Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο, κάποιους απο τους εξωτερικούς σκληρους που συνδέω μου τους εμφανιζει μαζι με τους σταθερους.

Τι φταιει και πως μπορω να τους κανω να φαινονται στους αφαιρουμενους??

Δημοσ.

Από όσο γνωρίζω και από τους δικούς μου εξωτερικούς δεν γίνεται αυτό το πράγμα έτσι θα στους εμφανίζει. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας απαντήσει.

Δημοσ.

Μήπως ο εξωτερικός είχε κάποιο προγραμματάκι όταν τον αγόρασες μέσα ή ήταν formatismenos σε τέτοιο στυλ ώστε να φαίνεται σαν εξωτερικός?

Εμένα ο δικός μου σαν κανονικός δίσκος φαίνεται όταν τον βάζω.

Δημοσ.

Μήπως ο εξωτερικός είχε κάποιο προγραμματάκι όταν τον αγόρασες μέσα ή ήταν formatismenos σε τέτοιο στυλ ώστε να φαίνεται σαν εξωτερικός?

Εμένα ο δικός μου σαν κανονικός δίσκος φαίνεται όταν τον βάζω.

Δεν εχει προγραμμα.Αυτο ειναι το θεμα μου.Οτι θελω να εμφανιζεται σαν εξωτερικος!

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα , καινούργιος στο forum , πρώτο μου μήνυμα , ελπίζω και γω να βοηθήσω με τις λίγες εμπειρικές γνώσεις που έχω πάνω στα pc

Στο θέμα τώρα ,

Ενοείς στο > ο υπολογιστής μου > μονάδες σκληρών δίσκων ; εκεί στους εμφανίζει ; Και εσύ θέλεις να εμφανίζονται στην απο κάτω λίστα που εμφανίζονται τα φλασάκια ; η θέλεις να κάνεις προσθαφαίρεση του δίσκου ;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα , καινούργιος στο forum , πρώτο μου μήνυμα , ελπίζω και γω να βοηθήσω με τις λίγες εμπειρικές γνώσεις που έχω πάνω στα pc

Στο θέμα τώρα ,

Ενοείς στο > ο υπολογιστής μου > μονάδες σκληρών δίσκων ; εκεί στους εμφανίζει ; Και εσύ θέλεις να εμφανίζονται στην απο κάτω λίστα που εμφανίζονται τα φλασάκια ; η θέλεις να κάνεις προσθαφαίρεση του δίσκου ;

Ναι θελω να τους εμφανιζει στα φλασακια

Οι σκληροι ειναι usb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...