Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πληρεστατη η απο πανω συνθεση...με το DVD παει στα 860 βεβαια.Αλλα αν εχεις αξιοπρεπες μηχανικο σκληρο δισκο, τοτε βγαζεις τον seagate και πεφτει κατω απο 800!κομπλε...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμένα μου αρέσει αλλά υπάρχουν 2 προβλήματα, θέλω συναρμολόγηση στο κατάστημα (ναι ξέρω είμαι απαράδεχτος) και κάρτα nvidia. Και επειδή την έχω πατήσει θέλω ενιαία εγγύηση για όλη τη σύνθεση, καταλαβαίνετε γιατί τραβιέμαι με το πλαίσιο ?

Δημοσ.

γιατι θες αποκλειστικα nvidia?θα αναιβει αρκετα το κοστος για να βαλεις μια αντιστιχη επιδοσεων σε nvidia...

ακομα ενιαια εγγυηση δεν υπαρχει..οτι χαλασει το καλυβει η εταιρια του κομματιου που χαλασε και οχι το πλαισιο.

Δημοσ.

Μια που φτιάχνεις τώρα σύστημα μην πάρεις CPU επιδόσεων 2007 aka phenom. Πας καρφωτός στον i5 που σου προτείνανε και για κάρτα την φτηνότερη 6950 ή gtx 560 ti που θα βρεις.. Αυτό είναι το καλύτερο vfm την τωρινή περίοδο και για να έχεις ισορροπημένο σύστημα.

Δημοσ.

Εμμμμ εγω δηλαδη εχω μεινει πισω στις επιδοσεις ε?ειμαι στο 2007.επισης τρωω μπουκαλακι απο τον επεξεργαστη.

Το καλυτερο vfm ειναι ο 960Τ που να παιζει να ξεκλειδωσει(υπαρχουν πολλες πιθανοτητες) και η 6950 που παιζει να ξεκλειδωσει(χλωμο πλεον).

Δημοσ.

Εμμμμ εγω δηλαδη εχω μεινει πισω στις επιδοσεις ε?ειμαι στο 2007.επισης τρωω μπουκαλακι απο τον επεξεργαστη.

Το καλυτερο vfm ειναι ο 960Τ που να παιζει να ξεκλειδωσει(υπαρχουν πολλες πιθανοτητες) και η 6950 που παιζει να ξεκλειδωσει(χλωμο πλεον).

Αμ εμένα που με βάζεις; :P

Δημοσ.

Α ναι,εισαι και εσυ με τις 2 6950 που εγιναν 6970.χμμμ εσενα δεν σε βαζω στο ιδιο καλουπι γιατι εχεις 6πυρηνο και εχεις και σκορπιους για αυτοκολλητα που δινουν 10 mhz το καθενα.

Δημοσ.

εχουμε κ λεμε! αφου το θες για παιχνιδια και οι σκληροι τωρα ειναι στο θεο για να μν πω τπτ χειροτερο :D

Νο 1 http://prntscr.com/41yfa

Νο 2 http://prntscr.com/41yh1 και καθαρισες ;) βολεψου με τον παλιο σου λιγο καιρο και μετα παρε οταν ξαναπεσουν στα 50$ το 1tb του spinpoint! :D

Δημοσ.

Έχεις καλύτερες επιδόσεις απο τον ι7 920 που κυκλοφόρησε 2008 και δεν το ξέρουμε?

Δημοσ.

Μια που φτιάχνεις τώρα σύστημα μην πάρεις CPU επιδόσεων 2007 aka phenom. Πας καρφωτός στον i5 που σου προτείνανε και για κάρτα την φτηνότερη 6950 ή gtx 560 ti που θα βρεις.. Αυτό είναι το καλύτερο vfm την τωρινή περίοδο και για να έχεις ισορροπημένο σύστημα.

Δεν έχει επιδόσεις 2007 .Γιατί νομίζεις ότι εαν θα πάρει τον i5 θα δει καμιά διάφορα στα παιχνίδια η στην καθημερινή χρήση ;

Μην λεμέ οτι θέλουμε εδω ακόμη έχω σύστημα με core 2 duo e8500 και μια 9800gt και παίζω αξιοπρεπέστατα όλα τα παιχνίδια σε 1620x1050 ανάλυση

Δημοσ.

2 sites σχετικά με το πόσο υπάρχουν διαφορες σε παιχνίδια ή οχι:

Link

Link

Και έχω αρκετά ακόμα αν έχεις όρεξη για διάβασμα

Ανάλογα το παιχνίδι,κάποιες φορές η διαφορά ειναι μηδαμινή (GPU bound games) κάποιες αρκετή. Ίδιες επιδόσεις All-around δεν έχουν ότι και να λέμε.

Δημοσ.

Έχεις καλύτερες επιδόσεις απο τον ι7 920 που κυκλοφόρησε 2008 και δεν το ξέρουμε?

Α,δεν ξερω,εσυ θα μου πεις αλλα για 84 euros επεξεργαστης καλα ειμαι....

Σου εχω και εγω μερικα Link Link 2

Εσυ τι θα προτεινες στο παλικαρι απο την στιγμη που τον θελει για παιχνιδια σε αυτα τα λεφτα?Βγαλε μια συνθεση με τον 2500Κ μεσα σε παρακαλω.

Δημοσ.

200 euro για επεξεργαστή δεν είναι πολλά, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως είναι το πιο σπάνια αναβαθμίσιμο κομμάτι.

Δημοσ.

200 euro για επεξεργαστή δεν είναι πολλά, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως είναι το πιο σπάνια αναβαθμίσιμο κομμάτι.

Μα,να μου πεις για τροφοδοτικο η οθονη η κουτι να το καταλαβω,αλλα ο επεξεργαστης?κατα μια εννοια,ναι δεν εχεις αδικο.τεσπα.

Ας το θεσουμε αλλιως τοτε για τον υπολογιστη σε αυτη την περιπτωση.

960Τ και ας πουμε μια περιπτωση να ξεκλειδωσει (μπορει και οχι) και ssd η 2500Κ χωρις ssd?στα ιδια λεφτα ειναι.δεν προτεινω προσωπικα να ριξει παραπανω λεφτα σε καρτα γραφικων γιατι και η 6950 ειναι πολυ καλη.δεν αξιζει η διαφορα στην τιμη με μια 6970-570.

Δημοσ.

Α,δεν ξερω,εσυ θα μου πεις αλλα για 84 euros επεξεργαστης καλα ειμαι....

Σου εχω και εγω μερικα Link Link 2

Εσυ τι θα προτεινες στο παλικαρι απο την στιγμη που τον θελει για παιχνιδια σε αυτα τα λεφτα?Βγαλε μια συνθεση με τον 2500Κ μεσα σε παρακαλω.

Μιλάμε για επιδόσεις και μου λες για τα λεφτά που έδωσες. Προφανώς για 84 ευρώ μια χαρά είσαι,σαν τον ι7 920 που βγήκε 2008 δεν είσαι όμως,από επιδόσεις, όπως και να το πάρουμε. Εξού και ο χαρακτηρισμός "επιδόσεις 2007" με τον οποίο και διαφώνησες.

Τα links που μου δίνεις δεν μου λένε τίποτα καθώς για κάθε 2 games που μου δείχνεις να μην έχουν διαφορά θα σου δίνω άλλα 2 που δείχνει πως έχουν,το οποίο επιβεβαιώνει αυτό που λεω παραπάνω: Σε gpu-bound games δεν έχει διαφορά,σε cpu-bound έχει..και αν αμφιβάλεις ψάξε μερικά benchmarks απο Civ 5,Shogun 2,Bad Company 2,WoW,Starcraft 2,DoW.

Οπότε εγώ απλά πρότεινα αντί να πάρει (με άριστα το 10) μια Cpu 5/10 & VGA 9/10 να πάρει τον ι5 με την 6950 (που το προτείνανε σε παραπάνω σύνθεση) δηλαδή Cpu 8/10 & VGA 8/10 για να έχει πιο ισορροπημένο και future proof σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...