mertaghon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 όταν στο public έχει 600,στο simplyelectronics.net το έχει 239 με 0 ευρώ αποστολή. έχω πάρει κινητό από εκεί και τα προιόντα τους 1 χρόνο εγγύηση δίνουν, αυτοί τα πάνε αγγλία κ από εκεί μας τα στέλνουν,οπότε όχι τελωνείο. για το playbook δείτε στο review του techblog και στο youtube για συγκριση με τα άλλα 3 καλύτερα tablet..απλα το καλύτερο 7ιντσο. ο επεξεργαστής του και το smooth browsing του,καλύτερο του ipad 2 λένε πολλά.. τι λέτε?δεδομένου πως σε λίγους μήνες θα τρέχει εφαρμογές του αντροιντ και πως έχει αληθινό multitasking και φουλ υποστήριξη φλας στο browsing..
kwstas_dimi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω φίλε μου! Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα, ειδικά από τότε που είδα την προσφορά αυτή. Κάτι όμως με κρατάει να μην το πάρω! Λίγο η πολύ μικρή του οθόνη, που την έπαιξα στο multirama και μου φάνηκε πολύ μικρή! Λίγο το γεγονός ότι η RIM καθυστερεί πάρα μα πάρα πολύ με ένα σοβαρό update (θα το κυκλοφορήσει λέει τον Φεβρουάριο, όταν οι άλλοι θα έχουν βγάλει tablets με Τegra 3 και θα τρέχουν ήδη Ice Cream), που θα του προσθέσει και native E-Mail Client. Προτιμώ μάλλον να περιμένω λίγο ακόμη και να πάρω ένα σοβαρό 10 tablet, όπως το επερχόμενο Αsus EEE Transformer Prime, παρά να παρασυρθώ από τη χαμηλή τιμή του και να ψάχνω σε λίγο καιρό να το πουλήσω όσο όσο!
efo355 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 και πολύ καλά θα κάνεις. Η 7αρα είναι πολύ μικρή για tablet. Το νόημα του tablet είναι να το χρησιμοποιείς άνετα και όχι να ζουμάρεις συνεχώς. Γενικά για tablet εγώ δεν θα κοίταγα τίποτα πιο κάτω από 10 ίντσες. Γνώμη μου είναι πως πρέπει να κοιτάς και το κάδρο και το 4:3 είναι πολύ ανώτερο από το 16:9 σε ταμπλέτα. Εχω χρησιμοποιήσει και τα 2 και επειδή τον περισσότερο χρόνο σε ένα tablet τον περνάς διαβάζοντας το 4:3 είναι ιδανικό.
eko13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Στα κινιτα εχει αρκετες καλες περιπτωσεις, ενδεικτικα δυο http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=14522 http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=14307
mertaghon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ναι γενικά έχει τα πάντα το simplyelectronics,με καλές τιμές ... κοίτα κώστα και το ipad 2 το έχει σε νορμάλ τιμή το σάιτ,απλά τα 10ιντσα , είναι πράγματι άβολα,μεγάααλη οθόνη για τα γούστα μου, και κοιτώντας το συγκριτικό στο youtube,πείστηκα πως καλύτερο browsing έχει το bb.. όσο για το update ,εμπιστεύομαι ριμ,χωρίς φανφάρες πάντα τα bb κάνουν την δουλειά, και πάντα καλύτερη μπαταρία απο της apple τα αντίστοιχα iphone, για μένα μένει να αποφασίσω αν θα πάρω ξανά ένα bb,για να τα συνδέω κ να έχω τα μειλ μου, κατευθείαν στο playbook,γιάυτό το σκέφτομαι ακόμα. τώρα τα 239 και μόνο για εγγυημένα καλό browsing και δυνατές επερχόμενες αναβαθμίσεις,με android εφαρμογές κλπ,με τραβάνε εμένα ,+ Full υποστήριξη Flash που με έδιωξε από ipad αρχικά.. άσχετο ,τα τεγκρα 3 με αντροιντ δεν φοβάσαι πως θα ξεζουμίζουν την μπαταρία?? γιατι είτε με optimus 2x ,είτε με galaxy s 2 ,είχα-έχω απίστευτα χάλια μπαταρία.. εννοώ ή ipad ή bb,δεν λέει tablet με χάλια μπαταρία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα