Προς το περιεχόμενο

Problima sto X-MEN 2 gia pc!

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw enan 500ari epeksergasti me Geforce2 Ti,me 196mb mnhmh kai karta hxou SB Live!Enw to paixnidi paizei xwris problimata(ektos apo kapoia kollimatakia logw xalhlou systhmatos) mou bgazei problima sta binteakia!O hxos kanei polles pauseis kai h eikona kollaei!!!

Kati diabasa sto Readme oti kai kala na bebaiwthoume oti exoume katebasei kai egkatastisei tous teleytaious drivers tis kartas hxou pou na ypostirizei tis dynatotites tou DX9!!!Omws exei bgei update tis live??Exw ta Windows Millenium!

Δημοσ.

Ayto lew!Den exw prolabei na paiksw poly.Elaxista!Pantws fenete poly kalo!O filos mou pou to edwse kai exei paiksei mpolikes wres exei pwrwthei!Omws den mporw na katalabw giati trwei tetoia kollimata!Thelw na dw an exei parousiastei kai se allous ayto to problima!Ftaine oi drivers tis kartas hxou?An nai yparxoun kainourioi pou na yposthrizoun DX9???Kamia allh lysh?

Δημοσ.

Τα video μαλλον κολλανε λογω χαμηλου συστηματος .

Αν εισαι ενταξει απο Drivers και directx τοτε ειναι το πιο πιθανο ...

Δημοσ.

An ftaiei to systhma tote thn ekatsa!An kai den mou fenete logiko re gamwto!!!Na kollane ta binteo kai na mhn kollaei to paixnidi???

Gia to format...den tha to elega giati den me symferei kiolas!Toulaxiston oxi ayth thn stigmh!Ta Win Me den to nomizw na ftaine giati ta exw edw kai 1,5 xrono(!!!!!!!!!!!!!) xwris na mou exoun dhmiourghsei problimata kai problimata se alla paixnidia den mou exei kanei!

Entwmetaksy to gelio einai oti otan ta prwtoebala ta Win Me meta apo ligo kairo ta ebgala giati mou eixan spasei ta neyra!

Pio meta pou ta ksanaebala(to ekana gia na kanw ligotera pragmata egkatastash argotera giati bariomoun!!) den mou exoun proksenhsei problima parolo pou sto pc exw sxedon ta panta apo perifereiaka(yperithres,web cam, scsi scanner,printer,cd-rw,dvd,tv-tuner k.a.)!Exw spasei rekor xwris format!!

Δημοσ.

paidia kai egw exw ena provlhma enw exw kanei install to game kai mpainei kanonika prin mou vgalei ta option tou paixnidiou kai enw deixnei ton Wolverine me petaei eksw sthn epifaneia ergaseias tio na ftaei?

exw p4 1,7 kai Geforce 3 exw kanei intall kai to direct9 alla me petaei synexeia eksw?

Δημοσ.

Xexe!!!Oute egw to pisteyw pws einai dynaton na mhn exw problimata meta apo 1,5 xrono,me toses syskeyes epanw,me synexeis install/uninstall drivers kai programamtwn/paixnidiwn, xwris defragment xwris tipota!

Ftou ftou mhn to matiaksw!!!

Δημοσ.

afto to paixnidi mou exei spasei ta nevra kollaei synexws ti na kanw?

kollaei sta video kollaei sth mesh tou paixnidiou ktlp exw valei d9 drivers gia thn karta alla pali kollaei.

to pc mou einai P4 sta 1,7 me karta grafikwn Geforce 3 kai karta hxou sBlive5,1 ti prepei na kanw gia na mhn exw provlhma?

Δημοσ.

Akribws ta idia problimata exw ki egw!!!!Ara den ftaiei to xamhlo systhma pou exw!Outosiallos to binteo einai aparadekto na mhn paizoun kala kai na kollane!N amou egate to paixnidi na kollaei......nai!Alla oxi kai ta binteo!Kamia idea kaneis?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...