διπυρηνο το galaxy τοτε καποιοι που προσπαθουν να πεισουν οτι το galaxy s ειναι καλυτερο και οτ θα πεταξει στον αρη παραπληροφορουν τον κοσμο.το nexus s απλα παραμενει το καλυτερο και πιο γρηγορο μονοπυρηνο και φυσικα εναι υποδεεστερο απο τα διπυρηνα.απο την στιγμη που υπαρχουν διπυρηνα στα 300 τοτε απλα παιρνεις διπυρηνο 1. Λινκ που η samsung λεει οτι το nexus S ειναι το καλυτερο μονοπυρηνο κινητο της please. Oχι οτι θα μου κανει εντυπωση φυσικα, καθως τα τρικ μαρκετινγκ τα ξερουμε: οταν βγαζουμε ενα νεο μοντελο, πρεπει να πουλησει το νεο, αρα το διαφημιζουμε οσο παει. Ειδικα οταν το κοστος κατασκευης του ειναι αρκετα φθηνοτερο (απτου galaxy S) αλλα πουλιεται ακριβοτερα. Βλεπε AMOLED oθονες, βλεπε επεκταση μνημης, βλεπε bluetooth v3.0 που το μεταγενεστερο nexus εχει παλαιοτερη version κλπ. 2. Επιχειρηματολογησε με ΑΠΤΑ επιχειρηματα με FACTS και με γεγονοτα για το ποια σημεια εχει υπεροχη το nexus, ΠΕΡΑ απο το flash στην καμερα. Καντο μια φορα, μονο μια και θα υποκλιθω. Εγω για το galaxy S θα σου πω οτι : Εχει καλυτερη οθονη (AMOLED γαρ). Ραδιοφωνο 720p video recording Υποδοχη για επεκταση μνημης. Δεν νοειται τηλεφωνο κατασκευης 2011 να μην μπορει να παρει παραπανω μνημη απο την εργοστασιακη, ποσο μαλλον οταν αυτο ειναι smartphone. Περιοριζεται αμεσα η λειτουργικοτητα του, η πρακτικοτητα του και η φορητοτητα του. Πχ αν θελω να γραψω βιντεο με το nexus καλυτερα να εχω καμερα, γιατι η μνημη του κινητου ειναι demo, μπορει και να μη με παρει δηλαδη. Ενω με το galaxy χωνω μια καρτα και εχω το κεφαλι μου ησυχο. Συν φυσικα τις πολυ περισσοτερες custom roms που το καθιστουν αδιαφιλονικητο φαβορι ΚΑΙ στην παραμετροποιηση/πειραματισμο/παιχνιδι. Υπαρχει rom ακομα και για τον πιο ιδιοτροπο user, σε αντιθεση με το nexus που εχει πολυ πιο περιορισμενες επιλογες στο θεμα αυτο. Το ΜΟΝΟ που υστερει σε σχεση με το nexus ειναι το flash στην καμερα. Τα υπολοιπα (υπαρχουν και υπολοιπα ?) ειναι απλως αποφθευγματα της φαντασιας καποιων. Αυτα, αν και εχουμε βαρεθει να επαναλαμβανομαστε λογω της παραπληροφορησης που τακτικα επιχειρειται απο τα ιδια 2-3 ατομα εδω και μηνες (απο τοτε που αγορασαν το nexus S και ιδιως απο τοτε που το galaxy S βγηκε σε προσφορα και ειναι ΚΑΙ φθηνοτερο). ΥΓ. Το fanboyσμο εν μερει τον καταλαβαινω. Ερχεται ο iphonakias και σου λεει, ειναι καλυτερο το iphone γιατι ΕΤΣΙ και σου πεταει καποια πραγματα στα οποια τα κριτηρια ειναι υποκειμενικα για τον καθενα (πχ θα σου πει το ios ειναι καλυτερο, δε γινεται εσυ να τον αναγκασεις να προτιμησει το android, ο καθενας με το γουστο του). Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι την επιμονη να πειστουμε οτι κατι που αντικειμενικα και αναμφισβητητα εχει ελειπη χαρακτηριστικα σε σχεση με κατι αλλο, ειναι για καποιο (γενικο, αοριστο, αορατο και αδιευκρινηστο) λογο καλυτερο. Το να παταμε στην ελλειπη ενημερωση αυτων που ψαχνουν πληροφοριες και προσπαθουν να ενημερωθουν, ωστε να τους παραπληροφορησουμε για δικους μας σκοπους, ειναι τουλαχιστον μη δεοντολογικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα