Thanos1972 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Τα εχουμε δει ολα αυτα που λες τα benches και το ξερουμε ολοι οτι ειναι καλυτερος ο ιντελ.δεν διαφωνουμε σε αυτο.αλλα μην τα ισσοπεδωνουμε και ολα.δηλαδη σε ποιο παιχνιδι θα τον καλυψει ο 2500Κ και οχι ο 960Τ?και στο κατω κατω δεν παιζει ρολο η τιμη που παμε σχεδον σε διπλασια. Οσο για εμενα,ναι με το κλοκαρισμα που εφαγε τον περασε τον 920.θα μου πεις,ας κλοκαρει και καποιος τον 920 που εχει.δεν διαφωνω.αλλα ασε με εμενα,δεν ειμαι εγω το αντιπροσωπευτικο δειγμα αλλα μπηκα προσωπικα μπροστα γιατι με τις επιδοσεις 5/10 που εχω με τα λεγομενα σου δεν μπορω να παιξω τιποτα.και το περιεργο ειναι οτι ως τωρα τα παιζω ολα full στα 3.7ghz ετσι οπως ειμαι.
Mallibu Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δεν είπα οτι δεν θα τον καλύψει,αλλα το παιδί ζητάει γνώμες για καινούριο μηχάνημα. Μην κολάς στα νούμερα,βάζω 5/10 στον Phenom όχι για να δειξω οτι είναι ανεπαρκης στα παιχνίδια,αλλα για να έχουμε μέτρο σύγκρισης...αν του βάζαμε 8/10,στον ι7 3960 τι θα βάζαμε δηλαδή 15/10? Για να τελειώνουμε προς topic starter,εφ'οσον αγοράζεις νεο μηχάνημα πας προς Sandy bridge γιατί θα σε καλύψει αρκετά παραπάνω σε βάθος χρόνου.
xlomo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Έκανα σήμερα την παραγγελία αλλά επειδή δεν υπήρχε σε stock η 560τι hawk ανέβασα λίγο budget και πήρα την palit 570 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GTX-570-PCI-Express-GDDR5-1280MB-NE5X5700F09DA.htm Τι λέει η Palit σαν εταιρεία ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα