jmallen3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Oπως καταλαβαινεται ενα acer 5750g καινουριο ενω ηταν μεσα στην τσαντα του επεσε απο τον ωμο της κοπελας μου αφου σχίστηκε το λουρακι του ωμου και η δεξια πλευρα του εγινε λιγο για τα μπαζα αν και η οθονη δεν επαθε τιποτα τα πλαστικα της οπως στην γωνια την ακουσαν για τα καλα και στραβωσαν! παρακατω μπορειτε να δειτε φωτογραφιες. Θελω την αμεση βοηθεια σας για το αν μπορουν να αλλαχτουν αυτα τα πλαστικα (ειναι το πλαισιο γυρω απο την οθονη) αν ειναι ευκολο να τα αλλαξω μονος μου και γενικα αν μπορει να επιδιορθωθει η ζημια και να φενεται σαν καινουριο οπως πριν. Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link
TheAccountant Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Το να βρεις ανταλλακτικό... μάλλον μέσω ebay... και δεν θα είναι εύκολο, γιατί θες το case της οθόνης. H αλλαγή γίνεται αλλά θα πρέπει να λύσεις όλο το φορητό... και θες έναν καλό οδηγό γι αυτό. Θα είναι μπερδεψοδουλειά σίγουρα. Γνώμη μου, ξεστραβώνεις το πλαστικό, ξαναβιδώνεις το bezel (αν δεν έχουν καταστραφεί τα πλαστικά τελείως) και με μια κυανοακριλική κόλλα κάνεις κολλήσεις σε μερικά σημεία για να σφραγίσει σωστά και τέλος.
jmallen3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 τα bezel τι ειναι?? το πλαστικο οπως το ειδα εχει στραβωσει αρκετα στο πανω μερος και μου φενται δυσκολο να ισιωσει...αλλο ππυ σκεφτηκα ειναι μηπως παω και κόψω ενα πλαστικο κομματι στις διαστασεις που λειπουν και το κολλησω με την κολλα που θες απο πανω για να μην μπαινει υγρασια κλπ... αλλα κανα ανταλλακτικο δεν μπορουμε να βρουμε πουθενα για να μην κανουμε πατεντες μιας και το θελει να ειναι οπως πριν παλι? η acer υπαρχει περιπτωση να το φτιαχνει??
jmallen3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 βρηκα αυτο http://www.laptoprepairparts.com/html/details.asp?ref=2017&category=case αλλα λεει οτι ειναι για αλλα μοντελα acer και οχι για το δικο μου, αλλα πλαστικο ειναι δεν θα κανει?? μπορει κανεις να βοηθησει/επιβεβαιωσει?
gazp Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμασε και σ αυτο το site: www.laptopkings.gr .Επισης αν παρεις τηλεφωνο την υποστηριξη της Acer στην Ελλαδα μπορει να εχουν τα ανταλλακτικα που θελεις. edit: offtopic, αλλα τωρα που ειδα τις φωτο παρατηρησα οτι εχουμε το ιδιο keyboard στο desktop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα