Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Αρχες Δεκεμβρη θα αλλαξω επιτελους το αθανατο 5610 μου και σκεφτομαι να αγορασω το πιο vfm των μεχρι 300 ευρω. Απο τα λιγα που εχω ψαξει απο τα καλυτερα θεωρουνται iDEOS x5 PRO (http://www.skroutz.gr/s/389765/Huawei-Ideos-X5-U8800-Pro.html), Sony Ericsson Live (http://www.skroutz.gr/s/384231/Sony-Ericsson-Live-with-Walkman.html) και Nexus S(http://www.skroutz.gr/s/312690/Samsung-Nexus-S-S-LCD.html). Υπαρχει κανενα αλλο που ξεχασα ή καποιο αλλο για το οποιο θα επρεπε να περιμενω να ερθει ελλαδα?

Ζηταω να ειναι οσο γινεται πιο smooth,αναβαθμισημο (θα ασχοληθω δλδ με ROMs κτλπ),οχι κατι μεγαλυτερο σε μεγεθος απο το ΙDEOS,και οσο γινεται καλη οθωνη με minimum 5mp καμερα.

Τι προτεινεται λοιπον για κινητο αυτην την περιοδο? :)

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο κοιταγα μολις.Αξιζει τα λεφτα του? Δεν εχω βρει πουθενα τι προκειται να ερθει μεχρι τον Δεκεμβριο :/ Παντως τις υψηλοτερες βαθμολογιες απο τους χρηστες σε αυτο το budget το εχει αυτο και το Live! Τοσο καλο ειναι αυτο το ericssonaki?!με δελεαζει βεβαια που εχει πολλα καλουδια για τον ηχο... confused :fear:

Ειναι ευκολο το overclocking στα κινητα?γτ ειδα αυτο (http://smartphonebenchmarks.com/) και μου φανηκε οτι το Νexus S κανει....Παπαδες!!!

Δημοσ.

Εσωτερικα τα Xperia ολα ιδια μου φαινονται,απλα αλλαζει ο εξωτερικος σχεδιασμος και η καμερα :P Δεν ηξερα οτι το Arc ηταν στα 300 ευρω. καλη φαση.Τhanks συνονοματε :P αλλα ειναι και αυτη η ταχυτητα του δυπηρινου της LG στην μεση .. grrr

Δημοσ.

Τι αρνητικα εχει το LG optimus 2x?

Ότι είναι LG... :)

Θα πρότεινα Xperia Mini Pro...

μονοπύρηνο, μαζεμένο,γρήγορο...

Για ROM's κλπ, το νούμερο 1 κινητό είναι το Galaxy S και τώρα πια το Galaxy SII της Samsung.

Και σε άλλα τηλέφωνα έχει την δυνατότητα να περνάς custom ROM's κλπ, αλλά στα 2 προαναφερθέντα έχεις μακράν τις περισσότερες επιλογές.

Me 300€ δεν μπορείς να τα έχεις όλα, εκ των πραγμάτων...

Με 400 κάτι € που έχει το Galaxy S II, μπορείς να τα έχεις όλα.... ;)

Δημοσ.

Τι αρνητικα εχει το LG optimus 2x?

Ορισμένα bugs αλλά κατά βάση την απαράδεκτη αυτονομία. Δεν βγάζει ούτε μισή ημέρα χρήσης. Όσο για τα Sony Ericson που προαναφέρθηκαν είναι ελκυστικές συσκευές αλλά όχι και recommendation phones. Αν θέλεις πάρε απλά το Huawei X5 Pro στα 199 ευρώ μόλις, ενώ αν έχει σκοπό να ανέβεις ντε και σώνει κατηγορία, αγόρασε το Nexus S. Και τα δυο είναι μακράν οι καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία τους.

Δημοσ.

ακομα βρισκω το galaxy S με 250Ε να το τζιμπησω δλδ?? μα ειναι κουμουτσα αυτο το πραγμα -.-

Είναι το πλέον ολοκλωρημένο μονοπύρηνο με την καλύτερη υποστήριξη από xda.

Για διαφορές σε σχέση με το Nexus S, μπορείς να δεις το link της υπογραφής μου.

Αλλιώς πήγαινε σε Xperia Mini Pro όπως προείπα, αφού θεωρείς μεγάλο το Galaxy S.

Δημοσ.

Αν θεωρείτε μεγάλο το galaxy τους τοτε το optimus θα σου φαίνεται τεράστιο.Αρνητικά: Χάλια στοκ ρομ σε 2.2.2.3 έστρωσε εκτός από κάποια προβλήματα με το gps.Μπορεί να υπάρχει screen bleed σε γωνιά.Έχει ακόμα propriety drivers

Δημοσ.

φιλε αν παρεις μονοπυρηνο τοτε nexus s με κλειστα ματια.οτι καλυτερο εχει βγει σε μονοπυρηνο και οτι πιο γρηγορο συν του οτι θα παρει icecream και μετεπειτα αναβαθμισεις.αφου ομως δινεις 300 και δεν εχει προβλημα παρε το optimus 2x που πλεον φοραει gingerbread και θα παρει σιγουρα και icecream.συν του οτι εχει πολυ καλη υποστηριξη απο xda

Δημοσ.

φιλε αν παρεις μονοπυρηνο τοτε nexus s με κλειστα ματια.οτι καλυτερο εχει βγει σε μονοπυρηνο και οτι πιο γρηγορο συν του οτι θα παρει icecream και μετεπειτα αναβαθμισεις.αφου ομως δινεις 300 και δεν εχει προβλημα παρε το optimus 2x που πλεον φοραει gingerbread και θα παρει σιγουρα και icecream.συν του οτι εχει πολυ καλη υποστηριξη απο xda

που ξερεις οτι το nexus s θα παρει και μετεπειτα αναβαθμισεις? Το nexus one δεν περνει ics

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...