_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Κάτι τέτοιο θα κάνει δουλειά ή είναι ψεύτικο? Δεν βλέπεις ότι θέλει 12 βολτ?
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ειδα σημερα στο πρακτικερ blower (noname ή τουλαχιστον οχι κατι γνωστο) 500watt 17ευρω. αν θες πηγαινε μια βολτα.
Padaz Bloody Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Καλή η λύση του blower (έχω δοκιμάσει με ένα ενός φίλου μου και τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά) αλλά το πρόβλημα είναι ότι, συνήθως, είναι πολύ ισχυρά, με αποτέλεσμα να φοβάσαι να πλησιάσεις στα εξαρτήματα του Η/Υ. Εάν υπήρχε ένας ρεοστάτης, όπως στα τρυπάνια, θα ήταν ιδανικό. Από την άλλη, η λύση του DataVac έχει το μειονέκτημα ότι θα είναι σε 110V και, εκτός των άλλων (μεταφορικά κλπ), χρειάζεται και μετασχηματιστής για Ελλάδα. Αυτό με το μετασχηματιστή δεν το ήξερα, ευτυχώς γιατί θα έκανα βλακεία και θα το αγόραζα. Είναι ακριβώς το ίδιο με το NUAIR που έχω και αρχίζω να υποψιάζομαι ότι και τα δύο κατασκευάζονται στην Κίνα. Πάντως η τιμή του είναι αρκετά δελεαστική σε σχέση με το NUAIR που έχει retail 130 αν θυμάμαι καλά. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Τελικά λέω να το παραγγείλω. Πάντως μέχρι στιγμής φαίνεται η καλύτερη περίπτωση. Εξαρτήματα λάστιχα ρυθμίσεις τρέλα με κορδέλα!!!!!!!!!!!!!! :D Και σε πολύ ωραία τιμούλα ανάλογα σε σύγκριση με τις δυνατότητές του έτσι? Για να δούμε έχει να προτείνει κανένας άλλος κάτι σε αυτό το στυλ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα