Gennaios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 εχω 2mbps ιντερνετ και εδω και τρεις εβδομαδες εχω πολυ αργο ιντερνετ και δεν κατεβαζω πανω απο 15kb/S σε αρχεια μορφης torrent ενω οταν κατεβαζω απο σερβερ κατεβαζω με 200kb/S οποτε δεν ειναι θεμα συνδεσης επισης αργει παρα πολυ να ανοιξει καποια σελιδα τι να κανω φανταζεστε πιο μπορει να ειναι το προβλημα?
Sarandis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Για αρχή μείωσε τα max connections απο torrent και δες αν έχεις κάνει port-forward. Οι σελίδες αργούν όταν κατεβάζεις; Δοκίμασε να κατεβάσεις λίγο και το mtu μέσα απο το router.
Gennaios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 χρησιμοποιουν δυο υπολογιστες αλλα ο αλλος υπολογιστης την ωρα που ειχα αργο ιντερνετ τον ειχα απενεργοποιησει δεν υπαρχει θεμα δηλαδη αυτο εμφανιστηκε τις τελευταιερ εβδομαδες και εχω ενσυρματη συνδεση 100mbit!επισης στο τορρεντ τα εχω δοκιμασει ολα μπορει να κατεβαζω με 150kb/s για 20 δευτερολεπτα και την υπολοιπη ημερα πανω απο 10 20 δεν περναει και κατεβαζω τορρεντ με 12000 σιντσ
SPANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε να κατεβάσεις αυτο εδώ το αρχείο και πες μας με πόσο κατεβάζεις
Gennaios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 με 200kb/s το θεμα μου ειναι οτι οι ταχυτιτες δεν ειναι σταθερες ειδικα στα torrents
SPANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μείωσε τα connections οπως σου ειπε πάνω ο sarandis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα