sb01053 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Για κάποιο λόγο, κάποιους απο τους εξωτερικούς σκληρους που συνδέω μου τους εμφανιζει μαζι με τους σταθερους. Τι φταιει και πως μπορω να τους κανω να φαινονται στους αφαιρουμενους??
Dibasic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Από όσο γνωρίζω και από τους δικούς μου εξωτερικούς δεν γίνεται αυτό το πράγμα έτσι θα στους εμφανίζει. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας απαντήσει.
Xvipes Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μήπως ο εξωτερικός είχε κάποιο προγραμματάκι όταν τον αγόρασες μέσα ή ήταν formatismenos σε τέτοιο στυλ ώστε να φαίνεται σαν εξωτερικός? Εμένα ο δικός μου σαν κανονικός δίσκος φαίνεται όταν τον βάζω.
sb01053 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μήπως ο εξωτερικός είχε κάποιο προγραμματάκι όταν τον αγόρασες μέσα ή ήταν formatismenos σε τέτοιο στυλ ώστε να φαίνεται σαν εξωτερικός? Εμένα ο δικός μου σαν κανονικός δίσκος φαίνεται όταν τον βάζω. Δεν εχει προγραμμα.Αυτο ειναι το θεμα μου.Οτι θελω να εμφανιζεται σαν εξωτερικος!
cuprakatos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα , καινούργιος στο forum , πρώτο μου μήνυμα , ελπίζω και γω να βοηθήσω με τις λίγες εμπειρικές γνώσεις που έχω πάνω στα pc Στο θέμα τώρα , Ενοείς στο > ο υπολογιστής μου > μονάδες σκληρών δίσκων ; εκεί στους εμφανίζει ; Και εσύ θέλεις να εμφανίζονται στην απο κάτω λίστα που εμφανίζονται τα φλασάκια ; η θέλεις να κάνεις προσθαφαίρεση του δίσκου ;
mchls Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Τι συνδεση εχουν οι εξωτερικοι, που εμφανιζονται στην θεση των εσωτερικων ; ; ;
sb01053 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα , καινούργιος στο forum , πρώτο μου μήνυμα , ελπίζω και γω να βοηθήσω με τις λίγες εμπειρικές γνώσεις που έχω πάνω στα pc Στο θέμα τώρα , Ενοείς στο > ο υπολογιστής μου > μονάδες σκληρών δίσκων ; εκεί στους εμφανίζει ; Και εσύ θέλεις να εμφανίζονται στην απο κάτω λίστα που εμφανίζονται τα φλασάκια ; η θέλεις να κάνεις προσθαφαίρεση του δίσκου ; Ναι θελω να τους εμφανιζει στα φλασακια Οι σκληροι ειναι usb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα