Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να στήσω 2 sites τα οποία για αρχή σίγουρα δεν θα έχουν μεγάλη κίνηση και ούτε μεγάλο όγκο δεδομένων (θα περιέχουν κείμενα και εικόνες), ίσως και κάποιο forum. Ψάχνω έναν ευρωπαικό host ο οποίος να μην έχει πλάνα για απεριόριστη κίνηση ή όγκο αφού δεν μου χρειάζονται, να είναι αξιόπιστος και να έχει λογικές τιμές.

Ερωτήσεις:

1) Μπορείτε να προτείνετε έναν πάροχο;

2) Σκέφτομαι να στήσω τα sites πάνω σε wordpress επειδή είναι βολικό και μου αρέσει, είναι καλή ιδέα ή θα έχω προβλήματα ασφαλείας ή μεγάλου φόρτου cpu? Αν όχι wordpress υπάρχει κάποια εναλλακτική σε έτοιμο cms?

Δημοσ.

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στα πακέτα της stigmahost, με την οποία και συνεργάζομαι. Είναι κλάδος της xtnd.it, η οποία είναι μία από τις 12 ευρωπαϊκές εταιρίες στην Ευρώπη που είναι στη λίστα των codepoets και μοναδική στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Θέλω να στήσω 2 sites τα οποία για αρχή σίγουρα δεν θα έχουν μεγάλη κίνηση και ούτε μεγάλο όγκο δεδομένων (θα περιέχουν κείμενα και εικόνες), ίσως και κάποιο forum. Ψάχνω έναν ευρωπαικό host ο οποίος να μην έχει πλάνα για απεριόριστη κίνηση ή όγκο αφού δεν μου χρειάζονται, να είναι αξιόπιστος και να έχει λογικές τιμές.

Ερωτήσεις:

1) Μπορείτε να προτείνετε έναν πάροχο;

2) Σκέφτομαι να στήσω τα sites πάνω σε wordpress επειδή είναι βολικό και μου αρέσει, είναι καλή ιδέα ή θα έχω προβλήματα ασφαλείας ή μεγάλου φόρτου cpu? Αν όχι wordpress υπάρχει κάποια εναλλακτική σε έτοιμο cms?

1)προτάσεις από μένα.

Από Ελλάδα: cretaforce.gr , stigmahost.com .

από εξωτερικό δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

2) αν έχεις ασχοληθεί με το wordpress και σου αρέσει, τότε χρησιμοποίησε αυτό. Πολύ καλό cms.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

2) αν έχεις ασχοληθεί με το wordpress και σου αρέσει, τότε χρησιμοποίησε αυτό. Πολύ καλό cms.

Το γουστάρω πολύ το wordpress, γι' αυτό το σκέφτηκα πρώτο.

Πάνω σε αυτό έχω μια άσχετη με το θέμα ερώτηση: Είναι καλύτερο να πάρω ένα έτοιμο θέμα framework και να το αναπτύξω πχ thematic, ή μήπως να φτιάξω ένα θέμα μόνος μου from scratch? Προφανώς το δεύτερο είναι καλύτερο αφού θα βάλω ακριβώς ότι χρειάζομαι και τίποτε παραπάνω, αλλά αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία;

Δημοσ.

Πάνω σε αυτό έχω μια άσχετη με το θέμα ερώτηση: Είναι καλύτερο να πάρω ένα έτοιμο θέμα framework και να το αναπτύξω πχ thematic, ή μήπως να φτιάξω ένα θέμα μόνος μου from scratch? Προφανώς το δεύτερο είναι καλύτερο αφού θα βάλω ακριβώς ότι χρειάζομαι και τίποτε παραπάνω, αλλά αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία;

Εάν είναι πρώτη σου φορά βρες κάτι έτοιμο που σου ταιριάζει και χρησιμοποίησε το. Είναι λίγο ταλαιπωρία να φτιάξεις θέμα μόνος σου αν δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Εννοείται αξίζει η ταλαιπωρία. Μετά θα έχεις το δικό σου "thematic" για κάθε τι που θέλεις, καθαρό, χωρίς κάτι που δε χρειάζεσαι και θα το ξέρεις απέξω.

Για hosting δοκίμασε και www.cityhost.gr

Είναι καλά παιδιά και καλοί επαγγελματίες.

Δημοσ.

Εξαρτάται από το επίπεδο γνώσεων που έχεις. Αν ξέρεις καλά από design τότε θα έλεγα να κάνεις μία προσπάθεια και μετά μέσω κάποιου css framework (960.gs, blueprintcss.org) να το κόψεις. Αλλά όπως είπα εξαρτάται από το επίπεδο σου. Προσωπική μου άποψη είναι να φτιάχνεις κάτι και να το βάζεις στη σελίδα σου αν μπορεί να γίνει καλύτερο από τα έτοιμα που υπάρχουν πχ στο themeforest και σε άλλες εταιρίες. Αν είναι να φτιάχνεις κάτι που θα είναι χειρότερο, αλλά απλά θα είναι μοναδικό, τότε επέλεξε κάτι έτοιμο για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. :rolleyes:

Δημοσ.

Εξαρτάται από το επίπεδο γνώσεων που έχεις. Αν ξέρεις καλά από design τότε θα έλεγα να κάνεις μία προσπάθεια και μετά μέσω κάποιου css framework (960.gs, blueprintcss.org) να το κόψεις. Αλλά όπως είπα εξαρτάται από το επίπεδο σου. Προσωπική μου άποψη είναι να φτιάχνεις κάτι και να το βάζεις στη σελίδα σου αν μπορεί να γίνει καλύτερο από τα έτοιμα που υπάρχουν πχ στο themeforest και σε άλλες εταιρίες. Αν είναι να φτιάχνεις κάτι που θα είναι χειρότερο, αλλά απλά θα είναι μοναδικό, τότε επέλεξε κάτι έτοιμο για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. :rolleyes:

Αυτό με το css κόψιμο δεν το ήξερα και είναι εξαιρετική πληροφορία. Μάλλον προς τα εκεί θα πάω. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Αν έχετε να προτείνεται και 1-2 resources για γραφικά-εικονίδια κλπ με σκλαβώσατε.

Δημοσ.

εγώ το έχω πει πολλές φορές..με τόσες αναποδιές που έχω συναντήσει (λόγω γκαντεμιάς) άλλαξα ένα σωρό hosting εταιρείες..

σε όλες έφευγα λόγω κακού after sales service.. βαριούνταν από το να σηκώσουν το τηλέφωνο μέχρι να απαντήσουν στο ποιο ποταπό mail.

αλλά με λυπήθηκε η μοίρα και βρήκα την www.intechs.gr

πραγματικά στέκονται δίπλα μου.. (κάτι σαν τον αγρότη με το 4χ4!)

Δημοσ.

και απο προσωπικη εμπειρια cretaforce.

αψογο support και τα παιδια εκει με εχουν βοηθησει ακομα και σε προβληματα που αντιμετωπισα με το ιδιο το wordpress.

Δημοσ.

1)προτάσεις από μένα.

Από Ελλάδα: cretaforce.gr , stigmahost.com .

Εγώ συνεργάζομαι με την cretaforce και είμαι πολυ ευχαριστημένος.

και απο προσωπικη εμπειρια cretaforce.

αψογο support και τα παιδια εκει με εχουν βοηθησει ακομα και σε προβληματα που αντιμετωπισα με το ιδιο το wordpress.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...