Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που ξερεις οτι το nexus s θα παρει και μετεπειτα αναβαθμισεις? Το nexus one δεν περνει ics

το ξερω.αφου παρει την icecream θα παρει μετεπειτα και οτι βλετιωσεις γεινουν στην icecream.για παραδειγμα πως στην gingerbread πηρε 2.3.4-2.3.5-2.3.6 κατι αντιστοιχο θα γινει και με την icecream.το επομενο νεο λογισμικο μετα την icecream εννοειτε οτι δεν θα το παρει

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

που ξερεις οτι το nexus s θα παρει και μετεπειτα αναβαθμισεις? Το nexus one δεν περνει ics

Γιατί κολλάς στο software;

Η CM ανακοίνωσε πως θα υποστήριξει 60 κινητά με την ICS.

Και την έκδοση 7.0 να πάρει το Nexus S, το hardware που έχει, δεν αλλάζει.

Για αυτό εν συγκρίσει με το Galaxy S είναι υποδεέστερο.

Και το Optimus 2X που έχεις, χθές πήρε την 2.3.

Αυτό δεν σημαίνει πως είναι χειροτερο από Nexus S.

Μακράν καλύτερο είναι στο hardware. Καμία σχέση δηλαδή.

Και μια χαρά θα πάρει την ICS από CM.

Άλλωστε για αυτό υπάρχουν οι custom ROM, γιατί είναι καλύτερες από τις official.

Άσε που ακόμα δεν έχει κλείσει το αν το Galaxy S θα πάρει official,

πάντως μέχρι και τις προάλλες βγήκε άλλη μία 2.3.5 official(JVU) κάτι που δείχνει πως όχι μόνο δεν το έχουν αφήσει,

αλλά έχει τις περισσότερες officials από κάθε άλλο Samsung.

Ίδωμεν, και εδώ....

το ξερω.αφου παρει την icecream θα παρει μετεπειτα και οτι βλετιωσεις γεινουν στην icecream.για παραδειγμα πως στην gingerbread πηρε 2.3.4-2.3.5-2.3.6 κατι αντιστοιχο θα γινει και με την icecream.το επομενο νεο λογισμικο μετα την icecream εννοειτε οτι δεν θα το παρει

Δεν είναι δυνατόν να το ξέρεις εφόσον η Google δεν έχει ανακοινώσει κάτι.

Και δεν δουλεύεις στην Google. exclamation.png

Δημοσ.

το xperia mini/mini pro μ αρεσαν αρκετα απ οτι τα εχω δει απο κοντα... οπως και το ray

Ήμουν με ideos x5.. καλο , γλυκο.. το δαχτυλο στην οθονη ομως δεν πηγαινε νερακι οπως στα ray/mini :/

Και πιο κοντα ειναι η οθονη τους στην επιφανεια... :P

Δημοσ.

Διαβασα αρκετα αρνητικα για το Οptimus 2x οποτε το εβγαλα απο το wish list,παντως ευχαριστω ολους για την ενημερωση.Ειμαι αναμεσα σε ideos x5 pro και nexus s. Eβγαλα και το galaxy S διοτι ειναι τεραστιο :( Για το HTC Nexus One τι γνωμη εχετε? Το ericsson ΝΕΟ φαινεται παρα πολυ καλο απλα σε συγκριση με το IDEOS,εχει γενικα καμερα και ποιοτητα εικονας απειρως καλυτερη αλλα χανει πιστευω στα υπολοιπα.

Δημοσ.

Επεξεργαστη,Ram,ταχυτητα κτλπ. δεν με βλεπω να κλεινω πως ericsson παντως :/ ακυρο το Nexus One,δεν εχει flash gia videos και ραδιοφωνο -.-

Δημοσ.

Επεξεργαστη,Ram,ταχυτητα κτλπ. δεν με βλεπω να κλεινω πως ericsson παντως :/ ακυρο το Nexus One,δεν εχει flash gia videos και ραδιοφωνο -.-

Να σε διαβεβαιώσω πως ούτε σε επεξεργαστή ούτε σε RAM και πιστεύω ούτε σε ταχύτητα χάνει από το X5. Ίσα ίσα είναι και καλύτερο γιατί: έχει καλύτερη κάμερα, έχει sony mobile bravia engine + έξοδο για hdmi. Δεν νομίζω να είναι καλύτερο από το χ5. :rolleyes:

Δημοσ.

Mπραβο ρε σεις,βαλτε μου κιαλλα κινητα για επιλογες ενω προσπαθω με χιλια να τα μειωσω :P ιδιο μεγεθος εχει? μα ρε c (τα πηρα τωρα xD) ολα τα xpiria style,μου φαινονται ιδια τι να παρεις xperia x8,τι να παρεισ x10/mini,τι να παρεις το NEO,τι να παρεις το RAY εσωτερικα ειναι ΙΔΙΑ :o το μεγεθος και οι αναλυσεις αλλαζουν,ειμαι λαθος σαυτο?? /οff Rage ^^

Δημοσ.

Αυτό όμως που σίγουρα δεν είναι ίδιο είναι η αξία μεταπώλησης ενός Sony Ericsson σε σχέση με ένα Huawei ;) Αν είναι όντως ίδια, εγώ θα πήγαινα στο Neo V. Αρκεί να μην έχει κακή εμπειρία χρήσης.

Δημοσ.

Mπραβο ρε σεις,βαλτε μου κιαλλα κινητα για επιλογες ενω προσπαθω με χιλια να τα μειωσω :P ιδιο μεγεθος εχει? μα ρε c (τα πηρα τωρα xD) ολα τα xpiria style,μου φαινονται ιδια τι να παρεις xperia x8,τι να παρεισ x10/mini,τι να παρεις το NEO,τι να παρεις το RAY εσωτερικα ειναι ΙΔΙΑ :o το μεγεθος και οι αναλυσεις αλλαζουν,ειμαι λαθος σαυτο?? /οff Rage ^^

Εγώ απλά προσπαθώ να σε βοηθήσω να διαλέξεις το κινητό που θες... Δεν έχω σκοπό να σε μπερδέψω περισσότερο. Αλλά και γω επειδή είμαι στο ίδιο δίλημμα προτιμώ να πάρω Neo V ή Live with walkman επειδή αυτά είναι σίγουρο ότι θα πάρουν ICS. Για το huawei δεν ξέρω ο χρόνος θα δείξει.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ όσες φορές το έχω δει στα Public μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις: αρκετά smooth, καθαρή οθόνη αλλά τα χρώματα δεν είναι και σαν super amoled :mrgreen: , αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι σε χαμηλό επίπεδο...βέβαια εγώ πάντα στα κινητά μου έχω θήκες άρα δεν θα με πείραζε...επίσης έχει πολύ καλή κάμερα ΑΛΛΑ όχι 8mp σαν το απλό Neo, έχει 5mp αλλά παραμένει εξαιρετική...Ακόμα έχει HDMI που δεν έχουν και πολλά κινητά ειδικά σε τέτοια τιμή...Γενικά αφήνει καλές εντυπώσεις αλλά θα μπορούσε να είχε καλύτερα "πλαστικά"...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ όσες φορές το έχω δει στα Public μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις: αρκετά smooth, καθαρή οθόνη αλλά τα χρώματα δεν είναι και σαν super amoled :mrgreen: , αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι σε χαμηλό επίπεδο...βέβαια εγώ πάντα στα κινητά μου έχω θήκες άρα δεν θα με πείραζε...επίσης έχει πολύ καλή κάμερα ΑΛΛΑ όχι 8mp σαν το απλό Neo, έχει 5mp αλλά παραμένει εξαιρετική...Ακόμα έχει HDMI που δεν έχουν και πολλά κινητά ειδικά σε τέτοια τιμή...Γενικά αφήνει καλές εντυπώσεις αλλά θα μπορούσε να είχε καλύτερα "πλαστικά"...

Το χει και στο public το Neo V? Πόσο το χει εκεί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...