Budweiser Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Πρίν μία ώρα περίπου πήγαμε με ένα φίλο και πήραμε φαγητό(ο θεός να το κάνει) απο τα Mac. Γυρίσαμε να φάμε και όταν άνοιξε το cheeseburger του ο φίλος μου μύρισε κάτι άσχημο. Με λίγο ψάξιμο παρατήρησε ένα μαυρο-καφέ πράμα, απο τη μέσα μεριά του περιτυλίγματος, το οποίο μύριζε σαν κουράδι και το burger είχε ποτίσει και σε χρώμα και σε μυρωδιά. Υποπτευόμαστε οτι είναι ποντικοκούραδο.. Τι μπορούμε να κάνουμε??
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Πρίν μία ώρα περίπου πήγαμε με ένα φίλο και πήραμε φαγητό(ο θεός να το κάνει) απο τα Mac. Γυρίσαμε να φάμε και όταν άνοιξε το cheeseburger του ο φίλος μου μύρισε κάτι άσχημο. Με λίγο ψάξιμο παρατήρησε ένα μαυρο-καφέ πράμα, απο τη μέσα μεριά του περιτυλίγματος, το οποίο μύριζε σαν κουράδι και το burger είχε ποτίσει και σε χρώμα και σε μυρωδιά. Υποπτευόμαστε οτι είναι ποντικοκούραδο.. Τι μπορούμε να κάνουμε?? Επανάσταση! Ο ΓΑΠ φταίει...
hurin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μόνο goodys φίλε μου, για να γλυτώνεις τις κακοτοπιές! IBL...
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Έλεος, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι καταγγελίες παντού. Εγώ έχω να πάω πολλαα χρόνια σε mcdonalt, την τελευταία φορά κάπου το 1996-97 είχα πάει σε ένα που ήταν στο σύνταγμα και μιλάμε ήταν χάλια τα φαγητά, καθώς και τα τραπέζια και ο δίσκος βρώμικα με υπολλείματα φαγητών από άλλους.... μόνο το μιλσεϊκ μάρεσε εκεί. Συμφωνώ με αυτό που είπε ο hurin
Budweiser Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κερδίζω κάτι αν κάνω κατεγγελίες? Επειδή δεν έχω διάθεση για τρεξίματα άσκοπα..
JERONIMO888 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 δεν μου εχει τυχει ποτε αλλα θα σου πω μερικες ιδεες που μου ηρθαν, μπορεις να το γυρισεις εκει που το πηρες και να το δειξεις στον υπευθυνο λογικα θα σε αποζημιωσει, αν δεν τοτε του λες οτι θα προχωρησεις σε καταγγελια η θα το δημοσιοποιησεις σε εφημεριδες/καναλια. Να το στειλεις σε μικροβιολογικο να εχεις και εγγραφα οτι οντως ειναι σκατα και μετα σε καταγγελια, παρε τηλεφωνο στην γραματεια καταναλωτη και ρωτα τι πρεπει να κανεις.
status Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Τα mcdonalds σε έχουν χεσμένο; Αλλά σοβαρά, καταγγελία.
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ε οκ τότε μην κάνετε τίποτα. Στο είπα επειδή ρώτησες στο ποστ "τι μπορούμε να κάνουμε??" Κάτι άλλο που σκέφτομε είναι απλά να αναφέρεις το περιστατικό στην μητρική εταιρία γιατί αν τους το πείς εδώ ένα συγνώμη θα πούν και τέλος.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 καταγγελία φίλε και χημείο οι όπως είπαν άλλοι. Πάντως δεν καταλαβαίνω πώς βρέθηκε φρέσκο ποντικοκούραδο στο χάμπουργκερ. Τα μπιφτέκια τα ψήνουν εκείνη την ώρα, δε νομίζω να τριγυρνάνε αρουραίοι πάνω στην ψησταριά. Ίσως στα ψωμάκια; αλλά κι αυτά τα βλέπει ο υπάλληλος...χμ Πάντως μπορεί να 'ναι απλά η νέα γεύση που λανσάρουν τα Μακντόναλτς!
sistah Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δεν ειναι χασιμο χρονου να κανεις καταγγελια, εφ´οσον εχει περασει απο χημειο και τα σχετικα. Τι θα πει τι θα κερδισεις, τι θελεις, δωρο απο happy meal ή κανα ipad? Ειναι θεμα αρχης και ενημερωσης προς τους μελλοντικους καταναλωτες. Οσο αναφορα τα goody's, τι παει να πει, οτι επειδη ειναι ελληνικα ειναι και πιο καθαρα? Μην τρελαθουμε, αμα εχεις φιλους που εχουν δουλεψει σε φαστ φουνταδικα απο αλυσιδες εως το τοπικο της γειτονιας, θα ακουσεις τα χειροτερα. Το αυτο. Παρα ταυτα τρωω απο αυτα. Δεν ειμαι καμια vegan.
star12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 αν και δεν ηθελα να το αναφερω και αν παντα τα γκουντις ηταν τα αγαπημενα μου,αλλα θα το κανω αυτη τη φορα μου χε τυχει περιστατικο, ηταν χριστουγεννα του 2005 και πηγα και εφαγα σε κατι γκουντις δεν θα αναφερω ποια εδω θεσσαλονικη που μενω.Και προφανως μας εδωσαν μπαγιατικα η δεν ξερω τι με αποτελεσμα εγω και το αλλο ατομο να παθουμε μια μικρη τροφικη δηλητιριαση..Ευτηχως δεν ειχαμ ε νοσοκομεια και τετια αλλα δυστηχως μιας και θα φευγα εκτος ελλαδας την επομενη μερα δεν κατεφυγα σε νομικα θεματα για αυτο που συνεβη.Και αυτο γιατι και παντου σε μπεργκεραδικα μπορουν να στο κανουν αυτο.Αρα Ναι πρεπει να κινηθεις για αυτο που εγινε. και σε αμερικη σhνηβσαν χεροτερα σε μεγαλα φαγαδικα και αποζημιωθηκαν στο τελος οι πελατες αρα....
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 αν και δεν ηθελα να το αναφερω και αν παντα τα γκουντις ηταν τα αγαπημενα μου,αλλα θα το κανω αυτη τη φορα μου χε τυχει περιστατικο, ηταν χριστουγεννα του 2005 και πηγα και εφαγα σε κατι γκουντις δεν θα αναφερω ποια εδω θεσσαλονικη που μενω.Και προφανως μας εδωσαν μπαγιατικα η δεν ξερω τι με αποτελεσμα εγω και το αλλο ατομο να παθουμε μια μικρη τροφικη δηλητιριαση..Ευτηχως δεν ειχαμ ε νοσοκομεια και τετια αλλα δυστηχως μιας και θα φευγα εκτος ελλαδας την επομενη μερα δεν κατεφυγα σε νομικα θεματα για αυτο που συνεβη.Και αυτο γιατι και παντου σε μπεργκεραδικα μπορουν να στο κανουν αυτο.Αρα Ναι πρεπει να κινηθεις για αυτο που εγινε. και σε αμερικη σhνηβσαν χεροτερα σε μεγαλα φαγαδικα και αποζημιωθηκαν στο τελος οι πελατες αρα.... Μετα απο ποση ωρα το επαθες?
sintalkas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ρε φίλε σε ποιο μακντοναλτς συνέβη το περιστατικό?
star12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μετα απο ποση ωρα το επαθες? ειχα παει στο νετ καφε μετα τα γκουντις και ενιωθα παραξενα και μετα στο σπιτι χειροτερεψε η κατασταση αλλα ευτηχως ξεπεραστηκε την αλλη μερα αν και το αλλο ατομο ψιλολυποθημισε αρα ηταν τα γκουντις που φαγαμε...για αυτο το λεω και στο φιλο σε θεματα υγειηνης ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις