Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι η σύζυγος του greekgamer και ζητάω τη βοήθειά σας για τον δικό μου τον υπολογιστή.

Μετά από 5+ χρόνια χρήσης η παλιά μου 17" tft lg μας άφησε χρόνους. Άρχισε να αναβοσβήνει - φλασάρει και δεν σταματάει. (πάντα ήθελε κανένα μισάωρο ώσπου να στρώσει αλλά τώρα...)

Θα μου πειτε τι περίμενα μετά από 5+ χρόνια και δίκιο θα έχετε. Να' μαστε λοιπόν σε αναζήτηση νέας οθόνης. Βλέπω ότι όλοι προτείνετε 24+" και δεν ξέρω αν μπείτε στο κόπο να ασχοληθείτε με μια μικρότερη. Πάντως θα ήθελα τη γνώμη σας.

Σε αυτό τον υπολογιστή σερφάρουμε,δουλεύω office και ερασιτεχνική επεξεργασίας εικόνας και τα παιδιά παίζουν και κανένα παιχνιδάκι ή βλέπουν και καμία ταινια hd. Δεν θα ήθελα μεγαλύτερο χρόνο απόκρισης από 5ms. Σερφάροντας λοπόν ψιλοκατάληξα σε αυτές. Τις γνωρίζει κανείς.

Samsung S20A300N LED Monitor 20'' ή Samsung SM-B2030HD LCD TV-Monitor 20'' (η ύπαρξη της tv υποβαθμίζει την ποιότητα ως οθόνη ή όχι) 'η Samsung S22A300N LED Monitor 21,5'' ή Samsung S22A350H LED Monitor 21,5''

(Από 17" μήπως πονέσει ο σβέρκος μου να δουλεύω σε 21,5"; - ερώτηση ξανθιάς)

Μήπως ως γνώστες του αντικειμένου οθόνη θα μπορούσατε να μου κάνετε καμιά άλλη πρόταση όχι πάνω από 200ευρουλάκια (διότι οι εποχές είναι δύσκολες)

Ευχαριστώ

greekgamer's wife

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...