cicano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) hosting webfaction είναι η δική μου πρόταση. Ταχύτατο, σέρβις στο 15 λεπτο και απόλυτοι επαγγελματίες. Αν θες φτηνό Hosting για 4ευρώ το μήνα στείλε pm Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2011 από paredwse αφαίρεση referral
fouros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 hosting webfaction είναι η δική μου πρόταση. Ταχύτατο, σέρβις στο 15 λεπτο και απόλυτοι επαγγελματίες. Αν θες φτηνό Hosting για 4ευρώ το μήνα στείλε pm Αμα δεν είχες το affiliate link ίσως την κοίταζα την πρόταση σου.
andreasl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Εξαρτάται από το επίπεδο γνώσεων που έχεις. Αν ξέρεις καλά από design τότε θα έλεγα να κάνεις μία προσπάθεια και μετά μέσω κάποιου css framework (960.gs, blueprintcss.org) να το κόψεις. Αλλά όπως είπα εξαρτάται από το επίπεδο σου. Προσωπική μου άποψη είναι να φτιάχνεις κάτι και να το βάζεις στη σελίδα σου αν μπορεί να γίνει καλύτερο από τα έτοιμα που υπάρχουν πχ στο themeforest και σε άλλες εταιρίες. Αν είναι να φτιάχνεις κάτι που θα είναι χειρότερο, αλλά απλά θα είναι μοναδικό, τότε επέλεξε κάτι έτοιμο για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Φίλε alexitsios ευτυχώς που βρέθηκες εσύ και μου άνοιξες τα μάτια. Δοκίμασα στην τύχη το 960.gs από τα 2 που μου πρότεινες και είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμουν. Εκπληκτικό. Τελικά ήταν τζάμπα κόπος που τόσο καιρό προσπαθούσα να κάνω το ίδιο πράγμα μόνος μου, χωρίς βοήθεια. Αν και πάσχω από ελεύθερο χρόνο, κατάφερα να κάνω ακριβώς αυτό που ήθελα πολύ σύντομα. Δείτε το, είναι ημιτελές αλλά θα καταλάβετε περίπου τι θέλω να φτιάξω. http://www.flydeals.gr Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
alexitsios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Χαίρομαι που σου αρέσει. Και εγώ πραγματικά έπαθα πλάκα όταν ανακάλυψα τον θαυμαστό κόσμο των css frameworks. Πλέον όταν κόβω ένα σχέδιο το κάνω με αυτά και σε μικρό χρονικό διάστημα έχω ένα html/css template ελεγμένο για όλους τους μεγάλους browsers. Ουσιαστικά ένα απλό template μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου σε μία μέρα περίπου, χωρίς να ανησυχείς για συμβατότητες. Πραγματικά θα σου λυθούν τα χέρια μόλις εξοικειωθείς, αν και δεν χρειάζεται πάνω από μία - δύο μέρες ενασχόλησης για να καταλάβεις τι παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα