Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το πισι της υπογραφής μου και η αλήθεια είναι ότι μπορώ να δω μόνο 720p (και αυτό με κάποια κολληματάκια). Έχω τους εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers της καρτας γραφικών. Το μηχάνημα πάει για αλλαγή τα χριστούγεννα αλλά μέχρι τότε λέω να δω τι μπορώ να κάνω. Με o/c επεξεργαστή και κάρτας γραφικών θα δω σταθερά 1080p?

Δημοσ.

Μαλλον πας για γενικη αλλαγη .Εξαλλου τι να κρατησεις , την μητρικη , αφου δεν θα υποστηριζει τον νεο cpu σου.Οι μηνημες ddr..To τροφοδοτικο μαλλον μπα.

Δωστα για πουλημα και σιγα σιγα , δεν ειναι αναγκη να αγορασεις new :rolleyes:

Αν ρωτας αν μπορεις να κλοκαρεις τον p4 και να παρεις καρτα γραφικων , εγω θα ελεγα μπα .Μισοδουλειες και μπορει να αποβουν ακριβοτερες.Πχ μπορεις να κοιταξεις και στα cpu της amd με ενσωματωμενη vga , και να μην χρειαστeις vga (τα xmas θα βρεις και προσφορες)

Δημοσ.

Εχεις δικιο φιλε μου, μπερδευτηκα και με ενα αλλο μυνημα που διαβαζα.Μπορεις να το δοκιμασεις το oc/ , αλλα εγω δεν θα ασχολιομουνα , ποσο μαλλον αν σε μερικες μερες πηγαινα για new.Oυτε θα ειμουν αισιοδοξος .Αν σε βοηθαει και αυτοπαντως

Δημοσ.

η μονη πιθανοτητα να δεις 1080P σε αυτο το μηχανημα, ειναι με μια νεοτερη καρτα γραφικων που να υποστηριζει Hardware Acceleration ωστε το βαρος της επεξεργασιας να το εχει αυτη!!!

ομως, εδω ειναι το catch (που λενε και οι αγγλοι..), εχεις μητρικη με AGP θυρα. και για να παρεις καινουρια καρτα, αφενος ειναι δυσευρετες και αφετερου ακριβες!! δες αν σε συμφερει και αναλογα πραξε!!

http://www.skroutz.gr/s/276304/Sapphire-Radeon-HD4650-512M%CE%92-AGP.html

Δημοσ.

Χριστόφορε το πρώτο λινκ δεν καταλαβαίνω τι είναι. Το δεύτερο το κατεβάζω. Cabdik δεν θα το αναβαθμίσω αυτό. Απλά θέλω λίγο να του βγάλω το λάδι πριν πάει στο νεκροταφείο! :-D

ΥΓ. Και με αυτό το π΄ρογραμμα ψιλοκολλάει ακόμα το 720 και δεν φορτώνει και υπότιτλους

Δημοσ.

Τι λινκ σου εβαλα ο ανθρωπος; :mrgreen:

Αλλου πηγαινε!!

Το διορθωσα τωρα!

Ευχαριστώ, θα το τσεκάρω. Με τους υπότιλτους τι γίνεται? Μου βγάζει κάτι κουλά.

ΥΓ. Κατέβασα και την σοβιετία και το μπχσ. Πάλι τρώει ψιλοκολλήματα στα 720. Πρέπει να ρυθμίσω κάτι?

Δημοσ.

Οχι, βασικα το cccp τα ρυθμιζει μονο.

Οποτε οπως ειπε και παραπανω ο φιλες cabdik μονο με μια καρτα νεοτερη

θα εκανες δουλεια.

Δημοσ.

Πριν εγκαταλείψεις δοκίμασε,

1.defrag την ταινία,ιδίως αν είναι σε μεγάλο bitrate έχει μεγάλη σημασία.

2.δοκίμασε κάποιων ποιο γρήγορο player όπως το potplayer ή το SMplayer

3.μπορείς να κατεβάσεις μόνος σου τα bitrate μιας 1080 ταινίας για να δεις αν θα παίξει καλύτερα,αυτό γίνεται εύκολα και σχετικά γρήγορα με το free make video βάλε bitrate 1500 και δες.(θέλει μερικές ώρες η μετατροπή)

Δημοσ.

ΕLF ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να διαθέσω ώρες για να μετατρέψω μια ταινία. Δεν έχω τόσο χρόνο. Ίσα-ίσα προλαβαίνω να τις δω :rolleyes:

Για να επανέλθουμε στο hardware, αν πειράξω τον επεξεργαστή + τις μνήμες και τον πυρήνα της κάρτας γραφικών υπάρχει περίπτωση να σταθεροποιηθεί το 720; (το 1080 το ξέγραψα, αυτά με τα καινούριο)

Δημοσ.

Δοκίμασε τα player που λέω, επίσης δοκίμασε και το defrag της ταινίας,μπορείς να το κάνεις με το defraggler μόλις το περάσεις δεξί κλικ πάνω στην ταινία->defragler->check και αν δεις ότι είναι σε κομμάτια κάνε defragment.

Δημοσ.

οτι και να πειραξεις στην ταινια, η επεξεργασια περναει ΟΛΗ απο τον επεξεργαστη σου αυτη τη στιγμη. γι αυτο και δεν μπορεις με τπτ να δεις τα 1080p!!

αν δεν το σηκωνει, δοκιμασε να τον ανεβασεις, οσο επιτρεπει η μητρικη σου, στα 3.0-3,2ghz μπας και δεις τα 720p τουλαχιστον!!! καπου ειχα διαβασει, οτι με Pentium στα 3.0 εβλεπαν 720p..!!

και τωρα που το θυμηθηκα, απο codecs τι εχεις επανω? δεν περνας κανα K-lite, μπας και στρωσει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...